X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    gosia to dajesz! opisz jak odczuwasz te skurcze, jeśli masz siłę

U mnie to wygląda tak: napinanie brzucha + lekkie bóle miesiączkowe :)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    U mnie rozwija się akcja porodowa. 2 skurcze w odstępie 75 min :P
    to u mnie już trwa 3 dzień :)

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 wrote:
    mam tak codziennie wieczorem i do rana mija :) eh
    edit: oczywiście nie co 5 min, tylko rzadziej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 22:47

7w3d 💔
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero od niedzieli czuję skurcze, a z taką częstotliwością i ilością (w niedzielę 3, wczoraj żadnego) to naprawdę do świąt dociągnę :D

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Wykruszają się :( Tylko my z Tysią do świąt zostaniemy hehe

W dodatku jesteśmy jedyne, które nie mają ustalonej daty cc, tylko wyjdą kiedy będą gotowe. W necie piszą wszędzie, że tak lepiej. Ciekawe..
    Mi tez w szpitalu mowili, ze tak lepiej. Ja z grudnia jestem, to moja corka tez moze ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik,widze ze dajesz rade extra z ta lista :) bardziej jestes ogarnieta niz ja w liczeniu tych tygodni :P

slodkie te wszystkie wasze dzieciaczki!! Nie moge doczekac sie swojej corci..

Przelezalam troche w lozku bo dzis slabo sie czuje, znow mnie mdlosci dopadaja, bole brzucha... poplakalam nawet dzis, humor mam kiepski..mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.

Strasznie mnie dzis zalewa sluzem. Caly czas mi mokro jakbym posikala...
    A takie napinanie brzucha plus bole mieisaczkowe to mam juz hoho :) takze jak widac, kazda inaczej odczuwa i w innym czasie ;)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka jak ja bym tak chciała sobie poleżeć,ale wstąpiło we mnie coś,co mi nie pozwala:-D 3 h na grzybach.teraz pomyłam lodówkę,toaletę,wanne,kuchenkę,wszystkie zlewy,na koniec pokłóciłam się z Michałem,bo mi odkurzacz wyrwał z rąk,bo o 22 się nie odkurza:-D no nic odkurze z rana.mam tylko nadzieję,że moje dzieckk nie przejmie adhd ode mnie i będzie spokojniutki.
    Przed ciążą często płakałam,a w ciąży chyba ani razu,nie przypominam sobie....byleby mnie depresja po porodzie nie złapała.....

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Majeczka jak ja bym tak chciała sobie poleżeć,ale wstąpiło we mnie coś,co mi nie pozwala:-D 3 h na grzybach.teraz pomyłam lodówkę,toaletę,wanne,kuchenkę,wszystkie zlewy,na koniec pokłóciłam się z Michałem,bo mi odkurzacz wyrwał z rąk,bo o 22 się nie odkurza:-D no nic odkurze z rana.mam tylko nadzieję,że moje dzieckk nie przejmie adhd ode mnie i będzie spokojniutki.
    Przed ciążą często płakałam,a w ciąży chyba ani razu,nie przypominam sobie....byleby mnie depresja po porodzie nie złapała.....

no to tylko pozazdroscic poweru :) ja poprostu musialam sie walnac bo chyba bym znalazla na podlodze, nie mam sil totalnie. Oby jutro bylo lepiej :)

edit: a jeśli sily jeszcze masz i power to zapraszam do mnie :) co nie co do sprzatania by znalazlo :) chociaz lazienka:)bo mi zostala do ogarnieca :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 23:07

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Majeczka łazienka to mój konik:-D Bo lubię jak krany lśnią:-D chyba jest ze mną coś nie tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Oj Majeczka łazienka to mój konik:-D Bo lubię jak krany lśnią:-D chyba jest ze mną coś nie tak

no to super sie sklada :) bo akurat musze umywalke wyszorować :D
    A i moze Twoje dziecie w koncu by zdecydowalo,zeby wyjsc , a nie czekac na Mikolaja :) :P

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    no to super sie sklada :) bo akurat musze umywalke wyszorować :D
    A i moze Twoje dziecie w koncu by zdecydowalo,zeby wyjsc , a nie czekac na Mikolaja :) :P
    Ale kurde Majeczka jedną masz łazienkę w tej willi,bo jak masz 5 to mogę nie ogarnąć:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Ale kurde Majeczka jedną masz łazienkę w tej willi,bo jak masz 5 to mogę nie ogarnąć:-)

póki co jeszcze jestem u siebie :P czyli jedna ,mała łazieneczka ;)
    a znając Ciebie to i ogarniesz te 5 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tys, zmykam do lozka :) ciekawe czy jakies fajne wiadomosic beda z rana. Dziewczyny! - Tak jak Fipsik napisała, GO, GO!! :)

Dobranoc :)

Tysia87 lubi tę wiadomość

• hela Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 wrote:

Ja mam czasami nawet co 3min a czasami rzadziej. Dzis na ktg do 80% doszlo... I podobne odczucia... Moze jskby maly byl nizej to moze bardziej by bolalo ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Gosia to będzie twój dzień, mówiłam że nic straconego ;) i widzisz juz niedlugo bedziesz tulic swoja ksiezniczke :) czekamy na info jak tam postepy ;)

64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie dziewczynki właśnie przebili mi pęcherz płodowy :D

Nelus, Tysia87, aswalda, afrykanka, JagoodkaK, BlackLuna, verynice, magdzia26, Migotka22, nenka, ofcooo, stardust87, Fipsik, pestka, fabiola, Patu, K_A_M_A lubią tę wiadomość

• Nelus Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia to teraz sie zacznie :D trzymaj sie dzielnie! niedlugo zobaczysz swojego robaczka jeee jeeeee !!!

201703012752.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tylko ja dzis nie spie? ;) cisza tu znow... noi oprocz gosi bo ona rodzi :P

64xp62y.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia powodzenia!!!!! za chwile utulisz swe Maleństwo! Super :D
    ja dziś się nawysilalam, okna pomyte seksik pierwszy od kilku miesięcy O.o był, a Synus jak cały dzień spał i się już martwilam, tak teraz wojuje :P no nic ide spac,bo padam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 00:43

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotowa na pierwszy śnieg:)

915414_2014-09-08-22.33.45.jpg

JagoodkaK, BlackLuna, verynice, Kaarolina, magdzia26, Migotka22, nenka, ofcooo, stardust87, Ewi25, Majeczka2014, aswalda, K_A_M_A lubią tę wiadomość

201703012752.png
‹‹ 1963 1964 1965 1966 1967 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ