Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanulka i ja trzymam kciuki! Napewno bedzie dobrze Kochana..
usciski dla synusia
ofcooo, jesli tak bola te plecy, krzyz to moze lada chwila. Slyszalam,ze to tez objaw nadchodzacego porodu.
Ciezka ta dla nas koncowka ciazy... ale juz niedlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 14:18
-
anulka trzymamy kciuki! Będę modlić się za Twojego maluszka żeby wszystko było dobrze. Musisz być silna!!!
-
witam się i ja:) poczytuje Was cały czas
brzuszek mi się już opuścił i wszyscy mówią, że ostatnio bardzo się na twarzy zmieniłam, więc pewnie niedługo urodzę. Oby, bo już zmęczona jestem. Ostatnie dwie nocy męczą mnie skurcze przepowiadające, aż zatykające dech, ale w sumie nie bardzo bolesne, jeśli wiecie co mam na myśli. Zobaczymy, czy umowa z Olkiem aktualna, bo mówiłam mu że ma 8 września wyjść7w3d 💔 -
Majeczka2014 wrote:[...]ofcooo, jesli tak bola te plecy, krzyz to moze lada chwila. Slyszalam,ze to tez objaw nadchodzacego porodu.
Ciezka ta dla nas koncowka ciazy... ale juz niedlugo
Kurcze jakbym urodziła w 38 tyg. + 2 dni to by mnie ominęły to bóle pleców ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 14:29
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:witam się i ja:) poczytuje Was cały czas
brzuszek mi się już opuścił i wszyscy mówią, że ostatnio bardzo się na twarzy zmieniłam, więc pewnie niedługo urodzę. Oby, bo już zmęczona jestem. Ostatnie dwie nocy męczą mnie skurcze przepowiadające, aż zatykające dech, ale w sumie nie bardzo bolesne, jeśli wiecie co mam na myśli. Zobaczymy, czy umowa z Olkiem aktualna, bo mówiłam mu że ma 8 września wyjść
justyna to u mnie podobnie. Wszyscy w piatek,ze na twarzy sie zmienilam... i ze pewnie lada chwila. Ciekawe ile w tym prawdy... No ale z drugiej strony no lada chwilaja mam do terminu 20 dni. Dla mnie to juz malutko, choc jesli chodzi o sily to juz jestem na wyczerpaniu i pewnie beda mi sie dluzyc dni
-
Majeczka2014 wrote:justyna to u mnie podobnie. Wszyscy w piatek,ze na twarzy sie zmienilam... i ze pewnie lada chwila. Ciekawe ile w tym prawdy... No ale z drugiej strony no lada chwila
ja mam do terminu 20 dni. Dla mnie to juz malutko, choc jesli chodzi o sily to juz jestem na wyczerpaniu i pewnie beda mi sie dluzyc dni
ja to już bym chciała, ale ode mnie to nie zależy więc pozostaje czekać. Mi jeszcze mniej
we wtorek skończymy już 38 tydzień i 39 zaczniemy. Szok. A na twarz swoją to już sama ledwo patrze, spuchłam jakoś i te pryszcze, z któymi nic zrobić się nie da - nic nie działa - chyba hormony już mi twarzą wychodzą.... eh... a całe życie miała idealną cere, a tu już 2 tydzień się męczę z pryszczami, jak nastolatka.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyofcooo wrote:tylko te plecy bolą od 28 sierpnia ;P i nic sie nie zapowiada na rychły poród.
Kurcze jakbym urodziła w 38 tyg. + 2 dni to by mnie ominęły to bóle pleców ;P
no wlasnie najgorsza ta niewiedzai czekanie bo ja mam tak z bolami @...dokladnie od 32 tygodnia. Idzie zwariowac
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Dziękuję Justyna
w takim razie życzę ci szybkiej akcji porodowej
nas córka posłuchała bo wieczorem mąż jej powiedział ze ma już wychodzić i w nocy przebiła balonik :p wiec może was synuś tez posłucha i się wykluje 8.09!
posluszmna tatusiowiciekawe czy moja taka jest, poki co tak
bo moj T do brzuszka mowi ze ma jeszcze siedziec grzecznie
a min. dlatego,ze u nas wciaz trwa niekonczacy sie remont i nie wiem czy wyrobimy do porodu. ALe za tydzien,dwa biore T w obroty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 14:39
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:no okaże się jacy Ci prorocy są
ja to już bym chciała, ale ode mnie to nie zależy więc pozostaje czekać. Mi jeszcze mniej
we wtorek skończymy już 38 tydzień i 39 zaczniemy. Szok. A na twarz swoją to już sama ledwo patrze, spuchłam jakoś i te pryszcze, z któymi nic zrobić się nie da - nic nie działa - chyba hormony już mi twarzą wychodzą.... eh... a całe życie miała idealną cere, a tu już 2 tydzień się męczę z pryszczami, jak nastolatka.
mi tez sie niestety cera pogorszyla na koncowce..a dopiero co niedawno chwalilam,ze cera taka ladnana twarzy mniej w sumie nie sa az tak widoczne,ale niestety na plecach i ramionach paskudztwa mi powylazily...nie lubie tego
No to Justyna zycze niedlugo szybkiej akcji pordodowej:) -
nick nieaktualny
-
Anulka - na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymamy za to kciuki całą rodzinką. Sama dobrze wiem jak Ci ciężko, ale musisz być silna dla synka.
Co do bólu pleców to mnie przed porodem też bolały i niestety teraz bolą mnie sto razy bardziej. Położna uprzedzała mnie, że tak będzie bo zmienia się środek ciężkości. Czasami ciężko mi wysiedzieć, żeby młodego nakarmić. -
nick nieaktualnyhej dziewczynki:) piekna pogoda u mnie dzis ale jestem tak slaba ze tylko lozko.rano bylismy na takiej wyprzedazy uzywanych dzieciecych rzeczy, kurcze ale cuda byly, kazda sztuka jakies 2,50 max, a ciuszki same z nexta i gapa
Potem wracalismy kolo takiej stadniny koni i tam upadl taki biedny kon, nie moglam odjechac i tak go zostawic a ludzie go omijali jak gdyby nigdy nic. |Pojechalismy na farme szukac wlascieciela i cale szczescie bo on padl z pragnienia juz ale na szczescie sie pozbieral biedaczysko:)
Dziewczyny nie mam juz sil, nie moge chodzic, spojenie lonowe juz chyba u mnie nie istnieje.....w nocy obudzil mnie straszny bol miednicy, mialam lzy w oczach, czulam jakby ja ktos zgniatal!!!Odstawialm magnez i czuje skurcze w szyjce, mam jeszcze ok 16 dni do terminu ale juz mam tak dosyc ze mimo panicznego strachu przed bolem i porodem mam juz dosc bo czuje sie jak kaleka!!!Dzis wchodzac do auta pomagalam sobie rekami zeby nogi wpakowac do srodka, tak mnie kur..boli wszystko!!!!plakac sie chce.....zazdroszcze rozpakowanym.....
-
Ewi25 wrote:witam mamusie
ja mam cere lepszą niż przed ciążą, mało co pryszczyale jakoś każdy mi mówi że blada jestem na buzi i oczy mam wpadnięte.
A to ja mam to samo,zero krost,tylko blada jak sciana jestem i mam worki pod oczami:-)ale jakbym miała urodzić,zawsze wtedy,kiedy kogoś spotkam i mi mówi,że wyglądam jakbym zaraz miala rodzić,to mój synek powinien mieć z miesiąc conajmniej juz:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Witajcie dziewczynki. Doczytalam ze jutrzejszy termin jest wolny. To ja chetnie pisze sie na jutro. Mam sie stawic o 8 rano i maja mi wywolywac. Bardzo bym chciala zeby szybko sie udalo ale jak bedzie to nie wiadomo. Strasznie ale to strasznie sie denerwuje. I moj maluszek to wyczowa bostrasznie sie zaczal wiercic.
Nelus fakt ze super wygladasz.
Anulka trzymam kciuki. Bedzie dobrze.
Maluszki oczywiscie sliczne i gratulacje dla swiezych mamusiekofcooo lubi tę wiadomość