Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
assantea wrote:Pytanie do naszych mamuś -czy rzeczywiście zauważyłyiście przełożenie pór wzmożonej aktywności Waszych maluszków z ich"życia płodowego"? Ciekawa jestem czy to prawda
U nas poniekad tak jest-Maciek raczej dobrze spi w nocy, w dzien jest tez grzeczny, mam czas zeby ckkolwiek zrobic, chociaz teraz to inaczej wyglada bo go wybudzam na jedzenie, moze jakbym go nie budzila to dluzej by spal, raczej jest spokojny, 2 dni temu w nocy dal tylko popalic bo chyba brzuszek go bolal, a tak jest ok. Ale ciezko sie odniesc do tej teorii bo jednak zycie poza brzuchem inaczej wyglada -
Paula55 wrote:Kurde a ja sie zastanawiam czy w razie czego podac malemu troszke herbatki koperkowej.
Ewidentnie dzis go mecza te gazy. Poki co spokuj ale co bedzie dalej...
Sama możesz pić herbatę koperkową, przejdzie do mleka i też pomożeverynice, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Wiecie, jak patrze na zdjęcia "naszych" maluszków to nie moge się nadziwić, ze one są z brzuszków. Ja wiem, ze kobiety od zawsze rodziły ale dla mnie to jest cud. I dopiero jak ja zaszłam w ciążę to się nim stał. Wcześniej to była oczywistość. Nie wiem czy też tak macie.
A wracając na ziemie, właśnie zjadłam kolacyjke. Śledzik w śmietanie z cebulką a potem poprawiłam chlebkiem z dżemikiem pomarańczowym i szklanką mleczka. Normalnie pyszności. Tego mi było trzeba. Teraz idę zrobić kupęi zapodam sobie jakiś film. Mojego T nie ma, wróci z drugiej pracy dopiero po północy więc lepiej, żebym dziś nie zaczęła rodzić.
Nelus, assantea, Tysia87, akuszerka89, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Przespałam pół dnia:-) Teraz taniec z gwiazdami,oglądam póki mam czas na takie pierdoły.To się cieszę,że aktywność maluszków po porodzie nijak się ma do aktywności w brzuchu,bo zamieniłabym się w zombi.Mój maluch budzi się około 1 i do jakiejś 5 rank fika koziołki:-)
Kama,lo,Paula i inne mamuśki fajnie,że mimo napiętego grafiku,czasami coś napiszecie.
My przyszłe mamusie chłoniemy wiedzę od Was jak gąbki:-)Paula55, Io, karolcia:)))) lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Fipsik wrote:alkohol to alkohol.. marihuanę ponoć do pół roku można w mleku wykryć! tu se zapalisz, myślisz, że po kilku dniach ok a tu zonk.
karolcia:)))), Fipsik, aleksa.wawa, stardust87 lubią tę wiadomość
Tysia87 wrote:Przespałam pół dnia:-) Teraz taniec z gwiazdami,oglądam póki mam czas na takie pierdoły.To się cieszę,że aktywność maluszków po porodzie nijak się ma do aktywności w brzuchu,bo zamieniłabym się w zombi.Mój maluch budzi się około 1 i do jakiejś 5 rank fika koziołki:-)
Kama,lo,Paula i inne mamuśki fajnie,że mimo napiętego grafiku,czasami coś napiszecie.
My przyszłe mamusie chłoniemy wiedzę od Was jak gąbki:-)
Yo ja sama chcialabym Wiedziec wiecej o moim dziecku
Czlowiek uczy sie przez cale zycie. Musze isc sie wykapac bo cyce mi smierdza
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Yo ja sama chcialabym Wiedziec wiecej o moim dziecku
Czlowiek uczy sie przez cale zycie. Musze isc sie wykapac bo cyce mi smierdzaK_A_M_A lubi tę wiadomość
Dla mnie to też niesamowite, że mój Kubuś to ten sam smyk, który kopał mnie w brzuchu. Teraz jak dostaje czkawki to patrzę na niego i nie mogę uwierzyć, że właśnie takie czkawki czułam codziennie.
karolcia:)))), verynice, assantea, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Nie mogę przestać się śmiać jak Livka cmoka tego smoka i jak wydaje odgłosy to skacze ze strachu. Najpierw ją latające rączki straszyly a teraz ciumkanie smoczka
mój mały tchorzolek
assantea, verynice, magdzia26, nenka, aleksa.wawa lubią tę wiadomość