X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech odpoczywa i zbiera siły na TEN dzień :)
    Ja ogólnie też bardzo czuję dziecko. Do leniwych nie należy. Jak nie pęcherz, to żebra albo jeszcze coś innego. Jak stoję czy chodzę też ją czuję że mi się wierci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, Wasze synusie to cycusie :) widocznie nie ma jak przy mamie.
    A tak serio to dzielne z Was babeczki. Zastanawiam sie czy ja dam rade tak to wszystkoo ogarniac

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka no jak pamietam to wlasnie taka kreska fioletowa była a po czasie dopiero się zrobiła blizna. Cienka jak zapałka, zdjęcie w powiększeniu także myslę, że nie jest zła. Mi tam nie przeszkadza taka, mężowi też nie. A powiedz jak wysoko Cię przecięli? Ciekawa jestem, czy w tym samym miejscu mi zrobią czy wyżej.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wgl czytam co piszą nasze mamusie i jestem trochę przerażona...jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie jako matki...:/

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    Ja to wgl czytam co piszą nasze mamusie i jestem trochę przerażona...jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie jako matki...:/

przyznam szczerze ze tez jestem troszke przerazona :) ale strach mi w niczym nie pomoze... musze sobie tlumaczyc,ze dam rade... moze instynkt bedzie wiedzial co robic i nie bedzie tak zle :)

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się nie boję. Ot, kolejny zwierzaczek w domu :D hehe

magdzia26, Migotka22, JagoodkaK, santoocha, K_A_M_A lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    A ja się nie boję. Ot, kolejny zwierzaczek w domu :D hehe

no tak :) jak dalas z rade z tyloma to dasz i jeszcze z jednym:P

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, ja czasami nie daje rady z tymi twoimi tekstami :D zwierzaczek no wiesz ty co :P

a jeśli chodzi o cc to z tego co mi wiadomo to nie robią w tym samym miejscu, bynajmniej tak nam mówili w szpitalu bo na starym są zrosty i nie wolno .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 20:10

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    Fipsik, ja czasami nie daje rady z tymi twoimi tekstami :D zwierzaczek no wiesz ty co :P

a jeśli chodzi o cc to z tego co mi wiadomo to nie robią w tym samym miejscu, bynajmniej tak nam mówili w szpitalu bo na starym są zrosty i nie wolno .

szczeniaczek kochany :D

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsiczku thx za foto!!! Wyglada i ponujaco jak na blizne!!! Seryjo ;) oby mi tez taka zostala :)
    Chcialam zrobif fote swojej ale po 1: wyszly m rozstepy i zygac mi si chce jak patrze na moj brzuch :( po 2: bober nie ogolony :/

Kama i betinka... Kurde masakra z tymi waszymi cycami :/ moj Toago na szczescie ogarnia do czego sa cycki i nie robi sobie smoka choc zdarza mu si przysypiac ale wtedy go ruszam i pobudzam do ssania. Jak za dlugo wisi to odkladam i nie ma spania z cycem w buzi.
    Ma chlop spust i doi mnie przeokropnie ake nie odmawiam mu jak robi sie glodny po 2 h :) dzieki temu pieknie mi orzybiera i ma juz ponad 3 kg :)
    Smoka dalam mu ze 3 razy. Wogole go nie chce. W czasie mega placzu nie umie zlapac a jak mniej placze to podoi chwile i wypluwa :)

Laseczki po cochu chce sie pochwalic ze chyba mamy dom!!!
    T byl ostatnio ogladac jeden i strasznie mu sie spodobal. Zlozylismy oferte z cena ale nie zaakceptowali a tu dzis dzwoni do mnie nasz agent i mowi ze jesli jeszcze jestesmy zainteresowani to wlasciciele zmienili zdanie i akceptuja nasza cene!!!

Trzymajcie kciuki bo oficjalna oferta przez prawńikow poszla i czekamy na oficjalna odp. Potem rszy cala prawńicza procedura i jak dobrze pojdzie to mozemy wprowadzac sie kolo 20 listopada :)

Tysia87, magdzia26, karolcia:)))), ofcooo, K_A_M_A, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję chałupki :D

mam nadzieję, że mi nie wyjdą rozstępy dopiero po porodzie jak teraz żadnego nie mam :| szczerze to chyba gorzej te rozstępy wyglądają niż blizna :|

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Dziewuszki gratulacje!! Ja juz nie nadazam kto kiedy rodzi szalone :)
    U nas walki ze smokiem ciag dalszy-nie ma bata moje cyce nie beda robic za smoczek, suty mam tak powyciagane ze jak sie maly dorwie to nie moge mu z geby wydrzec, doslownie strzelaja jak gumki z majtek ! :P
    No i dopiero zjadlam obiadokolacje-Maciek sobie pojadl a moj zoladek skurczyl sie i wysechl jak sliwka suszona, teraz nadrabiam :)
    Haha Ty jak coś napiszesz:-D Weź kobieto mnie nie strasz tym wiszeniem przy cycu,bo ja chyba nie mam takiej cierpliwości:-(a poza tym kto mi z piesełem wyjdzie.przecież z cycem na wierzchu nie pójdę.....ja powiem Wam,ze zaczynam rozumieć kobiety,które świadomie rezygnują z karmienia,chociaz ja póki co bardzo chce....

Kaarolina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sms od Akuszerki : My niestety znow w szpitalu, Filip ma silna zoltaczke i musimy sie naswietlac. Ale moze uda sie, ze jutro wypozycza nam lozeczko do naswietlan do domu i bedziemy mogli wyjsc.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się jutro odezwę do Was dziewczynki i spróbuję nadrobić bo tęskno mi za Wami a jutro do domu idziemy :) a teraz szybka drzemka póki mały śpi. Dobranoc dziewczynki :)

ofcooo, magdzia26 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam już sił. Livka nie spala w nocy od 2 do 8 i nie miałam pojęcia co zrobić żeby się uspokoiła i zasnęła. Pieluszka przebrana, brzuszek nakarmiony a ona taka dziwnie pobudzona, wykręcala się na wszystkie strony płacząc. Az z tych nerwów i niewyspania zaczęłam na nią krzyczec. Chyba jestem zła mama, myslalam ze już ja znam a okazuje sie ze nadal nic nie ogarniam! :(

201703012752.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Wiem jyz troszke wiecej i dlaczego moj synus nie moze wyjsc... Bylam tez u assantea wiec jutro dam wam znac jak u nich po porodzie ;) ide na kolacje i juz wam pisze co sie dowiedzialam....

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez jutro do domku jak wszystko bedzie dobrze. Czytam was cały czas dziewuchy tylko pisać mi sie nie chce. Z domu moze bedzie łatwiej nadawać :-) buziaki we wszystkie ciążowe zniecierpliwione brzuszki!

atdci09kamv7205a.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego wszystkiego spojrzałam przez okno a tam ŚNIEG i pokazuje 0C, wtf?! Jeszcze dwa dni temu latałam w sukience i japonkach. Zaczynam dzien w kiepskim humorze bo szaro buro i do tego córeczka ma jakieś problemy chyba z brzuszkiem. Eh przepraszam musiałam się wyzalic!

201703012752.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus głowa do góry, wiem że bywa ciężko,ją też się boję takich kryzysów i cieszę się ze moją Mama lub mąż wtedy będą no inaczej czuję że będę płakać razem z Michałem...

Nelus lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    audshd.jpg

nenka, ofcooo, BlackLuna, JagoodkaK, verynice, K_A_M_A, Ewi25, justyna14, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
‹‹ 1953 1954 1955 1956 1957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ