X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia, uwierz ze Cie rozumiem w 100proc....
    Iwona, no właśnie?

• hela Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spuchnieta cala jestem buzue mam jak chomik juz :/ dzis mna emocje targaja i jakos ryczec mi sie chce ah te hormony!

Wasze malenstwa tez sa bardziej aktywne? Moj prawie calymi dnuami sie rusza z malymi przereami az dziwne....

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela, moja dzisiaj w miare w miare...ale przed chwila dala popis jakies 5 minut, myslalam ze mi brzuch i zebra rozerwie

• hela Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie moj czasami tak sie wierci ze az mnue wszystko boli :/ i kluje w pipce nie wiem co on tam wyprawia...

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio jak miałam KTG to mały miał skoki tętna co lekarza troche zaniepokoiło i ja też mam podwyższone ciśnienie. Do tego opuchlizna i lekarz mi na skierowaniu napisał- gęstoza. Powiedział, ze nie ma co dłużej czekać i lepiej dla nas jak te pare dni wcześniej zakończymy ciążę.
    Może to troche na wyrost ale ja sie nie znam, zaufam lekarzowi, to dobry specjalista

relg4z17djzzyjqt.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io ja mam tak samo z plecami nie dosc ze bol jest ku****ki to jeszcze mnie az pali masakra jakas :/

Anulka powodzenia i mnostwo zdrowia!!! Bedziemy trzymac za Was kciuki &&&&

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po zawodach, mała grzeczna nie wyszła na trasie :P

13 km w 4 godz, słabiutki czas.. ale trasa cała zrobiona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:12

K_A_M_A, JagoodkaK, Tysia87, Diabla85, BlackLuna, magdzia26, Ewi25, Paula55, ofcooo, Io, Migotka22, nenka, Gosia19 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka trzymam kciuki za Was!! Musi być dobrze! Iwo_na powodzenia jutro w takim razie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 16:34

iwo_na lubi tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to w trasie.. ale nie mogłam sobie odmówić zrobienia foteczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:13

Majeczka2014, K_A_M_A, JagoodkaK, BlackLuna, dba, magdzia26, ofcooo, Io, Migotka22, Gosia19 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, o ile dobrze pamiętam to miałaś wstawić zdjęcie tyłem :) Coś ja Ci nie wierze, ze to 38 tydzień :)

Fipsik lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, teraz ją wydelo. Bo wczesniej to brzucha nie miała, tylko wzdęcia ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik koszulka wypas:-)a Wy to 13 km przeszliście?ja jakbym przeszla taki kawał to gdzieś na 6 km bym urodziła:-)

Fipsik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, ja to może ze trzy bym przeszła i potem umarła

Fipsik lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik dobrze że koszulkę założyłaś taką, bo nikt by się bez niej nie zorientował że Ty w ciąży jesteś tylko ewentualnie że się najadłaś :)

Fipsik lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim :-) porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć :-)

I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocy :-) aaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych :-) dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko :-) zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!

View My Video

Majeczka2014, iwo_na, BlackLuna, magdzia26, JagoodkaK, Gosia19 lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam tyle mleka że zaraz mi cycki eksplodują! Mały się najada i śpi jak zabity, karmię go co 3 godz a i tak mleka mnóstwo. Pomyślałam, że resztki z piersi które zostają po karmieniu odciągnę i zamrożę. Co o tym myślicie? Czy któraś z was jest w temacie woreczków lub pojemników do mrożenia mleka? Jakie polecacie, bo ja w temacie zielona, nawet laktatora nie mam i muszę męża wysłać żeby mi kupił. Takiego nawału się nie spodziewałam!

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, ale mruczek <3
    Diabla z tego co czytalam to dziewczyny zamrazaja :) ja mam laktator canpola i jesli dobrze pamietam to w zestawie byl pojemniczek taki plastikowy do przechowywania mleka
    Wiem,ze sa rowniez z babyono i aventa takie pojemniczki, woreczki tez widze,ze sa... wygooglowalam sobie :), ale ktore najlepsze to niestety nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 17:13

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim :-) porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć :-)

I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocy :-) aaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych :-) dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko :-) zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!

View My Video

Jaki słodziak, ja też już chce mojego.

relg4z17djzzyjqt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna cisza tu ostatnio. Nasze gaduły nie mają czasu bo już urodziły i nie ma co czytać nawet

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domyslam sie,ze bedzie jeszcze ciszej :) ale wiadomo..taka kolej rzeczy.... :)mimo wszystko fajnie,ze jednak dziewczyny wpadna w wolnej chwili i cos skrobna :)

‹‹ 1938 1939 1940 1941 1942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ