Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
betinka no jak pamietam to wlasnie taka kreska fioletowa była a po czasie dopiero się zrobiła blizna. Cienka jak zapałka, zdjęcie w powiększeniu także myslę, że nie jest zła. Mi tam nie przeszkadza taka, mężowi też nie. A powiedz jak wysoko Cię przecięli? Ciekawa jestem, czy w tym samym miejscu mi zrobią czy wyżej.
-
nick nieaktualnyMigotka22 wrote:Ja to wgl czytam co piszą nasze mamusie i jestem trochę przerażona...jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie jako matki...
przyznam szczerze ze tez jestem troszke przerazonaale strach mi w niczym nie pomoze... musze sobie tlumaczyc,ze dam rade... moze instynkt bedzie wiedzial co robic i nie bedzie tak zle
-
nick nieaktualny
-
Fipsik, ja czasami nie daje rady z tymi twoimi tekstami
zwierzaczek no wiesz ty co
a jeśli chodzi o cc to z tego co mi wiadomo to nie robią w tym samym miejscu, bynajmniej tak nam mówili w szpitalu bo na starym są zrosty i nie wolno .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 20:10
-
BlackLuna wrote:Fipsik, ja czasami nie daje rady z tymi twoimi tekstami
zwierzaczek no wiesz ty co
a jeśli chodzi o cc to z tego co mi wiadomo to nie robią w tym samym miejscu, bynajmniej tak nam mówili w szpitalu bo na starym są zrosty i nie wolno .
szczeniaczek kochany -
Fipsiczku thx za foto!!! Wyglada i ponujaco jak na blizne!!! Seryjo
oby mi tez taka zostala
Chcialam zrobif fote swojej ale po 1: wyszly m rozstepy i zygac mi si chce jak patrze na moj brzuchpo 2: bober nie ogolony
Kama i betinka... Kurde masakra z tymi waszymi cycamimoj Toago na szczescie ogarnia do czego sa cycki i nie robi sobie smoka choc zdarza mu si przysypiac ale wtedy go ruszam i pobudzam do ssania. Jak za dlugo wisi to odkladam i nie ma spania z cycem w buzi.
Ma chlop spust i doi mnie przeokropnie ake nie odmawiam mu jak robi sie glodny po 2 hdzieki temu pieknie mi orzybiera i ma juz ponad 3 kg
Smoka dalam mu ze 3 razy. Wogole go nie chce. W czasie mega placzu nie umie zlapac a jak mniej placze to podoi chwile i wypluwa
Laseczki po cochu chce sie pochwalic ze chyba mamy dom!!!
T byl ostatnio ogladac jeden i strasznie mu sie spodobal. Zlozylismy oferte z cena ale nie zaakceptowali a tu dzis dzwoni do mnie nasz agent i mowi ze jesli jeszcze jestesmy zainteresowani to wlasciciele zmienili zdanie i akceptuja nasza cene!!!
Trzymajcie kciuki bo oficjalna oferta przez prawńikow poszla i czekamy na oficjalna odp. Potem rszy cala prawńicza procedura i jak dobrze pojdzie to mozemy wprowadzac sie kolo 20 listopadaTysia87, magdzia26, karolcia:)))), ofcooo, K_A_M_A, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Dziewuszki gratulacje!! Ja juz nie nadazam kto kiedy rodzi szalone
U nas walki ze smokiem ciag dalszy-nie ma bata moje cyce nie beda robic za smoczek, suty mam tak powyciagane ze jak sie maly dorwie to nie moge mu z geby wydrzec, doslownie strzelaja jak gumki z majtek !
No i dopiero zjadlam obiadokolacje-Maciek sobie pojadl a moj zoladek skurczyl sie i wysechl jak sliwka suszona, teraz nadrabiamKaarolina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Sms od Akuszerki : My niestety znow w szpitalu, Filip ma silna zoltaczke i musimy sie naswietlac. Ale moze uda sie, ze jutro wypozycza nam lozeczko do naswietlan do domu i bedziemy mogli wyjsc.
-
A ja się jutro odezwę do Was dziewczynki i spróbuję nadrobić bo tęskno mi za Wami a jutro do domu idziemy
a teraz szybka drzemka póki mały śpi. Dobranoc dziewczynki
ofcooo, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Nie mam już sił. Livka nie spala w nocy od 2 do 8 i nie miałam pojęcia co zrobić żeby się uspokoiła i zasnęła. Pieluszka przebrana, brzuszek nakarmiony a ona taka dziwnie pobudzona, wykręcala się na wszystkie strony płacząc. Az z tych nerwów i niewyspania zaczęłam na nią krzyczec. Chyba jestem zła mama, myslalam ze już ja znam a okazuje sie ze nadal nic nie ogarniam!
-
Do tego wszystkiego spojrzałam przez okno a tam ŚNIEG i pokazuje 0C, wtf?! Jeszcze dwa dni temu latałam w sukience i japonkach. Zaczynam dzien w kiepskim humorze bo szaro buro i do tego córeczka ma jakieś problemy chyba z brzuszkiem. Eh przepraszam musiałam się wyzalic!