Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka - wyglądasz prześlicznie.
Co do smoczka to my dajemy bo inaczej mały pakuje sobie paluszki do buzi. Smoczka i ssania paluszków młody nauczył się w szpitalu. Niestety mieliśmy kilka nieprzyjemnych sytuacji z zakładnaiem welfronu. Żaden nie wytrzymywał dłużej niż 2 dni, bo Kubusiowi pękały żyły a zakładanie nowego zajmowało pielegniarkom strasznie długo. Raz kuły go 40 minut. Płakał tak przeraźliwie, że ja też wyłam za ścianą. Do tego słyszałam rozmowy pielegniarek. Same mówiły, że nie dadzą rady i że szkoda im tego dziecka. W końcu po 40 minutach nie udało im się, ale nie miały serca dalej go męczyć. Nastepnego dnia rano to okropieństwo zaczęło się od początku tylko w wykonaniu innej zmiany. Kobitki dawały mu smoczek i polewały mu paluszki glukozą żeby się trochę uspokoił. Żadnej matce nie życzę takiej sytuacji. -
dziewczynki coś od betinki dla cioteczek
tak na zakończenie dnia
słodki śpioszek Mati
,,,,,,,,,,,,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:10
Io, magdzia26, Majeczka2014, Fipsik, Tysia87, justyna14, Patu, akuszerka89, Migotka22, Kaarolina, ofcooo, Ewi25, verynice, afrykanka, Paula55, pestka, aswalda, zoi, Gosia19, sylwia1985, K_A_M_A, nenka, Beataa25, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka...moge sobie tylko wyobrazic.... az mnie w sercu zatkalo
Fipsik, nie powiem ze nietzn nie przyjmowalam do siebie mysli ze moge,ale jednak cos bylo,ze myslalam tym bardziej ze dzien przed mialam silny bol miesiaczkowy, rano w piatek znow "2" ,bardziej biegunke:) potem znow bole brzucha.. tylko,ze bole okresowe mam juz od 32 tyg wiec dla mnie to nie nowosc
-
nick nieaktualny
-
Majeczka super panna młoda:-)!!!!włos wyczesany,make up zrobiony,a wiadomo,że brzuszki to wszystkie mamy,jedne mają schowane na plecach-Fipsik;-)inne jak ja w kolanach już praktycznie:-)no ale byś zrobiła atrakcje,jakbyś na ślubie zaczęła rodzić.
Majeczka2014, magdzia26, Fipsik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka super panna młoda:-)!!!!włos wyczesany,make up zrobiony,a wiadomo,że brzuszki to wszystkie mamy,jedne mają schowane na plecach-Fipsik;-)inne jak ja w kolanach już praktycznie:-)no ale byś zrobiła atrakcje,jakbyś na ślubie zaczęła rodzić.
eee o tej porze to ja bylam juz nieogarnieta
Co do akcji to moja chrzestna myslala,ze zaczelam rodzic bo jak jechali do nas do restauracji to mijali karetkei cioteczka w stresie,ze mnie zgarneli haha
-
nick nieaktualnyPytanie do mamusiek rozpakowanych i tych jeszcze nie:)
Czy czulyscie i kiedy takie dziwne parcie na "2" podczas kiedy czulyscie,ze dziecko Wam sie pcha glowka na sam dol? Nie wiem jak to opisac. Ale przy wiekszych ruchach bardziej takich pchanych z wieksza sila czuje jakbym zaraz musiala siadac na kibelek... siadam na kibel i....nicWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja tak nie mam Majeczko... może Ty będziesz rodziła niedługo
?
nie wydaje mi sieno ale musialam spytac bo to strasznie dziwne uczucie... Jakbym musiala juz teraz natychmiast...a okazuje sie ze nic
Cos czuje,ze zaczne Wam marudzic i doszukiwac sie objawow... z gory przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:24
-
nick nieaktualny