Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Wykruszają się
Tylko my z Tysią do świąt zostaniemy hehe
W dodatku jesteśmy jedyne, które nie mają ustalonej daty cc, tylko wyjdą kiedy będą gotowe. W necie piszą wszędzie, że tak lepiej. Ciekawe.. -
nick nieaktualnyFipsik,widze ze dajesz rade extra z ta lista
bardziej jestes ogarnieta niz ja w liczeniu tych tygodni
slodkie te wszystkie wasze dzieciaczki!! Nie moge doczekac sie swojej corci..
Przelezalam troche w lozku bo dzis slabo sie czuje, znow mnie mdlosci dopadaja, bole brzucha... poplakalam nawet dzis, humor mam kiepski..mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.
Strasznie mnie dzis zalewa sluzem. Caly czas mi mokro jakbym posikala...
A takie napinanie brzucha plus bole mieisaczkowe to mam juz hohotakze jak widac, kazda inaczej odczuwa i w innym czasie
-
Majeczka jak ja bym tak chciała sobie poleżeć,ale wstąpiło we mnie coś,co mi nie pozwala:-D 3 h na grzybach.teraz pomyłam lodówkę,toaletę,wanne,kuchenkę,wszystkie zlewy,na koniec pokłóciłam się z Michałem,bo mi odkurzacz wyrwał z rąk,bo o 22 się nie odkurza:-D no nic odkurze z rana.mam tylko nadzieję,że moje dzieckk nie przejmie adhd ode mnie i będzie spokojniutki.
Przed ciążą często płakałam,a w ciąży chyba ani razu,nie przypominam sobie....byleby mnie depresja po porodzie nie złapała.....https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka jak ja bym tak chciała sobie poleżeć,ale wstąpiło we mnie coś,co mi nie pozwala:-D 3 h na grzybach.teraz pomyłam lodówkę,toaletę,wanne,kuchenkę,wszystkie zlewy,na koniec pokłóciłam się z Michałem,bo mi odkurzacz wyrwał z rąk,bo o 22 się nie odkurza:-D no nic odkurze z rana.mam tylko nadzieję,że moje dzieckk nie przejmie adhd ode mnie i będzie spokojniutki.
Przed ciążą często płakałam,a w ciąży chyba ani razu,nie przypominam sobie....byleby mnie depresja po porodzie nie złapała.....
no to tylko pozazdroscic poweruja poprostu musialam sie walnac bo chyba bym znalazla na podlodze, nie mam sil totalnie. Oby jutro bylo lepiej
edit: a jeśli sily jeszcze masz i power to zapraszam do mnieco nie co do sprzatania by znalazlo
chociaz lazienka:)bo mi zostala do ogarnieca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 23:07
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Oj Majeczka łazienka to mój konik:-D Bo lubię jak krany lśnią
chyba jest ze mną coś nie tak
no to super sie skladabo akurat musze umywalke wyszorować
A i moze Twoje dziecie w koncu by zdecydowalo,zeby wyjsc , a nie czekac na Mikolaja -
Majeczka2014 wrote:no to super sie sklada
bo akurat musze umywalke wyszorować
A i moze Twoje dziecie w koncu by zdecydowalo,zeby wyjsc , a nie czekac na Mikolajahttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia19 wrote:U mnie to wygląda tak: napinanie brzucha + lekkie bóle miesiączkowe
Ja mam czasami nawet co 3min a czasami rzadziej. Dzis na ktg do 80% doszlo... I podobne odczucia... Moze jskby maly byl nizej to moze bardziej by bolalo -
nick nieaktualny
-
Gosia powodzenia!!!!! za chwile utulisz swe Maleństwo! Super
ja dziś się nawysilalam, okna pomyte seksik pierwszy od kilku miesięcybył, a Synus jak cały dzień spał i się już martwilam, tak teraz wojuje
no nic ide spac,bo padam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 00:43