Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ahh sie zdrzemnelam
w nocy nie spalam to nadrabiam
Jovi ale zwrot akcji... U dba tez...
Jak to jest że te co ,chca jak najdluzej donosic laduja na porodowce jako pierwsze?
Paula, bo to złośliwość losu zawsze tak jest, jak czegoś chcesz to prawie tego nie dostaniesz..tak samo jest w tych przypadkach kiedy kobieta bardzo chce mieć dziecko a tu leci rok za rokiem i nic..az po czasie odpuszcza i proszę zostaje mama -
Tysia87 wrote:Moja nie kupiła nawet skarpetek dziecku:-)i dwa razy miałam przyjemność widzieć się z nią w ciąży i dwa razy stwierdziła,że może lekarz się pomylił,może będzie wnuczka,a nie wnuczek.ona nie rozumie,że je bardzo chcialam synka.wszystko kupiliśmy sami.wózek tesciowie .a z moja matka nie mam o czym gadać nawet7w3d 💔
-
Współczuje Wam takich matek, moja nie jest zamożna ale dała pare groszy na kilka rzeczy dla małego. Teść dał na wózek. Każda kobieta chciałaby miec w takiej ważnej chwili wsparcie swojej mamy ale jak macie sie tylko wkur... to lepiej na siłe sie szukać kontaktu.
-
pralinka wrote:Dziewczyny czy farbując włosy farbą drogeryjną robicie tą próbę uczuleniową???
Jakie farby w ciąży używacie?Muszę się farbnąć i myślałam nad Granier Olia..
Ja nigdy nie robię prób.
farbuję się loreal Casting creme glos (czy jakoś tak), też jest bez amoniaku. Po oili miałam bardziej suche włosy.stardust87 lubi tę wiadomość
-
pralinka wrote:Dziewczyny czy farbując włosy farbą drogeryjną robicie tą próbę uczuleniową???
Jakie farby w ciąży używacie?Muszę się farbnąć i myślałam nad Granier Olia..
Ja nie robie próby a farbuje farbą jaka mi sie nawinie, a raczej jaki kolor mi sie spodoba. Dzisiaj użyję rudości z Loreal Prodigy -
Masz racje BlackLuna... Czlowiek sie nastawia a tu zonk...
Na obiad dzis mam fasolke po bretonskulepiej zjem ja dzis co by w czwartek na porodowce nikomu efektow dzwiekowych nie uskuteczniac hahaha
Pralinka ja farbowalam ale fryzjerska. Tzn fryzjerka mi robila
Ale zawsze jak robilam takimi ze sklepu to bez tej proby bo nigdy mnie nic nie uczulalo:)magdzia26, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
w końcu zmieniam rozmiar tego kombinezonu z 62 na 68 bo może rzeczywiście ten 62 to za dobry będzie zaraz po porodzie, a chciałabym, żeby do zimy posłużył, a potem cieplejszy kupimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:12
7w3d 💔 -
Akuszerka powodzenia oby poszło szybko jak u KAMY
Jovi to Cię załatwił i bądź tu człowieku mądry tak apropo to mi się dzisiaj w nocy śniło ze Akuszerka urodziła a następna byłaś Tyale w ten sytuacji Ci tego nie życzę absolutnie obyś doczekała spokojnie do terminu cc
-
Ja to wam powiem ze się trochę przerazilam bo KAMA pisała o mdlosciach itp a później wystrzelila na porodowke i ja od paru dni mam takie mdłości ze masakra nic jeść nie mogę
do tego chyba coraz częściej odwiedzam wc od paru dni mam nadzieje ze u mnie to nie są objawy porodu bo mój Nikos jeszcze ze 2 tyg mógłby posiedzieć w brzuszku
-
magdzia26 ja teraz mam często mdłości, co chwilę latam do ubikacji, w nocy mam skurcze a na poród i tak się nie zanosi. Także spokojnie
Ehh... jedyne co mnie pociesza to fakt, że synek nie będzie wcześniakiem. Tego bałam się przez całą ciążę.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Akuszerka powodzenia oby poszło szybko jak u KAMY
Jovi to Cię załatwił i bądź tu człowieku mądry tak apropo to mi się dzisiaj w nocy śniło ze Akuszerka urodziła a następna byłaś Tyale w ten sytuacji Ci tego nie życzę absolutnie obyś doczekała spokojnie do terminu cc
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
jovi81 wrote:Proszę w takim razie o odprawienie jakiś czarów nad odkręceniem takich snów...
a ze moja siostra czarownica jest to wiesz może jakieś moce mi też skapnely
jovi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny