Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam zastój odchodów ciążowych czy porodowych czy jak to się zwie. Ból jak diabli pomijając ból rany. Mam dosyć
tzn tylko tego bólu i tego, że prawdopodobnie jutro będą mi tą moją szyjke mechanicznie rozwierac żeby wyszły odchody
bo poza tym jest wszystko cudownie
-
nick nieaktualny
-
Matkoooo, co za noc! Mati ja myli z dniem, cala noc wojowanie, zasnal o 5! W miedzyczasie w pieluszce troszke krwi, oczywiscie panika,ale rano polozna powiedziala,ze to normalne,ze tak dziecko wydala moje hormony ufff. Ale koniec dziadostwa, bedzie budzenie w dzien i jedzenie regularne,zeby mu glod na noc nie zostal!
A pokarmu mam tyle,ze mi sam kapie!
Stardust, jeszcze raz osobiscie gratuluje
A powiedz, masowali Ci macice? Bo u mnie tez prawie nic nie odchodzilo, a jak polozna zaczela masowac, to wyplywalo ze mnie w trakcie,jakby ktos kran odkrecil. A teraz sie nasila jak mlody ssie.
Ale ogolnie polog to jest lux po cc
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenka ja też jestem opuchnięta, co najlepsze całe ciało mnie swędzi i jeszcze od wczoraj prawa ręka mi drętwieje...
Ehh mała mi pewnie na jakąś żyłę uciska
Edit: Jedziemy do Warszawy do szwagierki, hehe mam nadzieje że na autostradzie żadne skurcze czy wody mnie nie złapią.
Miłego dnia mamusie
-
Witam
u mnie wieczór koszmarny,okropne bóle krzyża,skurcze,klucie w pipce a noc przespalam cala,wszystko przeszło. Czop mi chyba odchodzi,małymi partiami. Wygląda to jak zastygajaca żelatyna bym tak określiła
ale bym juz chciała Synusia przy sobie! Ja chyba dziś wyparze smoczki i laktator,będę spokojniejsza,ze wszystko gotowe
-
Witam sie nadal w dwupaku!
Gosia mam praktycznie te same objawy co ty, skora swedzi, spuchnieta chodze, do tego w nocy brzuch sie stawia twardy jak kamien pobolewa i do tego bol krzyza ehhh
Ja sie ciagle zastanawiam czy to faktycznie czop mi wychodzi powoli bo dzisiaj nic zero sluzu normalnie susz
i moze to jakas infekcja? Hmmm....
Nenka polez troche moze opuchlizna zejdzie i pij duzo wody
-
Witajcie, ja dalej leżę w szpitalu, cięcie przeniesione na 9 września bo jutro nie ma mojego lekarza prowadzącego a on chce mnie ciąć osobiście. Za jego udziałem dostałam jedynkę i teraz jest lepiej. Dzieją się tu akcje nie do opisania, wczoraj Np.dziewczyna urodziła dziecko do muszli w WC... Przynajmniej się nie nudzę
nie bardzo jestem na bierząco więc gratuluję wszystkim Mamusiom które się w między czasie rozpakowały. Mam nadzieję że mój Franek poczka na naszego lekarza do wtorku. Buziaczki dla Was wszystkich
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Jak łupie was w krzyżu to siedźcie na walizkach. Przy 1 ciąży tez mnie łupało dzien rpzed w nocy miałam pierwsze skurcze, ale zasnełam i wytrwałam do rana, rano się obudziłam jakby nigdy nic. I o 15 jak zaczeło mi lecieć po plecach i ból krzyża taki że szok, o 18 byłam w szpitalu a o 22 odeszły wody
tak więc krzyż to pierwszy objaw, że to już się zaczyna.
-
justysia90 wrote:Dziewczyny pomóżcie,dziś w nocy 2 razy wystawa wstawalam,bo czułam,że coś leci myślałam,ze siku ale nie no a za 2 razem taki przezroczysty śluz lekko kleisty i nie wiem czy czekać na badanie do poniedziałku,czy to norma z tym sluzem

Może masz infekcje ? -
Hej ho!
Piekny wrzesien, jest cieplutko i slonecznie ahhhh
Niech moje dziecko juz wychodzi na ten swiat!!
Wspolczuje Wam tych mega boli... Mnie tez pobolewa, zwlaszcza przed snem bole miesiaczkowe ała
Ale damy rade;)
Dzisiaj wyruszamy na dlugiii spacer w gorski teren, moze cos ruszy bo zwykle spacerki i ogarnia ie domu nie dzialaja:)
-
Dziękujemy ciociom za życzenia zdrówka.
Jak Kubie nie przejdzie do poniedziałku to zapytam położnej co robić. Na razie woda morska i aspirator dają radę. Rano musiałam go tylko do łożka wziąć bo sam nie chciał spać.
Nelus - ten aspirator to nie musi do noska wejść. My przykładamy do dziurki i zasysamy. A patyczków nie wolno podobno do noska pchać.
Nelus lubi tę wiadomość
-
Witam kochane me

Mnie od wczoraj boli brzuch jak na @ myślicie że to mogą by skurcze przepowiadajace czy co
?
Współczuję mamusiom problemów z brzuszkami i noskami maluszków i nieprzespanych nocy oby szybko maluszkom przeszły wszystkie dolegliwości
Jovi no to faktycznie niezle rzeczy się tam dzieja... jak można dziecko urodzić do wc
masakra...
A co z Martusia miała mieć wczoraj cc i nic się nie odzywa... ?
Jestem zawiedziona ze żadna nie urodziła w nocy Buuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:56
-
Ja tez mam bole miesiaczkowe, to skurcze przepiwiadajce macica sie rozciaga itd.magdzia26 wrote:Witam kochane me

Mnie od wczoraj boli brzuch jak na @ myślicie że to mogą by skurcze przepowiadajace czy co
?
Współczuję mamusiom problemów z brzuszkami i noskami maluszków i nieprzespanych nocy oby szybko maluszkom przeszły wszystkie dolegliwości
Jovi no to faktycznie niezle rzeczy się tam dzieja... jak można dziecko urodzić do wc
masakra...
A co z Martusia miała mieć wczoraj cc i nic się nie odzywa... ?
Jestem zawiedziona ze żadna nie urodziła w nocy Buuuuu

Caly czas je masz? U mnie nsjczesciej wieczorem i czasami rano.. -
ja również ból w dolnej części pleców mam od zeszłego czwartku a nic sie nie dzieje

a w domu już mnie roznosi. nie wiem ile dam rade ale musze, po prostu musze wyjsc z domu. najwyzej gdzies padne i mąż przyjedzie po mnie z pracy ;P
jeśli chce przyspieszyć porod to na pweno nie siedzac w domu tylko własnie na spacerze lub latając po schodach.
a wieczorkiem musze zmolestować mojego S na serduszkowanie
jovi81 - normalnie jak w filmie. ostatnio na TLC oglądałam odcinek jak kobieta właśnei nei wiedziałą, że jest w ciazy i urodziłą do kibelka. -
Dzien doberek

Dziewczyny wspolczuje problemow
Ło zdrowka dla .kubunia! I caluski. TrYmajcie sie dzielnie.
Nelus ale super mieliscie piknik
Mu dzis wyruszamy na 1 spacer ale poki co czekamy na polozna.
Mamcia z bratem wczoraj przyjechali wiec teraz bede miec pewnie mniej czasu..
Ale mysle o was cieplo. Trzymam kciuki za rozpakowywanie brzuchatek i powodzenia rodzacym
mamusia cierpliwosci 
Moj syn znow spal przepieknie (odpukac)
o 7 tatus wzial go do nas do lozka i tak lezelismy we 3 do 8.30 
Chyba herbatka koperkowa ktora pije pomaga (no chyba ze to mega zbieg okoliscznosci )
ofcooo, Io, magdzia26, Nelus lubią tę wiadomość

-
Od jakiegoś czasu miałam w nocy a od wczoraj mam non stop praktycznie...pralinka wrote:Ja tez mam bole miesiaczkowe, to skurcze przepiwiadajce macica sie rozciaga itd.

Caly czas je masz? U mnie nsjczesciej wieczorem i czasami rano..

[/url]