X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka a jutro zus? przygotowana?

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama dlatego wolę jak te odgazowanie ktoś doświadczony zrobi, sama bym się tego nie podjęła.

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• pralinka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    A tu coś ode mnie gratis do listy:
    m966u0.jpg

Statystycznie najwięcej dzieci rodzi się w 39-41 tyg. Odbiegamy ciut od populacji generalnej, więc dziewczynki z 39 tyg go , go ! :)

Ale za to jaki regularny ten nasz wykresik :P
    Fipsik żeby to było takie hop siup hahaha
    Moja dziecina upartaaaa

• hela Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze maluchy uparte? A moj i szonki to poki co nsjeieksze wrzesniowe uparciuchy ;)

Fipsik lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę przenosić, bo mam umowę o pracę do 24.09 :| wiem że musi przedłużyć w razie czego, ale wolałabym uniknąć konfrontacji kolejnej :|

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    kama dlatego wolę jak te odgazowanie ktoś doświadczony zrobi, sama bym się tego nie podjęła.

Sprobowalam dzis podciagac nozki do brzuszka i chyba mu sie spodobalo :) zaczal marudzic a potem juz ok moze poszedl bak ale chyba cichacz bo nie slyszalam :P
    a smoczek z lovi nie zapeszajac chyba dziala-sam sie dobrze przysysa do niego, zwykle wypadaly. Tylko standardowo malz bedzie sie plul bo podalam malemu z napisem i love mummy to bedzie wojna bo chcial mu wcisnac drugi i love daddy :P hehe nie wiem czemu ale mojego smoka lepiej ssie :D jednak nie ma jak u mamy :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka to pisz kolejny raz i im nawciskaj, do oporu az zobacza ze nie przestaniesz to choooje moze w koncu dadza Ci kase!
    Moja mama tez jak miala wypadek to dali jej co prawda ale smieszne grosze-ciule, ciekawe jakie sumy oni dostaja jakby co, nie wierze ze takie samo prawo ich obowiazuje

JagoodkaK lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wróciliśmynz grzybów.3 dzień z rzędu połaziłam ponad 3 h:-)czyli spacery na przyspieszenie nie działają
    Kama Ty może zgagi nie miałaś,ale może mąż miał;-) Mężu,jak już czytasz Kamę to coś do nas skrobnij:-)
    Nasz wykres to jest W jak wrześniówki do góry nogami.
    Gratulacje dla nowych mamusiek! A ja dzisiejszego dnia zakochana w synku martusi:-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki jeszcze na dobry koniec dnia zdjęcia Frania od Jovi :D

mały słodziaczek no do schrupania :)

.......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:11

nenka, Tysia87, hela, storczyk, justyna14, ofcooo, Ewi25, Migotka22, afrykanka, magdzia26, turkawka, K_A_M_A, Kaarolina, verynice, mycha89, Beataa25, Majeczka2014, aswalda, Diabla85, Mika 28 lubią tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • nenka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Wasze maluchy uparte? A moj i szonki to poki co nsjeieksze wrzesniowe uparciuchy ;)

leniuszki:)

• hela Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozniej wam wrzuce jeszcze na dobranoc zdjecie Ignasia Assante tylko na kompa jak wejde ;)

64xp62y.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.
    Oto fotki Damianka.
    2nbvyio.jpg
    dewi6v.jpg
    15hcpiw.jpg
    vf9rtu.jpg

storczyk, nenka, justyna14, Fipsik, ofcooo, Ewi25, Tysia87, paulina.b.1991, Migotka22, afrykanka, magdzia26, turkawka, K_A_M_A, Kaarolina, verynice, Nelus, BlackLuna, mycha89, JagoodkaK, Beataa25, Majeczka2014, aswalda, Diabla85, Mika 28, sylwia1985 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama można też zrobić nozkami rowerek :) to też ponoć pomaga :)

justyna14 lubi tę wiadomość

• afrykanka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM MAMUSIE :)

SERDECZNE GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS I ICH BOBASKOW :)
    Dla tych ktore maja problemy zdrowotne lub sa w szpitalu mnostwo zdrowka i cierpliwosci. Wszystko bedzie dobrze.

U mnie nic sie nie dzieje, dzidzius siedzi sobie glowka w dol i zmusza mnie co chwile do lazeinki chodzic ;)
    Ogolnie to mam tyle enrgii, ze nie wiem co z nia zrobic :) maz sie smieje i mowi ze jestem hiperaktywna :)
    Ogolnie to tylko troche problemow mam ze spaniem, a tak poza tym to nie moge sie skarzyc :)

U mine lato, po 30 stopni wiec zazwyczaj nie ma mnie w domu :) W czwawrtek mam ostatnia wizyte przed cc, wiec sie dowiem szczegolow, a potem jade na uczelnie (mam jakies 60 km).

Moj termin z OM jest 28 wrzesien, cesarka 19 wrzesien.

Przede mna ostatni weekend tylko z mezem wiec musze cos zaplanowac :)

Zdjec nigdy za duzo, jak juz kiedys pisalam, mamusie jak tylko macie czas to dawajcie zdejcia waszych kruszynek.

Zycze wam milego wieczoru i jak zawsze czekam na duzo zdjec :)

1usat5od00spirqc.png
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 9 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich,

Gratuluję świeżo upieczonym mamuśkom.

Ja mam 2 dni do terminu, ale wcale nie chcę już rodzić. Jestem mega zestresowana tym, co mnie czeka. Najchętniej pochodziła bym jeszcze z miesiąc w ciąży. Boję się samego porodu, jak i tego wszystkiego co mnie zaraz potem czeka. Chyba niewiele jest tutaj na forum dziewczyn, które nie chcą jeszcze rodzić?...;-)

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oto Ignaś synek Assantea :)
    2yv772f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:04

K_A_M_A, Migotka22, Kaarolina, Nelus, verynice, BlackLuna, justyna14, afrykanka, mycha89, Ewi25, storczyk, doti77, Paula55, Beataa25, JagoodkaK, magdzia26, Majeczka2014, nenka, aswalda, Diabla85, ofcooo, Mika 28, sylwia1985 lubią tę wiadomość

64xp62y.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale slodziaki te wasze pociechy, i jakie minki trzaskaja!! :)
    Ja dzis tez strzelalam selfie z synkiem ale ciulowo mi wyszly foty :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jovi assantea martusia moje gratulacje!!!! Piekne Maluchy :)

My po wizycie u lekarza Krzys ladnie przybiera wazy juz 4.125 :O Pyzula jedna :)
    Jutro czeka Nas wizyta w ryzyku okoloporodowym ciekawe jak wyglada taka wizyta.. i co bede badac

U nas ciag dalszy kryzys laktacyjny wciaz brakuje mi na porcje dla Malego.. eh jakos musimy to przetrwac :) mam nadzieje ze dzisiejszej nicy moje.dziecko da mi sje wyspac bo nie ma Tatusia zeby wstal do Malego bo wrocil do pracy i to na Nocki

Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie! Te wasze dzieciaczki sa takie słodkie ze chce juz Marcela mieć poza brzuszkiem...

dqprpx9ikjqhrova.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej kolejności gratuluje wszystkim rozpakowanym Mamusiom :):)

Jestem dziewczyny po ostatniej wizycie, termin mam na niedziele ale mój gin powiedział że ta moja Żabka się jeszcze nie wybiera do nas. Szyjka 2 cm i nic na razie nie wskazuje na poród. Z jednej strony jestem zawiedziona bo liczyłam że to już ale z drugiej czuje taki spokój że przez kilka najbliższych dni nie będę wyczekiwać żadnych objawów :) Jedyne co mnie niepokoi to waga małej, 4 tygodnie temu ważyła 2500g a teraz 3620g boje się myśleć jaki klocuszek z niej będzie jak jeszcze z tydzień tam posiedzi.

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
‹‹ 1961 1962 1963 1964 1965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ