Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:u Lo bez zmian. Nadal chcą ją wypuścić. Ordynator mówi, że wody nie ciekną, a Lo mu mówi, że jej przecież po nogach płynie. To on swoje. Do jutra ma leżeć, jak się nie zacznie nic to jutro do domu.
ja pierniczę....co za szpital..albo co za ordynator.. -
nick nieaktualnyale tu produkcja, myslałam,że nadtobie sporo stron do tyłu, a tu w ciągu paru godzin kilka stron powstało hehe
Czy macie tak,że jak siedzicie to czujecie rozpychanie w dole spojenia?
Bo jak leżę to jest ok , ale jak siedzę to jakbym czuła,że głowa kłuje mnie na samym dole, czasem sie macica stawia,zauważyłam,ze brzuch nisko choć połozna mówi,że nie.
Gratuluję wszystkim mamusiom -
Jeny od wczoraj nie zaglądałam a ty takie wieści
Kama, Turkawka moje gratulacje!!
Ciekawe co u akuszerki i Lo?
Paula55 trzymam kciuki za czwartek !
Wygląda na to, że przebijemy sierpniówki z wcześniejszymi porodami!Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajci dziewczynki. Gratulacje dla naszych wszystkich mamuś, coraz tłoczniej sie zrobiło
Śniło mi sie, że następna na porodóce bedzie Justyna, więc kochana szykuj się
Patu- przykro mi, że mąż nie chce Ci towarzyszyć ale myśle, że nie możesz wywierac
na niego presji. Mój T sam nie wie czy chce być przy porodzie i ja też nie wiem czy ja chce
Wyjdzie w praniu. Wiem że liczyłas nie jego wsparcie ale chyba gorzej bedzie jak on bedzie
przy porodzie i potem tego pożałuje. Ale może jeszcze mu sie odmieni
Neluś jestem pod wrażeniem, że byłaś taka twarda, mam nadzieje, że każda z nas tak sobie
poradzi. Jeszcze raz gratulujeMaleńka jest taka słodziutka. Wogóle to jak patrze na
Wasze maleństwa to aż mi sie płakać chce ze wzruszenia bo wiem, ze we mnie tez jest człowiek,
do tej pory to było takie nierealne, wiedziałam, ze jestem w ciąży ale nie dochodziło
do mnie, że tam w środku bedzie człowiek, nie wiem czy nie bredzę, czy wiecie o co mi chodzi
Tysia ja nie polecam tej odżywki, przy dłuższym stosowaniu paznockie stają sie kruche i
pojawiają sie na nich takie białe plamki, nie pamietam dokładnie jak to sie nazywa ale wiem,
że sporo moich koleżanek tak miało, wiec ostrożnie z nią.
Karola do wybielenia płytki spróbuj kwasku cytrynowego albo sody, albo właśnie wybielającej pasty
powinno pomócI zdejmowanie hybrydy dokładnie tak jak Gosia pisze, acetonem, nic sie
nie przebarwia i nie ma potem problemów
Paula, ja mam takie skarpetki jak rękawiczki, bawełniane i moje są wielorazowe, całkiem fajne
Ja też mam zamiar wszelkie zabiegi pielęgnacyjne wykonać przed porodem, dziś na ten przykład
farbuje włosy wieczorkiem, bo już mam mega odrost
Nenka, ja mam identycznie, ciągle bym mogła spać, wczoraj poszłam o 21,30 i spałam do 10,30
z przerwą na siku, szok. Ciekawe czy maluszek bedzie susełkiem czy nie ma zależności
Mój bobo stał sie srasznie ruchliwy od kilku dni, norlmannie non stop szaleje jak tylko ja
siedze albo leże, też tak macie?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:58
Patu lubi tę wiadomość
-
Nie można Was na chwilę zostawić bo potem człowiek nie jest w stanie nadrobić. GGGGGGGGGratulacje dla wszystkich świeżych Mam tulących swoje pociechy i Wielkie kciuki za obecnie rodzące.
Ja po wczorajszej wizycie jestem znowu w czarnej dupie bo gin uznał że mam szyjkę 4,5 cm twardą i zamkniętą, brzuch wysoko, zero skurczy, wody się unormowały, przepływy książkowe i wszystko wskazuje na to że spokojnie skończę 38 tydzień i żebyśmy przełożyli cc z 1 na 8 września ! ALE JAK WAS CZYTAM TO MAM POWAŻNE WĄTPLIWOŚCI CZY TAK BĘDZIE BO WYSYP TUTAJ JEST NIESAMOWITY.
Gin i 2 położne potwierdziły że kolejny tydzień w brzuchu mamy to wygrana na loterii a u mnie nic nie zapowiada porodu...
Jadę juto do szpitala gdzie gin zrobi mi dokładne pomiary Frania i KTG i zmierzy jeszcze raz szyjkę i jutro zapadnie ostateczna decyzja. Ocipieć można że tak powiem od tego wszystkiego. -
justysia90 wrote:ale tu produkcja, myslałam,że nadtobie sporo stron do tyłu, a tu w ciągu paru godzin kilka stron powstało hehe
Czy macie tak,że jak siedzicie to czujecie rozpychanie w dole spojenia?
Bo jak leżę to jest ok , ale jak siedzę to jakbym czuła,że głowa kłuje mnie na samym dole, czasem sie macica stawia,zauważyłam,ze brzuch nisko choć połozna mówi,że nie.
Gratuluję wszystkim mamusiom
justysia, tak takie rozpychanie jest normalne to samo jeśli idzie o stawianie się brzucha maluchy szykują się juz do wyjścia wiec nam coraz bardziej niewygodnie niestetymnie do tego jeszcze boli jak chodzę ale cóż zrobić, już niedługo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 14:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny