Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fipsik wrote:A tu coś ode mnie gratis do listy:
Statystycznie najwięcej dzieci rodzi się w 39-41 tyg. Odbiegamy ciut od populacji generalnej, więc dziewczynki z 39 tyg go , go !
Ale za to jaki regularny ten nasz wykresik
Moja dziecina upartaaaa -
dba wrote:kama dlatego wolę jak te odgazowanie ktoś doświadczony zrobi, sama bym się tego nie podjęła.
Sprobowalam dzis podciagac nozki do brzuszka i chyba mu sie spodobalozaczal marudzic a potem juz ok moze poszedl bak ale chyba cichacz bo nie slyszalam
a smoczek z lovi nie zapeszajac chyba dziala-sam sie dobrze przysysa do niego, zwykle wypadaly. Tylko standardowo malz bedzie sie plul bo podalam malemu z napisem i love mummy to bedzie wojna bo chcial mu wcisnac drugi i love daddyhehe nie wiem czemu ale mojego smoka lepiej ssie
jednak nie ma jak u mamy
-
Jagoodka to pisz kolejny raz i im nawciskaj, do oporu az zobacza ze nie przestaniesz to choooje moze w koncu dadza Ci kase!
Moja mama tez jak miala wypadek to dali jej co prawda ale smieszne grosze-ciule, ciekawe jakie sumy oni dostaja jakby co, nie wierze ze takie samo prawo ich obowiazujeJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
A my wróciliśmynz grzybów.3 dzień z rzędu połaziłam ponad 3 h:-)czyli spacery na przyspieszenie nie działają
Kama Ty może zgagi nie miałaś,ale może mąż miałMężu,jak już czytasz Kamę to coś do nas skrobnij:-)
Nasz wykres to jest W jak wrześniówki do góry nogami.
Gratulacje dla nowych mamusiek! A ja dzisiejszego dnia zakochana w synku martusi:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
oki jeszcze na dobry koniec dnia zdjęcia Frania od Jovi
mały słodziaczek no do schrupania
.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:11
nenka, Tysia87, hela, storczyk, justyna14, ofcooo, Ewi25, Migotka22, afrykanka, magdzia26, turkawka, K_A_M_A, Kaarolina, verynice, mycha89, Beataa25, Majeczka2014, aswalda, Diabla85, Mika 28 lubią tę wiadomość
-
Witam.Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.
Oto fotki Damianka.
storczyk, nenka, justyna14, Fipsik, ofcooo, Ewi25, Tysia87, paulina.b.1991, Migotka22, afrykanka, magdzia26, turkawka, K_A_M_A, Kaarolina, verynice, Nelus, BlackLuna, mycha89, JagoodkaK, Beataa25, Majeczka2014, aswalda, Diabla85, Mika 28, sylwia1985 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
WITAM MAMUSIE
SERDECZNE GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS I ICH BOBASKOW
Dla tych ktore maja problemy zdrowotne lub sa w szpitalu mnostwo zdrowka i cierpliwosci. Wszystko bedzie dobrze.
U mnie nic sie nie dzieje, dzidzius siedzi sobie glowka w dol i zmusza mnie co chwile do lazeinki chodzic
Ogolnie to mam tyle enrgii, ze nie wiem co z nia zrobicmaz sie smieje i mowi ze jestem hiperaktywna
Ogolnie to tylko troche problemow mam ze spaniem, a tak poza tym to nie moge sie skarzyc
U mine lato, po 30 stopni wiec zazwyczaj nie ma mnie w domuW czwawrtek mam ostatnia wizyte przed cc, wiec sie dowiem szczegolow, a potem jade na uczelnie (mam jakies 60 km).
Moj termin z OM jest 28 wrzesien, cesarka 19 wrzesien.
Przede mna ostatni weekend tylko z mezem wiec musze cos zaplanowac
Zdjec nigdy za duzo, jak juz kiedys pisalam, mamusie jak tylko macie czas to dawajcie zdejcia waszych kruszynek.
Zycze wam milego wieczoru i jak zawsze czekam na duzo zdjec -
Witam wszystkich,
Gratuluję świeżo upieczonym mamuśkom.
Ja mam 2 dni do terminu, ale wcale nie chcę już rodzić. Jestem mega zestresowana tym, co mnie czeka. Najchętniej pochodziła bym jeszcze z miesiąc w ciąży. Boję się samego porodu, jak i tego wszystkiego co mnie zaraz potem czeka. Chyba niewiele jest tutaj na forum dziewczyn, które nie chcą jeszcze rodzić?... -
oto Ignaś synek Assantea
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:04
K_A_M_A, Migotka22, Kaarolina, Nelus, verynice, BlackLuna, justyna14, afrykanka, mycha89, Ewi25, storczyk, doti77, Paula55, Beataa25, JagoodkaK, magdzia26, Majeczka2014, nenka, aswalda, Diabla85, ofcooo, Mika 28, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Jovi assantea martusia moje gratulacje!!!! Piekne Maluchy
My po wizycie u lekarza Krzys ladnie przybiera wazy juz 4.125Pyzula jedna
Jutro czeka Nas wizyta w ryzyku okoloporodowym ciekawe jak wyglada taka wizyta.. i co bede badac
U nas ciag dalszy kryzys laktacyjny wciaz brakuje mi na porcje dla Malego.. eh jakos musimy to przetrwacmam nadzieje ze dzisiejszej nicy moje.dziecko da mi sje wyspac bo nie ma Tatusia zeby wstal do Malego bo wrocil do pracy i to na Nocki
Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
W pierwszej kolejności gratuluje wszystkim rozpakowanym Mamusiom
Jestem dziewczyny po ostatniej wizycie, termin mam na niedziele ale mój gin powiedział że ta moja Żabka się jeszcze nie wybiera do nas. Szyjka 2 cm i nic na razie nie wskazuje na poród. Z jednej strony jestem zawiedziona bo liczyłam że to już ale z drugiej czuje taki spokój że przez kilka najbliższych dni nie będę wyczekiwać żadnych objawówJedyne co mnie niepokoi to waga małej, 4 tygodnie temu ważyła 2500g a teraz 3620g boje się myśleć jaki klocuszek z niej będzie jak jeszcze z tydzień tam posiedzi.
[/url]