Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hela wrote:U mnie dalej nic wiec moze pozostale kandydatki sa blizej
spacer 6km tez nic nie dal
((
A moze właśnei powinnam sie przemóc i łazić? + po schodach biegać? .... i zdychać
Wczoraj jak myłam łazienki to 3h mi to zajęło - ledow co sie po tym ruszałąm i a ból w plecach był jeszcze silniejszy. Dziś juz mniej boli - czyli na bank z przepracowania wczoraj sie nasiliłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:47
-
nick nieaktualny
-
Wklejam na chwil kilka zdjęcie Hubsonatrochę ciemne ale robionneprzed chwilka. a teraz Was może poczytam
Edit: usunęłam Zdjęcie, bo jakoś dziwnie tak jak w necie są. Ale co jakiś czas wstawię noweWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 09:54
magdzia26, Majeczka2014, Migotka22, Kaarolina, Fipsik, BlackLuna, Io, Tysia87, ofcooo, Paula55, Diabla85, betinka, afrykanka, aswalda, zoi, Nelus, Gosia19, akuszerka89, justyna14, K_A_M_A, verynice, nenka, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
Mój Nikos dzisiaj strasznie aktywny jest... jeszcze tak nie szalał nigdy... mam nadzieje ze nic złego się mu tam nie dzieje...dzisiaj wypilam pierwszy raz herbatę z liści malin może to od tego
bo brzuch tez mnie boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:No właśnie Majeczko dzisiaj to jest takie dziwne bo jeszcze tak mu się nie zdazalo...
madzia moja szalala ostanio praktycznie cale 2 dni, balam sie ze jej sie cos dzieje, noc i dzien wariacja byla a od dwoch dni teraz cisza, tzn ruszy sie , wypina dupinke i prezy ale jest spokojniusia takze i ty sie nie martw. Dzieci tez odpoczywaja:)magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuciekam spac dziewczynki. Jak nadal bedziemnie tak meczylo parcie na "2" to ja chyba co 5 minut bede latac do lazienki bo bede miec wrazenie ze sie zesram za przeproszeniem w lozku
,co za dziwne uczucie.
Dobranoc, moze nad ranem bedzie jakis maluszek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 23:15
-
Mamy pokarm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sie podjaralam,ze od razu Wam musialam napisacA teraz pedze na pierwsze pocyckowe odbicie! (jezuuuu, jak ja Was nadrobie?!?)
Kaarolina, magdzia26, afrykanka, BlackLuna, stardust87, akuszerka89, Gosia19, Io, ofcooo, K_A_M_A, verynice, nenka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png