Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula i jako kolejna będziesz tulić wrześniowego maluszka
Ale czad !!!! Gratuluję i oczywiście zaciskam kciuki za czwartkowy bezbolesny poród
No i się załamałam...
Po pierwsze jutro muszę wstawić się na KTG ;P jestem ciekawa co mi wyjdziePo drugie od wczoraj męczy mnie opuchlizna wargi sromowej i łechtaczki, miałam akurat iść z tym do lekarza, ale żaden dziś nie przyjmuję więc póki mogę to podmywam się rumiankiem, ehh myślicie że to nic groźnego ? Tak się martwię że takim zjawiskiem mogę zaszkodzić małej
-
Gosia19 wrote:No i się załamałam...
Po pierwsze jutro muszę wstawić się na KTG ;P jestem ciekawa co mi wyjdziePo drugie od wczoraj męczy mnie opuchlizna wargi sromowej i łechtaczki, miałam akurat iść z tym do lekarza, ale żaden dziś nie przyjmuję więc póki mogę to podmywam się rumiankiem, ehh myślicie że to nic groźnego ? Tak się martwię że takim zjawiskiem mogę zaszkodzić małej
Prędzej mała zaszkodzi Tobie przy porodziePewnie ucisnęła główką jakąś dużą żyłę i stąd obrzęk.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka wielkie dzieki
Jak ta kruszynka jest piekna, rozowiutka i pyziulka na buzi
Nelus jak zawsze pieknie wyglada
Ja reaguje bardzo emocjonalnie na nasze forumowe maluszki, ze az stracz sie bac jak juz bede swoje w rekach trzymac. Boje sie za zacaluje to dziecieMigotka22 lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Hmmm...ciekawe czy przebijemy sierpniówki? U nich 9 maluszków urodziło się w lipcu, u nas już 6 urodziło się w sierpniu...
siódmy już nagrany czyli jeszcze 3 muszą się sprężyć i urodzić w sierpniuMigotka22, Fipsik lubią tę wiadomość
-
heh oki ja tez wam dziewczynki wysłałam zaproszenia na priv
raz ze już najwyższy czas był ku temu nie wiem co sie tak opierniczałam z tym wstyd
dwa jeżeli uzbiera się odpowiednia liczba chętnych mamuś już będę miała łatwiejszy kontakt odnośnie albumu wiec proszę ładnie mnie przyjąć, taaak ładnie proszeeę
Migotka22, afrykanka, betinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny