X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • hela Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice jak pytalam moich kolezanek to wiekszosc nie zanotowala wypadniecia czopa :) wiec idzie go pominac ;)

verynice, justyna14 lubią tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka wrote:
    Podaj mi proszę adres na naszą grupę na fb albo mnie zaproś jak oczywiście mozesz :)

relgh3715xtq0i4d.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wody na usg w czwartek podobno byly ok jeszcze..
    A malego nie zmierzyli bo powiedzieli ze za wczesnie... Widocznie jak by wtedy zmierzyli to byla by panika ze za malo przybral albo co...
    O ja pierdziu... Jestem na gorze listy!!! Fuck!

Ja juz spakowana w koncu haha. Chyba cos czulam w moczu :P
    A tak wogole... Te wody to jakos wolno sie musialy saczyc bo owszem zalewa mnie ale to juz od dawna :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski :) Rety ale sie narodzilo :)
    Nie mialam dostepu do neta i w ogole nie jestem w temacie co tam u was :(
    Wieczorem moze troche nadrobie zaleglosci...
    Ja mam jutro wizyte i moze w koncu ustale z ginem cesarke.
    A tak w ogole to daje sobie max tydzien i tez pewno juz urodze bo brzuch mam tak nisko ze ledwo chodze :/

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dziś już nic nie robie, byłam rano na spacerku i zaszłam do ciupa i kupiłam pare rzeczy dla małego jeszcze:

28a2vjr.jpg

a teraz leże i leże aby i was czytam bo tak mnie plecy i pachwiny bolą że szok... nie wiem czemu tak, dużo nie chodziłam...

za to prezent od mojego brata i bratowej na urodziny małego bo teraz dopiero w grudniu się bedziemy widzieć.

5uhgy1.jpg

Io, nenka, justyna14, BlackLuna, Fipsik, Gosia19, Tysia87, afrykanka, Kaarolina, aswalda lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Zaakceptuj mą osobę!
    już :) akceptuję Cie w pełni :)

7w3d 💔
  • Io Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się zgłaszam do tego albumu. Myślę, że pomysł rewelacyjny :)

Swoją drogą to ja bym mogła urodzić jeszcze w sierpniu. Tylko muszę męża szybciej zmusić do seksu bo jak urodzę zanim on się zgodzi to go chyba uduszę :P

BlackLuna, Migotka22, afrykanka lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Ha, ale z nas (ze mnie i mojej siostry) głąby! :D Wczoraj ta sama siostra moja jedyna upadła na głowę i kupiła Matiemu buty emu. No i pisze w domu załamana, że są na 18-24. Mówię no dobra, to 2 lata poczekają. I nagle patrzę na nasze trampeksy dla niego, a tu rozmiar 17. I mnie olśniło, ze te 18-24 to rozmiar :D Akurat będzie miał na sam początek wiosny :):):) Patrzcie jakie mistrzowe :D
    http://photos02.istore.pl/21534/photos/big/7236360.jpg

Takie też można znaleźć w H&M

http://www.hm.com/pl/product/13601?article=13601-A
    http://www.hm.com/pl/product/10885?article=10885-A&cm_vc=SIMILAR_TO_PD#

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    To ja też się zgłaszam do tego albumu. Myślę, że pomysł rewelacyjny :)

Swoją drogą to ja bym mogła urodzić jeszcze w sierpniu. Tylko muszę męża szybciej zmusić do seksu bo jak urodzę zanim on się zgodzi to go chyba uduszę :P
    my się bzykamy ostatnio co drugi dzień i powiem Ci, że jakoś nie wpływa to przyspieszenie porodu u mnie czy na skurcze. Może u Ciebie coś ruszy, ale nie nastawiaj się, bo możesz się rozczarować.

7w3d 💔
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super ta niebieska pizamka i kremowy cieply kubraczek;-)

Ewi25 wrote:
    ja tez dziś już nic nie robie, byłam rano na spacerku i zaszłam do ciupa i kupiłam pare rzeczy dla małego jeszcze:

28a2vjr.jpg

a teraz leże i leże aby i was czytam bo tak mnie plecy i pachwiny bolą że szok... nie wiem czemu tak, dużo nie chodziłam...

za to prezent od mojego brata i bratowej na urodziny małego bo teraz dopiero w grudniu się bedziemy widzieć.

5uhgy1.jpg

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Ewi ty jeszcze zakupy czynisz haha :)

Ja musze sobie te 4 dni jeszcze rozplanowac :) sprzatanko, porzadki, posciele poprzebierac :)
    Dobrze ze enema w szawce lezy haha, ojj pojdzie w ruch w czw :)
    Lewatywka z rana prawie jak smietana hahahah :)

Fipsik, justyna14, betinka, verynice, Tysia87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Fipsik wody na usg w czwartek podobno byly ok jeszcze..
    A malego nie zmierzyli bo powiedzieli ze za wczesnie... Widocznie jak by wtedy zmierzyli to byla by panika ze za malo przybral albo co...
    O ja pierdziu... Jestem na gorze listy!!! Fuck!

Ja juz spakowana w koncu haha. Chyba cos czulam w moczu :P
    A tak wogole... Te wody to jakos wolno sie musialy saczyc bo owszem zalewa mnie ale to juz od dawna :/

To jak w czwartek były ok, a teraz za mało to coś czułaś od czwartku, że się sączy? aaaa, żeby tylko mi tak nie wyszło :( Ty już masz 38 tydzień, czas na wszelkie porządki do czwartku ;)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 wrote:
    Takie też można znaleźć w H&M

http://www.hm.com/pl/product/13601?article=13601-A
    http://www.hm.com/pl/product/10885?article=10885-A&cm_vc=SIMILAR_TO_PD#

Tak, tylko że te są z imitacji zamszu i sztucznej wełny, więc nóżka się poci.

ALEKSA, a byłaś juz w mavicie?

Swoją drogą, to ja dzisiaj też NIC nie zrobiłam. W kuchni burdel do ogarnięcia. Do sklepu muszę iść drugi raz, bo jak byłam rano po bułki, to zapomniałam, że dzisiaj mam pizzę w planach na obiad, a nie mam sera, ani wędliny łech. Do tego teściowa przywiozła ogóreczki, więc muszę je szybko wpakować do słoików, bo mam tylko 7 dni na nacieszenie się małosolniakami :D Chyba muszę ruszyć moją wielką dupę. A ręce mi tak spuchły znów, że palców nie mogę zgiąć :/

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde Ewi ty jeszcze zakupy czynisz haha :)

Ja musze sobie te 4 dni jeszcze rozplanowac :) sprzatanko, porzadki, posciele poprzebierac :)
    Dobrze ze enema w szawce lezy haha, ojj pojdzie w ruch w czw :)
    Lewatywka z rana prawie jak smietana hahahah :)

nigdy ciuszków za wiele ;)

dobrze wam tak znać daty porodów bo ja to jak na szpilkach siedze aby tylko wcześniej się nic nie zaczęło, i może ja bym się zaopatrzyła w jakąś lewatywkę bo jak dotrzymam do 13.09 to bym sobie wtedy sama zrobiła.

Ciekawe czy Neluś przy sn miała zdarzenie kupkowe ;)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 to teraz możesz spokojnie swojego chłopa wykorzystać ;) potem nie będziecie mieli okazji :D
    ja jestem spokojniejsza, siostra w razie "W" pójdzie z synkiem na rozpoczęcie szkoły :) bardzo się cieszę :)

kark lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kurna, idę, bo nie pójdę :D Do roboty! Pizza, ogóry, a Wy tu nie rodzić i nie produkować!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Verynice jak pytalam moich kolezanek to wiekszosc nie zanotowala wypadniecia czopa :) wiec idzie go pominac ;)

Ale czop nie zawsze wypada...czasami dzieję się to przy porodzie

relganlikx65a1ud.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie czekam aż Nelus dojdzie do siebie, zeby ja zapytac z grubej rury czy udało jej sie uniknac popekania i kupy na porodóce :D

justyna14 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa uduszę mojego męża! Obrałam sobie pomarańczkę i kroiłam ją na kawałki na talerzyku i pach! tak sobie obciachałam końcówkę kciuka, że krew się leje! :( i wisi taka "szpyrka" na resztce skóry!!!! Wrrr dlaczego on nie uprzedza, że naostrzył noże!! :( :( :( Auu Auuu Auuu!!

dqprpx9ikjqhrova.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też chce zobaczyc Livkę a nie mam fb :(
    betinka przeslesz?

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
‹‹ 1735 1736 1737 1738 1739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ