Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Betinka ja . Tak.sie ciesze Malym nie w 100 a w 1000% ;) nic mi nie przeszkadza jak jest blisko mnie :)

Aaaaaa zapomnialam sie pochwalic wlasnie przed godzinka odpadla Nam pepowinka.od.pepuszka ;) nooo w koncu ;)
    Jeeeeeeeeeee, wznoszę toast tymbarkiem wiśnia-jabłko!!!!

Io, to ja jakiś tępak jestem, bo byłam tam dzisiaj, kupiłam kapciobutki i byłam na 100% przekonana, ze na newbornach to nie działa, bo w całym sklepie były karteczki tylko nie tam :(

Kaarolina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ja bylam dzis na zarciowych zakupach i myslalam ze zejde :/ moje kosci spojenia zyja swoim zyciem :/
    Nie jestem w stanie juz chodzic a jedynie bujam sie w tempie slimaka.
    Gdybym miala rodzic w terminie chyba juz bym z domu ńie wyszla :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Stardust ja bylam dzis na zarciowych zakupach i myslalam ze zejde :/ moje kosci spojenia zyja swoim zyciem :/

Ja tak mam od 31 lipca dokładnie i byłam z tym na weselu :D:D:D To się nazywa wyzwanie ;)

• hela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam z moim twardniejacym brzuchem bolu w kroczu jakby mi ktos imadlo wsadzil na weselu tydzien temu ponad i sie niezle wytanczylam nawet a dzisiaj spacer na poczatku tragedia! Ale maly chyba sie ogarnal i pozwolil mi isc dalej bo przeszlo ale twardy brzuch juz przeszkadza corax bardziej :/

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie was nie boli tak jak mnie :(
    Ja juz z kanapy z placzem wstaje :( nie ma mowy o normalnym chodzeniu bo o tancu nawet przez mysl mi nie przelecialo :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja z tym spojeniem mam juz od ok tygodnia, chodzenie nawet po domu to wyzwanie:)
    Wczoraj bylismy w centrum to ledwoo sie turlalam.. Ale w ten weekend chce 'rozchodzic' sie troszke
    I moze porod nadejdzie, jak nie wczesniej haha

• nenka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam powiem ze chodzenie to juz wyzwanie a najgorsze ze psa trzeba ogarniac jak maz w pracy

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz powiedzialam ze najwczesniej wychodze z domu do szpitala...
    Ehh masakra. Mam nadzieje ze po porodzie w miare szybko wszystko wroci do normy...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z tym wychodzeniem serio sie ograniczam tylko tam gdzie musze, czyli dentysta, gin itp. Bo zwyczajnie jest mi cholernie ciezko, wczoraj zaszalalam bo H&M byl 'blisko' co w tym stanie jest pojeciem wzglednym hahaha
    Tez mocno wierze w powrot do formy po porodzie tak do max 3tyg...

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    To w takim razie was nie boli tak jak mnie :(
    Ja juz z kanapy z placzem wstaje :( nie ma mowy o normalnym chodzeniu bo o tancu nawet przez mysl mi nie przelecialo :/
    Gdybym nie miała pokoju w tym samym hotelu, co wesele było, to chyba bym leżała tam na podłodze, o 23 zrobiłam desant do pokoju na godzinę.
    A teraz często z boku na plecy się nie mogę przeturlać, nie mogę wejść do wanny (nie mamy brodzika), nie mogę się schylić, chodzę szpagatem i gibam się jak pingwin. Wreszcie zrozumiałam dlaczego kobiety w ciąży chodza na takich szerokich nogach! A zawsze myślałam, ze to kwestia ich ciotowatości hahaha, pokarało mnie!

Paula55 lubi tę wiadomość

• hela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli jyz z dobry miesiac cos kolo tego ;) skurcze dochodzily do 50 na ktg. Wiafomo sa dni (jak wczoraj) ze przelezalam caly dzien, dojscie do kibla to wyzwanie ;) ale tak po 2-3dniach pieczary w domu postanowilam wyjsc i powiem wam ze czulam sie az dziwnue jakbym nie powinna byla wychodzic hehe ale musialam wykorzystac lepszy dzien tak samo jak na weselu znajomych :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak podnosze sie z sofy to piczka ciagnie mnie w dol haha 'mowiac' siadajjjj gdzie idziesz!

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Ja z tym wychodzeniem serio sie ograniczam tylko tam gdzie musze, czyli dentysta, gin itp. Bo zwyczajnie jest mi cholernie ciezko, wczoraj zaszalalam bo H&M byl 'blisko' co w tym stanie jest pojeciem wzglednym hahaha
    Tez mocno wierze w powrot do formy po porodzie tak do max 3tyg...
    Ja juz w nic nie wierze. Dziennie spaceruje po roznym terenie ok 120mmin, do tego mieszkam ba 4 pietrze, wiec chodze gora dół itd. Dysze jak parowoz, szyjka dluga... bez sensu

h84fkrhm4lz65cww.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochałam się w tym kocyku: http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kocyk-5o2682?c=226 Dzisiaj -25% jest.

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda, bo to chyba jest tak że jak któraś była aktywna cała ciąże to teraz by chyba musiała maraton przebiec żeby coś ruszyło.

Fipsik lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Zakochałam się w tym kocyku: http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kocyk-5o2682?c=226 Dzisiaj -25% jest.
    To kup:) dzis w nocy wysylka jest za 1grosz

Jagoda, ja czuje ze moje Malenstwo jak tylko zaczne duzo chodzic itp to za chwile bedziemy rodzic:)
    Chociaz z wielu opowiesci tutaj wychodzi na to ze niekoniecznie.. A moje przeczucie tak mi podpowiada..
    Dzidzia tanczyyy-super pora jeaaa

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem że też dużo chodzę i szyjka jest wporządku. Nie ma dnia żebym gdzieś na trochę z domu nie wylazla

qb3c82c3gptozz8t.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, cala ciaza aktywna, to sobie w niej pochodze...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w 37 tyg. Hmmm kiedy to zlecialo???

justyna14, kark, nenka, Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży wydawało się ze Kiedy te 9 miesięcy zleci a teraz jakoś od 7 miesiąca ten czas zasuwa niemiłosiernie.

qb3c82c3gptozz8t.png
‹‹ 1768 1769 1770 1771 1772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ