Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaaa gratuluję!!! Czekamy na relacje z porodu i fotki małego Boba:)
Stardusy - czekałaś, czekałaś i się doczekałaśOprócz Krzycia Karoliny to Hubson był chyba najbardziej wyczekiwanym dzieckiem na forum:)
A ja chyba jestem jakaś nienormalna:/ Dziś mija 9 doba od porodu a ja oprócz zajmowania się małym myślę tylko że wybzykałabym M. No normalnie nie umiem się skupić przy Mikim jak nie zajmuję się Filipem. A wczoraj to już prawie zupełnie popłynęliśmy, dobrze że chociaż M zostało trochę oleju w głowie, bo nie wiem jakby to się skończyło. Przecież to nienormalne...ofcooo, JagoodkaK, magdzia26, aleksa.wawa, kark, dba, verynice, afrykanka, Io, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ależ tutaj się dzieję
Stardust i Karolaaa gratuluję(Karolaaa a nie mówiłam
)
I dzisiaj pewnie przybędzie kolejna dwójka wrześniaków
Akuszerka to chyba całkiem normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:29
stardust87 lubi tę wiadomość
-
co do rozstępów, które pojawiły sie po porodzie - mamuśki trzeba pamiętać o smarowaniu skóry preparatami przeciw rozstępom, które używało sie w trakcie ciąży. Szybkie kurczenie sie skóry również sprzyja pojawieniu sie rozstępów. A często o tym zapominamy. Dlatego warto spakować do torby do szpitala kremik, który używałyście
-
hela wrote:No to ja i szonka (szonka odezwij sie!) poki co po terminie. Chyba zaczne wam tu marudzic bo to chyba dziala
-
Mnie dzis troche bola pachwiny, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy. Czop tez mi nie odszedl, ale po 2 porodach czopa na oczy nie widzialam wiec tym razem pewnie bedzie podobnie. Ja obstawiam ze u mnie skonczy sie wywolaniem w piatek, no chyba ze mnie synek zaskoczy
nPocieszam sie tym ze juz dwa razy czekalam na dzieci po terminie i mialam szybkie porody to i tym razem poczekam oby tylko szybko poszlo.
ofcooo lubi tę wiadomość
-
Pocieszaj mnie tym szybszym porodem hehe ja najbardziej nie chce wywolania bo boje sie ze moj organizm albo nie zareaguje albo zareaguje zle
w poniedzialek wieczorem wizyta i sie okaze co dalej - oby mnie ominela
moze moj uparciuch sie zdecyduje
-
Stardust i Karola ogromne gratulacje
)
Niech maluszki sie zdrowo chowają :*
U nas znow lato, krotki rękawek, japonki i tak sobie smigalam z psem ba spacer
Moj T wymyślił grzybobranie dziś, powiedzialam, ze pojadę ale tylko jak pies pojedzie z nami
Generalnie zapominam ze mam leżeć zeby do 10go nie urodzić. Jutro musze lezakowac i to duzoakuszerka89, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!!!
Nie jestem w stanie wdrążyć się w temat,ale udało mi się Was nadrobićtroszkę na tel.rano i teraz
Na początek chciałam bardzo bardzo pogratulować dzielnym mamuskom!!
Stardust, Karola gratuluje!!!!!!!wkoncu macie obok siebie upragnione bąble.
Czekam na kolejne
Mnie mało ostatnim czasie bo... wczoraj miałam swój ślubtroszkę było lataniny w tygodniu. Pogodę wczoraj mieliśmy piękną. teraz zwalniam obroty i odpoczywam.
Odebrałam też wynik GBSa i mam dodatni... niestety.. ale chyba nie muszę bardzo martwić??
Postaram się już być na bieżąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:16
magdzia26, dba, Gosia19, ofcooo, verynice, BlackLuna, K_A_M_A, Io, anulka81, Migotka22, akuszerka89, nenka, aswalda, stardust87, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki.stardust,karolaaa co Wy się umówiłyście na wagę,wzrost i dzień?
gratulacje!!!to może chce się ktoras umówić na dziś na 3500,55 cm,a może się uda:-)
A gdzie jest forumowa gaduła Majeczka? Kame usprawiedliwia Maciuś,ale gdzie Majeczka?Majeczka2014, K_A_M_A, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Chyba już ostatnie z serii "z brzuszkiem"
Na plusie 12 kg więc jestem dość zadowolonaMajeczka2014, magdzia26, Gosia19, aleksa.wawa, Kaarolina, ofcooo, verynice, afrykanka, BlackLuna, K_A_M_A, Io, Migotka22, akuszerka89, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Hej kobitki.stardust,karolaaa co Wy się umówiłyście na wagę,wzrost i dzień?
gratulacje!!!to może chce się ktoras umówić na dziś na 3500,55 cm,a może się uda:-)
A gdzie jest forumowa gaduła Majeczka? Kame usprawiedliwia Maciuś,ale gdzie Majeczka?
o kurcze,ale milo ze ktoras z wrzesnioweczek o mnie pomyslala(Tysia:*) bo juz jak Was tak podczytywalam sobie tylko to zastanawialam sie czy w ogole ktos bedzie pamietal mnie
nie lubie takich przerw bo mam wrazenie jakby mnie nie wiadomo ile nie bylo
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Oooooooo o wilku mowa:-)no ślub miala i nam nie napisała.bardzo bardzo nieladnie.więc teraz w ramach rekompensaty chcemy dużo bardzo dużo fotek:-)
nie pisalam,bo nie chcialam zapeszacto byl spontan,mimo ze slub byl i tak planowany do konca ciazy,ale juz myslalam ze sie nie wyorbimy a jednak wszystko pieknie udalo
A co do zdjec.... wole nie mowic bo zacznie sie marudzenie
Wygladalam okropnie,mimo ze wszyscy zalewali komplementami. Jejku dopiero dotardlo do mnie jaka jestem spasiona swinkato raz, a dwa ze zauwazylam ze puchne,na buzi, nogach! To sie niestety rzuca w oczy. Niektorzy tez z tekstem,ze niedlugo moge urodzic bo po prostu jestem na twarzy przemeczona i "inna" jak to okreslili... kolejni wrozbici?? :)Mimo wszystko byl to dla nas szczesliwy dzien :)z Maja w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 12:24
-
Paula55 wrote:Pralinka jeszcze tydz do terminu wiec spokojnie zdazy sie wykluc
Wy jak sie czujecie???Twoja mama juz przyleciala??
Majeczko, super! A co do wrozbitow to takich wiele, ale bez pokrycia heheMajeczka2014 lubi tę wiadomość