Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez spuchnieta cala jestem buzue mam jak chomik juz
dzis mna emocje targaja i jakos ryczec mi sie chce ah te hormony!
Wasze malenstwa tez sa bardziej aktywne? Moj prawie calymi dnuami sie rusza z malymi przereami az dziwne.... -
nick nieaktualny
-
Ostatnio jak miałam KTG to mały miał skoki tętna co lekarza troche zaniepokoiło i ja też mam podwyższone ciśnienie. Do tego opuchlizna i lekarz mi na skierowaniu napisał- gęstoza. Powiedział, ze nie ma co dłużej czekać i lepiej dla nas jak te pare dni wcześniej zakończymy ciążę.
Może to troche na wyrost ale ja sie nie znam, zaufam lekarzowi, to dobry specjalista -
My po zawodach, mała grzeczna nie wyszła na trasie
13 km w 4 godz, słabiutki czas.. ale trasa cała zrobiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:12
K_A_M_A, JagoodkaK, Tysia87, Diabla85, BlackLuna, magdzia26, Ewi25, Paula55, ofcooo, Io, Migotka22, nenka, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim
porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć
I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocyaaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych
dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko
zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!
View My Video
Majeczka2014, iwo_na, BlackLuna, magdzia26, JagoodkaK, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam tyle mleka że zaraz mi cycki eksplodują! Mały się najada i śpi jak zabity, karmię go co 3 godz a i tak mleka mnóstwo. Pomyślałam, że resztki z piersi które zostają po karmieniu odciągnę i zamrożę. Co o tym myślicie? Czy któraś z was jest w temacie woreczków lub pojemników do mrożenia mleka? Jakie polecacie, bo ja w temacie zielona, nawet laktatora nie mam i muszę męża wysłać żeby mi kupił. Takiego nawału się nie spodziewałam!
-
nick nieaktualnyKarola, ale mruczek
Diabla z tego co czytalam to dziewczyny zamrazajaja mam laktator canpola i jesli dobrze pamietam to w zestawie byl pojemniczek taki plastikowy do przechowywania mleka
Wiem,ze sa rowniez z babyono i aventa takie pojemniczki, woreczki tez widze,ze sa... wygooglowalam sobie, ale ktore najlepsze to niestety nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 17:13
-
Karolaaa91 wrote:Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim
porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć
I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocyaaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych
dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko
zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!
View My Video
Jaki słodziak, ja też już chce mojego. -
nick nieaktualny