Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Akuszerka gratuluje!
Pozwólcie że aktualną listę wrzucę jutro, bo już kompa wyłączyłam i leżę w łóżku. Jak tylko jutro wstanę (a może to być nawet 12:)) to aktualną listę zapodam także proszę się nieniecierpliwićMoże do tego czasu Paula urodzi
BlackLuna widzę czuwa i ma rację, mamy 10 maluchów.
A tak z innej beczki to dziś zobaczyłam pierwszą kroplę na sutkuBlackLuna, stardust87, kark lubią tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Akuszerka gratuluje!
Pozwólcie że aktualną listę wrzucę jutro, bo już kompa wyłączyłam i leżę w łóżku. Jak tylko jutro wstanę (a może to być nawet 12:)) to aktualną listę zapodam także proszę się nieniecierpliwićMoże do tego czasu Paula urodzi
BlackLuna widzę czuwa i ma rację, mamy 10 maluchów.
A tak z innej beczki to dziś zobaczyłam pierwszą kroplę na sutku
-
Ewelina.Irl wrote:akuszerka gratuluje
stardust87 co u Was slychac ?
Cos mnie brzuch zaczyna bolec I taki ucisk mam na dole .
Wiec siedze a Moj w kuchni robi racuchy z jabulkiemwszystko w porządku, czekam sobie grzecznie aż mały się wypluje
choć już bardziej niecierpliwa z każdym dniem jestem... A Ty jak znosisz końcówkę?
-
Pau-la!Pau-la!Pau-la! Dajesz kobito dajesz! Rano chcę zdjęcie Tiago zobaczyć, zrozumiano?!
bo teraz to idę kontynuować imieninowe świętowanie (
If You Know What I Mean
)
A zdjęcie Filipka jutro od Akuszerki jakoś wysępię, bo dziś to już jej chyba dam spokój, co?
Dobranoc dziewuszki i nie rozpakowywać się tu pod moją nieobecnośćno poza Paulą
betinka, magdzia26, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:oprócz tego, że wg mojej gin tydzień temu już powinnam urodzić a tu nic?
wszystko w porządku, czekam sobie grzecznie aż mały się wypluje
choć już bardziej niecierpliwa z każdym dniem jestem... A Ty jak znosisz końcówkę?
Ja juz ciezko wstaje co 30 minut do toalety ale to pewnie kazda ma z tym problem dzis boli mnie brzuch I jak tak bardziej w dole jak by nacisk + bol miesiaczkowy . Chodze staram sie jak najwiecej zeby moze szybciej isc na porodowke ale narazie nic . Od 32 tyg odchodzi mi czop ale z tego co mowia to moze odchodzic miesiac przed porodem , Jutro mam wizyte musze powiedziec o mokrych wkladkach wydaje mi sie ze to wody sie sacza bo nie smierdza moczem bo tez myslalam ze moze mocz ale nie . Zobaczymy co mi jutro powiedza na wizycie
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:
Hahahahahahah!
Paula, a Ty dupy nie ściskaj, bo nie urodzisz! OBCHÓD!!!stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Byla polozna i pytala czy chce cos przeciwbólowego alenarazie jestem twarda hehe.
Ktg o 22.30 wiec wy juz pewnie bedziecie spaly
Może jak tak dalej pójdzie to dzis urodze.
Postaram sie dla ciebie stardust
A ja zostalam sama na sali.stardust87 lubi tę wiadomość