Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kur** wlasnie ja tvp 2 leci o szpitalu w kato szpitalu Bonifratow czy jakos tak...
Ludzie skladaja pozew zbiorowy przeciwko szpitalowi bo to co sie tam dzialo przy porogach i nie tylko to o groteske zakrawa.. O ile tak mozna powiedziec przy tych tragediach...
Kur* jedno dziecko zyje tylko dzieki respiratorowi, jedno zmarlo, babie zoperowali nie ten jajnik i zostawili chuste w brzuchu a polozna na dyrzurze wrzucala foty na fejsa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:00

-
kurcze - dziwne - ten szpital ma u nas bardzo dobre opinie na śląskuPaula55 wrote:Kur** wlasnie ja tvp 2 leci o szpitalu w kato szpitalu Bonifratow czy jakos tak...
Ludzie skladaja pozew zbiorowy przeciwko szpitalowi bo to co sie tam dzialo przy porogach i nie tylko to o groteske zakrawa.. O ile tak mozna powiedziec przy tych tragediach...
Kur* jedno dziecko zyje tylko dzieki respiratorowi, jedno zmarlo, babie zoperowali nie ten jajnik i zostawili chuste w brzuchu a polozna na dyrzurze wrzucala foty na fejsa!!! -
Za zgodą dumnej, ale zmęczonej mamy (bo na koniec miała cesarkę) - Lo`owy Kubuś:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2991fac9562.jpg
Paula55, BlackLuna, Majeczka2014, justyna14, Quatriona, jovi81, verynice, kark, Kaarolina, le'nutka, Szonka, magdzia26, nenka, Ewi25, madiiiii, iwo_na, dba, Mika 28, assantea, JagoodkaK, turkawka, Fipsik, Diabla85, Patu, Migotka22, ofcooo, pestka, Beataa25, afrykanka, doti77, Io lubią tę wiadomość
-
Hejka mamuski

mam nadzieje ze wyspane kobitki dzisiaj
lo !! gratuluje kochana, nareszcie możesz tulić swojego Kubusia tylko pozazdrościć nam które cierpliwie czekają na swoja kolej
teraz dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do pełni sił mamuśka 
akuszerka współczuję takiej męczarni..po wszystkim powinnaś im tam solidnie do tyłka nakopać, a na teraz trzymaj sie dzielnie i pamiętaj że Franio ci wszystko wynagrodzi, jesteśmy z Tobą myślami i trzymamy kciuki!
kurcze szpital w kato ?! jestem w szoku tak jak Jovi jestem "tutejsza" i tez słyszałam większość bardzo dobrych opinii...ale wiadomo dobrze tam gdzie nas nie ma a co sie dzieje za zamkniętymi drzwiami tego nie wie nikt..
Io lubi tę wiadomość
-
betinka wrote:Ale na newbornach to się nie liczy oczywiście

Ale na stronie H&M można zamówić newsletter i wtedy masz 25% zniżki na jedna dowolną rzecz z każdego działu
Ja zamówiłam 4 newslettery na 4 różne maila i Pani w sklepie bez problemu mi je przyjęła tylko po prostu każdą rzecz nabijała na osobny rachunek

[/url] -
Jejuu jaki on slodki!!!
No niestety.. Tak mi zal bylo dziewczynki,.. Ma 8 mies juz a cale zycie pod respiratorem.
Jednej kobiecie kazali rodzic na sile sn mimo padaczki i tez jej i dziecka podobno o malo nie wykonczyli
Nastepnej podlaczyli okxy bez kontroli... Przy przesluchaniu polozna sie przyznala ze za szybki byl przeplyw i to pewnie doprowadzilo do komplikacji... Ehh duzo tych przypadkow podali
Mam nadzieje ze zadna tam nie rodzi???!!!!

-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:wiem wiem... ale ja w gorącej wodzie kąpana niestety
i niecierpliwa jak diabli! Jak mi się nie udało zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań to ryczałam przez tydzień
Głupia.
Jakbym o sobie czytała!!!!
Tak w ogóle to dzień dobry
Io kochana moje gratulacje! Kubuś jest przesłodki
Akuszerka - biedactwo, trzymaj się tam! Trzymam kciuki aby dzisiaj sprawnie poszło i żebyś już tuliła Filipka!
Io lubi tę wiadomość
-
Doberek

Io moje gratuuuuulacjeeee cudny Kubus! Szybkiej pionizacji po cc zycze i duuuzo zdrowka dla Was!!!
Akuszerka wspolczuje ze tak Cie mecza
mam nadzieje ze szybko bedziesz mogla tulic swojego Maluszka 
Betinka snilas mi sie dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:06
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png

[/url]