Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
matko dotychczas robilam hybryde, ostatnio ją zerwałam i mam straszne paznokcie ;-/ maluje je na czerwono, ale jak mi przyjdzie na porodówce zmywać paznokcie to sie pod ziemie zapadne.... macie jakiś sposób na to żeby płytka była biała, a nie czerowna? ;-/
-
Karolaaa91 wrote:matko dotychczas robilam hybryde, ostatnio ją zerwałam i mam straszne paznokcie ;-/ maluje je na czerwono, ale jak mi przyjdzie na porodówce zmywać paznokcie to sie pod ziemie zapadne.... macie jakiś sposób na to żeby płytka była biała, a nie czerowna? ;-/https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
ja bym już mogła
dzisiaj wieczorem przystępuje do konsumpcji hmmm związku
i mam nadzieje, że coś mi to da po kilkutygodniowej przerwie
wiesz poczułam się zagrożona, ja jeszcze nie rozpakowana a tu pazdziernikowe sie w kolejke pchajastardust87, BlackLuna, Smutas, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
znam
kiedyś nawet uzywałam ,ostatnio zakupiłam i nawet nie otworzyłam- kobiety w ciązy nie moga jej uzywac, uswiadomiła mi to kosmetyczka, pozniej w necie poczytałam i faktycznie jest bardzo silna i ma substancje rakotwórcze ;-/
także musze znależć inny sposób żeby wybielić moja płytkę przed porodem, który przeciez ma nastapić na dniach
Tysia87 wrote:Karolaaa 91 ja też po zdjęciu zelu że swojej płytki miałam okropne paznokcie.mi bardzo pomogła odzywka eveline 8w1 intensywną kuracja.to jest właśnie dla płytki po tipsach zelach hybrydach -
Napisałam do Akuszerki co z nią. To jej odpowiedź:
"Ja jestem na porodówce, mam indukowany poród. skurcze bolą jak jasna cholera, rozwarcie na 5cm, wody zachowane. I jestem głodnaostatni raz jadłam wczoraj o 17 i teraz tylko o tym myślę, że zjadłabym coś pysznego
. Do lo nie pisałam, nawet mąż nie wie, że rodzę, bo chcę żeby się wyspał po nocce w pracy. A poza tym wydaje mi się, że nie jest mi tu na razie potrzebny"
mycha89, madiiiii, BlackLuna, afrykanka, Szonka, justyna14, jovi81, verynice, ofcooo, RewolucjaSięDzieje, JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:ja bym już mogła
dzisiaj wieczorem przystępuje do konsumpcji hmmm związku
i mam nadzieje, że coś mi to da po kilkutygodniowej przerwie
wiesz poczułam się zagrożona, ja jeszcze nie rozpakowana a tu pazdziernikowe sie w kolejke pchajahttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
o kurcze to się chłopina zdziwi jak się obudzi
stardust87 wrote:Napisałam do Akuszerki co z nią. To jej odpowiedź:
"Ja jestem na porodówce, mam indukowany poród. skurcze bolą jak jasna cholera, rozwarcie na 5cm, wody zachowane. I jestem głodnaostatni raz jadłam wczoraj o 17 i teraz tylko o tym myślę, że zjadłabym coś pysznego
. Do lo nie pisałam, nawet mąż nie wie, że rodzę, bo chcę żeby się wyspał po nocce w pracy. A poza tym wydaje mi się, że nie jest mi tu na razie potrzebny"
stardust87, Migotka22, magdzia26, betinka lubią tę wiadomość
-
Jestem po ostatniej wizycie u gin (jejqqqq jak to brzmiiii) Wieści prosto z fontu..
Szyjka zamknięta, 2cm..
Dzidzia już bardzooo gotowa na wyjście, główkę ma doslownie na samym dole, na KTG wyszły 3 skurcze..
Gin kazała mi okna myć i do 2tyg będzie poród..Myślę że następny tydzień należy do Nas.
Karolaaa91, afrykanka, sylwia1985, magdzia26, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
osz w mordziule czyli dzisiaj kolejny maluszek sie szykuje
akuszerka trzymamy kciuki !!
stardust, skrobnij proszę do lo, jak tam u niej sprawa postepuje ? czy ja wypisują czy jednak nie ? przekazałam sms którego mi posłała, ale karta mi się skończyła cholera i nie miałam jej jak odpisać ze trzymamy kciuki co by jednak wyszła ale z Kubusiem. -
Karolaaa91 wrote:znam
kiedyś nawet uzywałam ,ostatnio zakupiłam i nawet nie otworzyłam- kobiety w ciązy nie moga jej uzywac, uswiadomiła mi to kosmetyczka, pozniej w necie poczytałam i faktycznie jest bardzo silna i ma substancje rakotwórcze ;-/
także musze znależć inny sposób żeby wybielić moja płytkę przed porodem, który przeciez ma nastapić na dniachhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Migotka22 wrote:Jejku biedna Akuszerka teraz ją wymęczą...mam nadzieję, że szybciutko jej pójdzie
". Pisze, że gadać jej się chce, ale nie chce jej się otwierać buzi i najlepiej jakby wszystkie położne ją zostawiły samą na porodówce i dały spokój.
Migotka22, BlackLuna, afrykanka, betinka, kark lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:pralinka, a czujesz to, że główka jest już tak nisko ? Kaczy chód się pojawił, czy jeszcze kroczysz jak dama ?
-
stardust87 wrote:ale ma dobry humor w miarę. pisze do mnie smsy, wszystkie z "
". Pisze, że gadać jej się chce, ale nie chce jej się otwierać buzi i najlepiej jakby wszystkie położne ją zostawiły samą na porodówce i dały spokój.
Grunt to nastawienie i humor
Też bym chciała mieć tak wyśmienity humor na porodówce