Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 41 tygodniu, ehh tak już bym chciała urodzić..
Karolaaa czyżby to już ? W takim razie trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie
Witamy HubertaStardust gratuluję!!!
kark to wspaniale że już jesteście w domku
stardust87, ofcooo lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wykorzystalam męża, jestem na porodowce.
Stardust gratulacje
Odezwę się późniejTysia87, Migotka22, Nelus, nenka, Gosia19, assantea, aswalda, Io, Paula55, verynice, stardust87, magdzia26, Ewi25, akuszerka89, BlackLuna, JagoodkaK, aleksa.wawa, kark, Kaarolina, afrykanka, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Witam
stardust gratulacje i oczywiście czekamy na relację i fotki:)
Karolaaa czekamy na info, całkiem szybko Ci poszłomam nadzieje, że same parte też tak raz dwa i masz dziecko już przy sobie
dba tzn mąż się postarałinformuj nas o postępach
wow! co za poranek!7w3d 💔 -
Lampka wina i szampana i padłam! A pomyśleć że kiedyś miałam twarda glowe:D usunęłam jak susel a impreza w ogrodzie trwa na calego! Teraz nakarmilam livke butelka i ciesze sie bo pije tak samo chętnie jak z piersi!
Stardust gratuluję!!! Odpoczywajcie
Karola dba kciukam za szybkie rozwiązanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 07:56
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O a nie mowilam,ze rodzą hehe
Karolaaa,Dba trzymam kciuki za szybki poród!!
Stardust serdeczne gratulacje
Zaczarowana mi wczoraj zauważyłam, że też pojawił się taki glutek,że tak powiemale nie tyle co dziewczyny pisały tylko trochę i bez krwi także u mnie jeszcze chyba długa droga
a tu dziś zaczynam 40 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 08:38
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Stardust gratulacje kochana!! Doczekalas sie
Karolaa powodzenia albo tez juz gratki
Dba juz niedlugo..
Kark ja po cc tak samo szybko mislam pokarmi tez jako jedyna nie dokarmialam i maly rozhulal cycki
grunt to jie dac sobie jic wmowic
My mielismy WSPALIALA noc! Tylko 4 karmienia. Bez placzumaluszka mecza gazy bo bylo slychac w nocy mega baki ale nie plakal tylko sie prezyl i cos tam szlo.
Wypilam sama wczoraj ta herbate koperkowa i moze to cos daloWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 08:48
Fipsik, stardust87, kark lubią tę wiadomość
-
O 6.47 na świat przyszedł Olivier
waga 3630kg 56 dł
odezwę sie pozniej dziewczyny!
Przepraszam waga 3530 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 09:01
Fipsik, verynice, Io, ofcooo, Paula55, aswalda, justyna14, Migotka22, stardust87, magdzia26, K_A_M_A, pestka, Gosia19, Diabla85, Ewi25, akuszerka89, BlackLuna, assantea, JagoodkaK, Tysia87, aleksa.wawa, kark, Kaarolina, afrykanka, anulka81, Nelus, Beataa25, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Co za noc/poranek
Gratulacje dla każdej mamusi, bo zapewne nie tylko Stardust się rozpakowała
U mnie noc tragiczna, przez kilka dni męczyła mnie tylko bezsenność, więc na ktg nie zgłaszałam żadnych objawów. Po ktg oczywiście musiało się zmienić, no bo jakby inaczej. Całą noc brzuch twardy, bolący. Raz tak mocno zabolał i stwardniał, ale tylko na 30 sekund - czyżby skurcz? Jak tak mają boleć, to ja nie chcę rodzić. A jak już nad ranem zasnęłam, to obudziły mnie koparki. Najpierw Korbie coś się śniło i mnie skopała po brzuchu - za chwilkę odkopywał jej drugi mały potworek - tyle, że ze środka. To sobie zabawę baby wymyśliły...stardust87, JagoodkaK, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Kurde dba umawialysmy się we dwie na poród dziś!!
Tobie się udało a ja co? Poza noca z biegunka i jednorazowymi wymiotami nic się nie wydarzyło... Ehh też dziś męża wykorzystam
a tymczasem na 11 jedziemy na ktg...
Karola juz pewnie tuli Oliwiera i rozpływa się ze szczęścia...dba lubi tę wiadomość