Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaaa albo naloz paste wybielajaca i każdego paznokcia wyszoruj szczoteczka:-) nie próbowałam,ale podobno efekt wybielenia od razu:-)a później ewentualnie tą oliwe,żeby je trochę nawilzyc
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
BlackLuna wrote:osz w mordziule czyli dzisiaj kolejny maluszek sie szykuje
akuszerka trzymamy kciuki !!
stardust, skrobnij proszę do lo, jak tam u niej sprawa postepuje ? czy ja wypisują czy jednak nie ? przekazałam sms którego mi posłała, ale karta mi się skończyła cholera i nie miałam jej jak odpisać ze trzymamy kciuki co by jednak wyszła ale z Kubusiem.
A akuszerka pisze, że by sobie kebaba z grilla z mnóstwem sosu zjadłaChyba nie boli jej aż tak bardzo
Migotka22, BlackLuna, afrykanka, madiiiii, Gosia19, kark lubią tę wiadomość
-
i teraz dylemat roku, zjesc cos jak sie na przykład skurcze pojawią, czy z obawy o kupę na porodówce nic nie ruszac z lodówki ?
Ewentualnie w drodze do szpitala turka na wynos zabrac i w torebce chomikować na czarną godzinę
magdzia26, betinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:okey, spróbuje wyszczotkować pasta do zebów paznokcie
blackluna z cytryną nie próbuje bo jak wiesz zaraz ide rodzić, więc potrzebuję szybkiego zabiegu
Eveline 8w1 jest świetna, no ale skoro nie można jej używać w ciąży no to może spróbuj Revalid + odżywka złota Sally Hansen. Słyszałam że paznokcie po tym są dość ładne
A na przyszłość polecam usuwanie hybrydy acetonemJa bynajmniej zawsze nasączam nim wacik i zawijam w folię na ok. 5 min. W tym czasie lakier elegancko odpada. Reszte podważam patyczkiem i bez problemu pozbywam się całego lakieru hybrydowego.
-
stardust87 wrote:napisałam. jak się odezwie to dam znać.
A akuszerka pisze, że by sobie kebaba z grilla z mnóstwem sosu zjadłaChyba nie boli jej aż tak bardzo
dzięki wielkie, bo jeszcze by sobie nasza lo pomyślała że sie o nia nie martwimy
a co do akuszerki to było do przewidzenia ze to to nawet gazu nie będzie potrzebować bo sama w sobie jest wiecznie jak na jakimś dopalaczu
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:okey, spróbuje wyszczotkować pasta do zebów paznokcie
blackluna z cytryną nie próbuje bo jak wiesz zaraz ide rodzić, więc potrzebuję szybkiego zabiegu
hahaha, no tak jak mogłam o tym zapomnieća fakt na porodówce trzeba byc piękną
tylko ze w moim przypadku wyszorowanie płytki pasta to zdecydowanie za mało tu by się przydała operacja plastyczna
-
Karolaaa91 wrote:okey, spróbuje wyszczotkować pasta do zebów paznokcie
blackluna z cytryną nie próbuje bo jak wiesz zaraz ide rodzić, więc potrzebuję szybkiego zabiegubetina89, Karolaaa91, kark lubią tę wiadomość
Polecam zmywacz do paznokci DONEGAL- wybielający z ekstraktem z cytryny, bez acetonu;)Karolaaa91 wrote:matko dotychczas robilam hybryde, ostatnio ją zerwałam i mam straszne paznokcie ;-/ maluje je na czerwono, ale jak mi przyjdzie na porodówce zmywać paznokcie to sie pod ziemie zapadne.... macie jakiś sposób na to żeby płytka była biała, a nie czerowna? ;-/
-
haha kochana nie przesadzaj
i tak każdy bedzie nam w cipke a nie na paznokcie i twarz patrzył
BlackLuna wrote:hahaha, no tak jak mogłam o tym zapomnieća fakt na porodówce trzeba byc piękną
tylko ze w moim przypadku wyszorowanie płytki pasta to zdecydowanie za mało tu by się przydała operacja plastyczna
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
ja ci gwarantuje, ze nowa moda zapanuje, na paznokcie malowane mentalowa pasta do zebów
Tysia87 wrote:Ja nie stosowalam pasty,więc sama jestem ciekawa czy da radę,ale chociaż Twoje paznokcie nie będą mieć próchnicy i będą mentolowo pachnialyTysia87 lubi tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:haha kochana nie przesadzaj
i tak każdy bedzie nam w cipke a nie na paznokcie i twarz patrzył
Tysia nie rób wiochy, na porodówke chcesz bez makeupu i sukienki cekinowej? Tylko nie mów, że Ty z Belly jestes, bo nas wszystkie za takie wiesniary wezmą
Tysia87 wrote:Ja doskonale rozumiem o co Ci chodzi z tymi paznokciami.ja też chce mieć ładne paznokcie,pięty mieciutkie,nogi ogolone,włosy umyte i takie podstawowe zabiegi higieniczne;-)tak dla lepszego samopoczucia po prostu.make up nie zamierzam robić i sukienke sylwestrową też odpuszcze na czas poroduTysia87, stardust87, verynice, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Eee ńo baby!!! Ja to dzis wieczorem spa zapodaje haha
peelingi, maski i inne cuda
Jutro stupki i paznokcienie ma lipy
Uwywalyscie kiedys takich skarpetek specjalnych do pedicure??? One sa w takich saszetkach jak krem i sa jednorazowego uzytku...?
-
u Lo bez zmian. Nadal chcą ją wypuścić. Ordynator mówi, że wody nie ciekną, a Lo mu mówi, że jej przecież po nogach płynie. To on swoje. Do jutra ma leżeć, jak się nie zacznie nic to jutro do domu.
-
Paula55 wrote:Eee ńo baby!!! Ja to dzis wieczorem spa zapodaje haha
Uwywalyscie kiedys takich skarpetek specjalnych do pedicure??? One sa w takich saszetkach jak krem i sa jednorazowego uzytku...?jednak wiesniara ze mnie:-)ja normalnie pakuje zrobione już z balsamami i kremami i innymi duperelami stopy na noc do skarpetek,ale bambusowych,żeby oddychaly
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Eee ńo baby!!! Ja to dzis wieczorem spa zapodaje haha
Uwywalyscie kiedys takich skarpetek specjalnych do pedicure??? One sa w takich saszetkach jak krem i sa jednorazowego uzytku...?
Ja kupuję BALBPHARM - BalbCare kompleksowy zabieg do pedicure 6w1. Jest tani, i w całym opakowaniu znajdują się te skarpetki z polietylenu, zawierających 30g emulsji + drewniany patyczek i pilnikPaula55 lubi tę wiadomość