X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Betinka ja . Tak.sie ciesze Malym nie w 100 a w 1000% ;) nic mi nie przeszkadza jak jest blisko mnie :)

Aaaaaa zapomnialam sie pochwalic wlasnie przed godzinka odpadla Nam pepowinka.od.pepuszka ;) nooo w koncu ;)
    Jeeeeeeeeeee, wznoszę toast tymbarkiem wiśnia-jabłko!!!!

Io, to ja jakiś tępak jestem, bo byłam tam dzisiaj, kupiłam kapciobutki i byłam na 100% przekonana, ze na newbornach to nie działa, bo w całym sklepie były karteczki tylko nie tam :(

Kaarolina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ja bylam dzis na zarciowych zakupach i myslalam ze zejde :/ moje kosci spojenia zyja swoim zyciem :/
    Nie jestem w stanie juz chodzic a jedynie bujam sie w tempie slimaka.
    Gdybym miala rodzic w terminie chyba juz bym z domu ńie wyszla :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Stardust ja bylam dzis na zarciowych zakupach i myslalam ze zejde :/ moje kosci spojenia zyja swoim zyciem :/

Ja tak mam od 31 lipca dokładnie i byłam z tym na weselu :D:D:D To się nazywa wyzwanie ;)

• hela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam z moim twardniejacym brzuchem bolu w kroczu jakby mi ktos imadlo wsadzil na weselu tydzien temu ponad i sie niezle wytanczylam nawet a dzisiaj spacer na poczatku tragedia! Ale maly chyba sie ogarnal i pozwolil mi isc dalej bo przeszlo ale twardy brzuch juz przeszkadza corax bardziej :/

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie was nie boli tak jak mnie :(
    Ja juz z kanapy z placzem wstaje :( nie ma mowy o normalnym chodzeniu bo o tancu nawet przez mysl mi nie przelecialo :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja z tym spojeniem mam juz od ok tygodnia, chodzenie nawet po domu to wyzwanie:)
    Wczoraj bylismy w centrum to ledwoo sie turlalam.. Ale w ten weekend chce 'rozchodzic' sie troszke
    I moze porod nadejdzie, jak nie wczesniej haha

• nenka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam powiem ze chodzenie to juz wyzwanie a najgorsze ze psa trzeba ogarniac jak maz w pracy

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz powiedzialam ze najwczesniej wychodze z domu do szpitala...
    Ehh masakra. Mam nadzieje ze po porodzie w miare szybko wszystko wroci do normy...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tym wychodzeniem serio sie ograniczam tylko tam gdzie musze, czyli dentysta, gin itp. Bo zwyczajnie jest mi cholernie ciezko, wczoraj zaszalalam bo H&M byl 'blisko' co w tym stanie jest pojeciem wzglednym hahaha
    Tez mocno wierze w powrot do formy po porodzie tak do max 3tyg...

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    To w takim razie was nie boli tak jak mnie :(
    Ja juz z kanapy z placzem wstaje :( nie ma mowy o normalnym chodzeniu bo o tancu nawet przez mysl mi nie przelecialo :/
    Gdybym nie miała pokoju w tym samym hotelu, co wesele było, to chyba bym leżała tam na podłodze, o 23 zrobiłam desant do pokoju na godzinę.
    A teraz często z boku na plecy się nie mogę przeturlać, nie mogę wejść do wanny (nie mamy brodzika), nie mogę się schylić, chodzę szpagatem i gibam się jak pingwin. Wreszcie zrozumiałam dlaczego kobiety w ciąży chodza na takich szerokich nogach! A zawsze myślałam, ze to kwestia ich ciotowatości hahaha, pokarało mnie!

Paula55 lubi tę wiadomość

• hela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli jyz z dobry miesiac cos kolo tego ;) skurcze dochodzily do 50 na ktg. Wiafomo sa dni (jak wczoraj) ze przelezalam caly dzien, dojscie do kibla to wyzwanie ;) ale tak po 2-3dniach pieczary w domu postanowilam wyjsc i powiem wam ze czulam sie az dziwnue jakbym nie powinna byla wychodzic hehe ale musialam wykorzystac lepszy dzien tak samo jak na weselu znajomych :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak podnosze sie z sofy to piczka ciagnie mnie w dol haha 'mowiac' siadajjjj gdzie idziesz!

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Ja z tym wychodzeniem serio sie ograniczam tylko tam gdzie musze, czyli dentysta, gin itp. Bo zwyczajnie jest mi cholernie ciezko, wczoraj zaszalalam bo H&M byl 'blisko' co w tym stanie jest pojeciem wzglednym hahaha
    Tez mocno wierze w powrot do formy po porodzie tak do max 3tyg...
    Ja juz w nic nie wierze. Dziennie spaceruje po roznym terenie ok 120mmin, do tego mieszkam ba 4 pietrze, wiec chodze gora dół itd. Dysze jak parowoz, szyjka dluga... bez sensu

h84fkrhm4lz65cww.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochałam się w tym kocyku: http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kocyk-5o2682?c=226 Dzisiaj -25% jest.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda, bo to chyba jest tak że jak któraś była aktywna cała ciąże to teraz by chyba musiała maraton przebiec żeby coś ruszyło.

Fipsik lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Zakochałam się w tym kocyku: http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kocyk-5o2682?c=226 Dzisiaj -25% jest.
    To kup:) dzis w nocy wysylka jest za 1grosz

Jagoda, ja czuje ze moje Malenstwo jak tylko zaczne duzo chodzic itp to za chwile bedziemy rodzic:)
    Chociaz z wielu opowiesci tutaj wychodzi na to ze niekoniecznie.. A moje przeczucie tak mi podpowiada..
    Dzidzia tanczyyy-super pora jeaaa

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem że też dużo chodzę i szyjka jest wporządku. Nie ma dnia żebym gdzieś na trochę z domu nie wylazla

qb3c82c3gptozz8t.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, cala ciaza aktywna, to sobie w niej pochodze...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w 37 tyg. Hmmm kiedy to zlecialo???

justyna14, kark, nenka, Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży wydawało się ze Kiedy te 9 miesięcy zleci a teraz jakoś od 7 miesiąca ten czas zasuwa niemiłosiernie.

qb3c82c3gptozz8t.png
‹‹ 1768 1769 1770 1771 1772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ