Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIo, gratulacje, trzeba listę zaktualizować
A co do połogu po cc to też jestem ciekawa...
Ja mam mega krwawe okresy, jeszcze zawsze z toną skrzepów, a po porodzie sn krwawiłam tylko 3 tygodnie, więc po cc zakładałam 2 tygodnie.
Teraz czytam te rzeczy do cc, które dała mi gin i tam pisze, że jeśli krwawienie po cc jest krótsze niż 3 tygodnie to trzeba się zgłosić do lekarzaI już nie wiem co o tym połogu myśleć
Io lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
uhhh u mńie noc odpukac nie najgorsza
Widze ze akuszerka meczy sie dalejmasakra. Zastanawia mnie jedno... Polozna mi ostatnio powiedziala ze po przebiciu pecherza i odejscio wod jest tylko 12 h zeby urodzic naturalnie... Jak sie nie uda to na stol. Tak samo miala kolezanka jak miala wywolywany porod. A ona nie jest juz po odejsciu ponad 12 godz???
Lo mohe gratulacje kochana:* witamy Kubunia w naszym skladzie
Kark dziekuje za pamiec :* troszke zaczynam sie stresowac ale tylko tym wlasnie ze to moze trwac - dziesiat godzin. Ale dla synka wartoto juz jutro... Aaaaa
Io lubi tę wiadomość
-
O prosze wchodzie a tu mamy kolejne bobaski
Io gratuluje! Nelus gratulacje!
My juz dwie nocki razem w domku, dzisiaj sama bez M a Julus taki grzeczny był moj kochanyjejq dziewczyny to sie takie super uczucie jak widzisz obok swoja mała istotke, ktora patrzy na Ciebie ślicznymi małymi oczkami, macha raczkami.. Ajj zreszta co sie bede rozpisywać (a wierzcie ze sie da:) )
Jovi widziałam ze napisałaś ale jakos prze komórkę nie moge otworzyć wiadomości..
Cięcie juz naprawdę niewiele boli, robię wszystko co trzeba i sie da wiec dzieczyny które maja miec cc nie bójcie sie ze to jakiś dramat bedzie.
Nowe foto w avararku (wiem wiem za małe dla cioc ale za to jaki uśmiech)
Szukam teraz fotela do karmienia- wiem ze musi byc z wysokim oparciem zeby oprzeć głowę bo w nocy mozna "dziobaka" zaliczyća mi sie jeszcze marzy zeby były takie zagłówki z boku. No i wysokość tez ważna bo z niskiego cieżko sie wybić z Maluszkiem na rękach.
No i jesCze miałam cos napisac (ważnego) ale zapomniałam
No to dziewczyny do boju!Migotka22, stardust87, Paula55, justyna14, jovi81, Patu, magdzia26, kark, BlackLuna, Szonka, Quatriona, madiiiii, Tysia87, JagoodkaK, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dzien dobry
uhhh u mńie noc odpukac nie najgorsza
Widze ze akuszerka meczy sie dalejmasakra. Zastanawia mnie jedno... Polozna mi ostatnio powiedziala ze po przebiciu pecherza i odejscio wod jest tylko 12 h zeby urodzic naturalnie... Jak sie nie uda to na stol. Tak samo miala kolezanka jak miala wywolywany porod. A ona nie jest juz po odejsciu ponad 12 godz???
Lo mohe gratulacje kochana:* witamy Kubunia w naszym skladzie
Kark dziekuje za pamiec :* troszke zaczynam sie stresowac ale tylko tym wlasnie ze to moze trwac - dziesiat godzin. Ale dla synka wartoto juz jutro... Aaaaa
-
Aaaaa dziek stardust
standardowo cos pochrzanilam
Le'nutka cudownie jak tak piszesz o synku. Az sie miekko na sercu robi. Ehh tak bym juz chciala przytulic synka w czw lub pt!!!
Wiedziala bym ze jest bezpieczny na zewnatrz..super ze synus taki grzeczny.
Pociesze cie ze ja caly tydz bede sama z synkiem bo T normalnie idzie od pon do pracy. Wogole to mam nadzieje ze zdaze urodzic do pon haha
Co do fotela to ja wlasnie zamowilam. Testowalam go i ja i dwie moje kolezanki i polecam z calego serca. Moj ma byc 16 wrzesnia u mnie. O taki:
http://www.ebay.co.uk/itm/Serenity-White-Nursing-Glider-maternity-rocking-chair-SRP-249-/371130274221?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item56691691ad
Musisz tylko ew zwrocic uwage zeby mial blokady bujania bo to MEGA waznejustyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:doczekasz się, spokojnie
na każdą przyjdzie pora:)
i niecierpliwa jak diabli! Jak mi się nie udało zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań to ryczałam przez tydzień
Głupia.
-
Witajcie Mamuśki !
Lo Gratulacje !
Akuszerka - kurde powinnaś im tam ze swoją wiedzą zrobić jesień średniowiecza ale pewnie nie masz siły... współczuję i trzymam mocno kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie
Le'nutka - cieszę się że tak szybko dochodzisz do siebie. Jakbyś miała jakieś rady co do samego cc i zaraz po nim to napisz ku pokrzepieniu mam które czekają na cc. Synuś słodziutki
Je jadę dzisiaj do szpitala na pomiary i potrząsnę moim ginem niech się chłop zdecyduje na coś w końcu!kark, justyna14, Io lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziewczeta powiedzcie mi... Te ktore kupily femaltiker...
Od kiedy mozna go pic? Bo na op nic nie piszePaula55 lubi tę wiadomość
-
Lo no świetnie i kolejny maluszek rozpakowany:) To lecimy taśmowo :)Gratuluje i szybkiego powrotu do domku
Akuszerka współczuję Ci i wyobrażam sobie że mega boli dasz radę kobieto jak nie Ty to kto? mam nadzieje ze dziś jak się nie ruszy to zrobią Ci cc i będzie po wszystkim bo się wykończyszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:55
Io lubi tę wiadomość