Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kur** wlasnie ja tvp 2 leci o szpitalu w kato szpitalu Bonifratow czy jakos tak...
Ludzie skladaja pozew zbiorowy przeciwko szpitalowi bo to co sie tam dzialo przy porogach i nie tylko to o groteske zakrawa.. O ile tak mozna powiedziec przy tych tragediach...
Kur* jedno dziecko zyje tylko dzieki respiratorowi, jedno zmarlo, babie zoperowali nie ten jajnik i zostawili chuste w brzuchu a polozna na dyrzurze wrzucala foty na fejsa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:00
-
Paula55 wrote:Kur** wlasnie ja tvp 2 leci o szpitalu w kato szpitalu Bonifratow czy jakos tak...
Ludzie skladaja pozew zbiorowy przeciwko szpitalowi bo to co sie tam dzialo przy porogach i nie tylko to o groteske zakrawa.. O ile tak mozna powiedziec przy tych tragediach...
Kur* jedno dziecko zyje tylko dzieki respiratorowi, jedno zmarlo, babie zoperowali nie ten jajnik i zostawili chuste w brzuchu a polozna na dyrzurze wrzucala foty na fejsa!!! -
Za zgodą dumnej, ale zmęczonej mamy (bo na koniec miała cesarkę) - Lo`owy Kubuś:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2991fac9562.jpgPaula55, BlackLuna, Majeczka2014, justyna14, Quatriona, jovi81, verynice, kark, Kaarolina, le'nutka, Szonka, magdzia26, nenka, Ewi25, madiiiii, iwo_na, dba, Mika 28, assantea, JagoodkaK, turkawka, Fipsik, Diabla85, Patu, Migotka22, ofcooo, pestka, Beataa25, afrykanka, doti77, Io lubią tę wiadomość
-
Hejka mamuski
mam nadzieje ze wyspane kobitki dzisiaj
lo !! gratuluje kochana, nareszcie możesz tulić swojego Kubusia tylko pozazdrościć nam które cierpliwie czekają na swoja kolejteraz dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do pełni sił mamuśka
akuszerka współczuję takiej męczarni..po wszystkim powinnaś im tam solidnie do tyłka nakopać, a na teraz trzymaj sie dzielnie i pamiętaj że Franio ci wszystko wynagrodzi, jesteśmy z Tobą myślami i trzymamy kciuki!
kurcze szpital w kato ?! jestem w szoku tak jak Jovi jestem "tutejsza" i tez słyszałam większość bardzo dobrych opinii...ale wiadomo dobrze tam gdzie nas nie ma a co sie dzieje za zamkniętymi drzwiami tego nie wie nikt..Io lubi tę wiadomość
-
betinka wrote:Ale na newbornach to się nie liczy oczywiście
Ale na stronie H&M można zamówić newsletter i wtedy masz 25% zniżki na jedna dowolną rzecz z każdego działuJa zamówiłam 4 newslettery na 4 różne maila i Pani w sklepie bez problemu mi je przyjęła tylko po prostu każdą rzecz nabijała na osobny rachunek
[/url]
-
Jejuu jaki on slodki!!!
No niestety.. Tak mi zal bylo dziewczynki,.. Ma 8 mies juz a cale zycie pod respiratorem.
Jednej kobiecie kazali rodzic na sile sn mimo padaczki i tez jej i dziecka podobno o malo nie wykonczyli
Nastepnej podlaczyli okxy bez kontroli... Przy przesluchaniu polozna sie przyznala ze za szybki byl przeplyw i to pewnie doprowadzilo do komplikacji... Ehh duzo tych przypadkow podali
Mam nadzieje ze zadna tam nie rodzi???!!!!
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:wiem wiem... ale ja w gorącej wodzie kąpana niestety
i niecierpliwa jak diabli! Jak mi się nie udało zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań to ryczałam przez tydzień
Głupia.
Jakbym o sobie czytała!!!!
Tak w ogóle to dzień dobry
Io kochana moje gratulacje! Kubuś jest przesłodki
Akuszerka - biedactwo, trzymaj się tam! Trzymam kciuki aby dzisiaj sprawnie poszło i żebyś już tuliła Filipka!Io lubi tę wiadomość
-
Doberek
Io moje gratuuuuulacjeeee cudny Kubus! Szybkiej pionizacji po cc zycze i duuuzo zdrowka dla Was!!!
Akuszerka wspolczuje ze tak Cie meczamam nadzieje ze szybko bedziesz mogla tulic swojego Maluszka
Betinka snilas mi sie dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:06
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png