Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia, uwierz ze Cie rozumiem w 100proc....
    Iwona, no właśnie?

• hela Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spuchnieta cala jestem buzue mam jak chomik juz :/ dzis mna emocje targaja i jakos ryczec mi sie chce ah te hormony!

Wasze malenstwa tez sa bardziej aktywne? Moj prawie calymi dnuami sie rusza z malymi przereami az dziwne....

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela, moja dzisiaj w miare w miare...ale przed chwila dala popis jakies 5 minut, myslalam ze mi brzuch i zebra rozerwie

• hela Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie moj czasami tak sie wierci ze az mnue wszystko boli :/ i kluje w pipce nie wiem co on tam wyprawia...

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio jak miałam KTG to mały miał skoki tętna co lekarza troche zaniepokoiło i ja też mam podwyższone ciśnienie. Do tego opuchlizna i lekarz mi na skierowaniu napisał- gęstoza. Powiedział, ze nie ma co dłużej czekać i lepiej dla nas jak te pare dni wcześniej zakończymy ciążę.
    Może to troche na wyrost ale ja sie nie znam, zaufam lekarzowi, to dobry specjalista

relg4z17djzzyjqt.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io ja mam tak samo z plecami nie dosc ze bol jest ku****ki to jeszcze mnie az pali masakra jakas :/

Anulka powodzenia i mnostwo zdrowia!!! Bedziemy trzymac za Was kciuki &&&&

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po zawodach, mała grzeczna nie wyszła na trasie :P

13 km w 4 godz, słabiutki czas.. ale trasa cała zrobiona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:12

K_A_M_A, JagoodkaK, Tysia87, Diabla85, BlackLuna, magdzia26, Ewi25, Paula55, ofcooo, Io, Migotka22, nenka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka trzymam kciuki za Was!! Musi być dobrze! Iwo_na powodzenia jutro w takim razie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 16:34

iwo_na lubi tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to w trasie.. ale nie mogłam sobie odmówić zrobienia foteczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:13

nick nieaktualny, K_A_M_A, JagoodkaK, BlackLuna, dba, magdzia26, ofcooo, Io, Migotka22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, o ile dobrze pamiętam to miałaś wstawić zdjęcie tyłem :) Coś ja Ci nie wierze, ze to 38 tydzień :)

Fipsik lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, teraz ją wydelo. Bo wczesniej to brzucha nie miała, tylko wzdęcia ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik koszulka wypas:-)a Wy to 13 km przeszliście?ja jakbym przeszla taki kawał to gdzieś na 6 km bym urodziła:-)

Fipsik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, ja to może ze trzy bym przeszła i potem umarła

Fipsik lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik dobrze że koszulkę założyłaś taką, bo nikt by się bez niej nie zorientował że Ty w ciąży jesteś tylko ewentualnie że się najadłaś :)

Fipsik lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim :-) porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć :-)

I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocy :-) aaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych :-) dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko :-) zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!

View My Video

nick nieaktualny, iwo_na, BlackLuna, magdzia26, JagoodkaK, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam tyle mleka że zaraz mi cycki eksplodują! Mały się najada i śpi jak zabity, karmię go co 3 godz a i tak mleka mnóstwo. Pomyślałam, że resztki z piersi które zostają po karmieniu odciągnę i zamrożę. Co o tym myślicie? Czy któraś z was jest w temacie woreczków lub pojemników do mrożenia mleka? Jakie polecacie, bo ja w temacie zielona, nawet laktatora nie mam i muszę męża wysłać żeby mi kupił. Takiego nawału się nie spodziewałam!

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, ale mruczek <3
    Diabla z tego co czytalam to dziewczyny zamrazaja :) ja mam laktator canpola i jesli dobrze pamietam to w zestawie byl pojemniczek taki plastikowy do przechowywania mleka
    Wiem,ze sa rowniez z babyono i aventa takie pojemniczki, woreczki tez widze,ze sa... wygooglowalam sobie :), ale ktore najlepsze to niestety nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 17:13

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Czesc dziewczyny. Czytam was cały czas ale za dużo bym chciała napisać i na telefonie mi sie nie chce. Moj synek odpukać narazie grzeczny. Karmie go i odkładam zeby nie przyzwyczajać go do leżakowania przy mnie, czasami po karmieni go zostawiam u siebie w lozku ale cyca zabieram zeby nie uczyć go wiszenia na nim :-) porod opisze jak bede w domku zeby żadnego szczegółu nie ominąć :-)

I dla odmiany wrzucam wam filmik z moim synkiem- tak potrafi mruczec przez pol nocy :-) aaaa i w różowych ciuszkach bo w szpitalu akurat nie mieli innych :-) dziewczyny obok synek tez na różowo a drugiej dziewczyny córeczka na niebiesko :-) zlitowalam sie nad moim mruczkiem i juz dzisiaj go przebralam w swoje ciuszki. Buziaki dla was!

View My Video

Jaki słodziak, ja też już chce mojego.

relg4z17djzzyjqt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna cisza tu ostatnio. Nasze gaduły nie mają czasu bo już urodziły i nie ma co czytać nawet

relg4z17djzzyjqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domyslam sie,ze bedzie jeszcze ciszej :) ale wiadomo..taka kolej rzeczy.... :)mimo wszystko fajnie,ze jednak dziewczyny wpadna w wolnej chwili i cos skrobna :)

‹‹ 1938 1939 1940 1941 1942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ