Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:my się bzykamy ostatnio co drugi dzień i powiem Ci, że jakoś nie wpływa to przyspieszenie porodu u mnie czy na skurcze. Może u Ciebie coś ruszy, ale nie nastawiaj się, bo możesz się rozczarować.
No ja to raczej liczę, że zdarzę pokorzystać zanim urodzę, ale mąż się boi, że po jednym razie zacznę rodzić. Dlatego kazał mi czekać na seks do czwartku bo w piątek kończę 38 tydzień. Z jednej strony jakby zadziałało to fajnie, ale z drugiej to jeden seks a potem 6 tygodni posuchy jakoś mnie nie satysfakcjonujejustyna14 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kurde Ewi ty jeszcze zakupy czynisz haha
Ja musze sobie te 4 dni jeszcze rozplanowacsprzatanko, porzadki, posciele poprzebierac
Dobrze ze enema w szawce lezy haha, ojj pojdzie w ruch w czw
Lewatywka z rana prawie jak smietana hahahahno i pamiętaj,że sępy w czwartek na zdjęcie będą czychac.nieważne,że obolala,zaraz oo porodzie,dla nas nie ma wytłumaczenia.chcemy małego przystojniaka zobaczyc:-)
verynice, Paula55 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Fipsik nie czulam nic!!! Ja od dluugiego czasu mam ze tak powiem mokro. Wkladke zmieniam ale to ewidentnie byl sluz a nie wody...
Hmm moze i ja sie wypuszcze jeszcze na zakupyhihi
Ewi szczeze??? Chyba jednak wolala bym z zaskoczeniabo teraz sie bede stresowac do tego czwartku...
Dba to samo sobie dzis z T piwiedzielismy hahaa. Kazde z nas sie balo sexu zeby nie wywolac a teraz to hulaj duszaofcooo lubi tę wiadomość
-
Io wrote:No ja to raczej liczę, że zdarzę pokorzystać zanim urodzę, ale mąż się boi, że po jednym razie zacznę rodzić. Dlatego kazał mi czekać na seks do czwartku bo w piątek kończę 38 tydzień. Z jednej strony jakby zadziałało to fajnie, ale z drugiej to jeden seks a potem 6 tygodni posuchy jakoś mnie nie satysfakcjonuje
Io lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:lo rozumiem zatem, że jak znikniesz w czwartek to mamy się nie martwić bo po prostu "nadrabiasz zaległości " hihihi tylko męża nie zamęcz
Postaram się nie zrobić mu krzywdy. W końcu ktoś mi musi tą torbę na porodówkę zanieśćEwi25, justyna14 lubią tę wiadomość
-
kurcze wy tak o jedzeniu a ja dziś robię miszung jakiego chyba przez cała ciążę nie miałam
wszystko po trochu jak do hasioka jakiegoś
kanapki,lody, karpatka, trochę frytek, trochę klusek z kapusta, na dokładkę zrobiłam żurek
ale to później bo na razie nic już nie zmieszczę
verynice, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam powiem, że ja też ostatnio śmieciowe żarełko preferuję...wyciągam męża na kebaba - w tym tyg mi obiecał, no i w week zamówimy pizzę
Ale to dlatego, że wiem, że jak będę karmić to nie będę jadła takich rzeczy. Więc tak na pożegnanie z ciążą sobie pozwolę na parę grzeszków...
Aaaa na deser dzisiaj mamy pączki z budyniemmniam
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mmm verynice!!! Pycha
A ja mam dzis lasagne
Moze jeszcze wyciagne T do knajpki na dobre rzarelko...
Paula - idzcie idzcie, bo to ostatnie dni tylko we dwojeFajnie będzie tak spędzić romantycznie wieczór!
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Verynice u nas to samo!!! Ostatnio byl kebab, pizza, wczoraj kawa z mc hahaha. I tak samo mowie mojemu
ze przy karmieniu dupka wiec teraz kozystam;)
A i poczki dzis mam na deser ale z ubulionymi malinkami mmmm
no i ja sie pytam gdzie Wam to idzie?!?!?!?! szczuplaki jedne!
Tak zrecie i co
A ja fastfoody omijam w ciazy, po prostu nie mam ochoty na nie. Zadne macdonaldy do mnie nie przemawiaja, pizza( no jadlam 2 razy na cala ciaze) i wsio. A i tak dupa rosnie i tak jakby zarla nie wiadomo ilei gdzie tu sprawiedliwosc?
-
Paula55 wrote:Tysia ja sobie specjalnie neta na tel i iPada na ta okazjonalnosc kupuje!!!!
wiesz... Tu mi beda żizel szyli a ja bede sobie selfie robic haha
dla was wszystko
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
A mój mąż stwierdził, że teraz będzie mnie rozpieszczał jedzeniowo, bo to ostatni czas kiedy mogę sobie jeść wszystko bezkarnie. I w ten sposób od dziś robię sobie kulinarne przyjemności, np. dzisiaj moja ulubiona sałatka "fetowa",później fast foody, czekolada, lody, wafelki itd.
Majeczka2014, justyna14, verynice lubią tę wiadomość