Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fipsik wrote:Jeden skurcz mnie napadł. W takim tempie moja macica przygotuje się do porodu nie na te święta, tylko na następne..
Jak się mnie ktoś jeszcze raz w tym tygodniu zapyta kiedy urodzę,to będę gryźć!ofcooo, Fipsik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnydopiero teraz niestety usiadłam, zerknęłam na nr no i to Migotka
A pamiętacie jak wczoraj chyba (jeśli dobrze pamiętam) cieszyła z biegunki?no to jednak jakiś był znak
) napisałam do niej jak się czują, jak odpisze coś to dam Wam znać
Fipsik dziękiwidzę, że listę masz w 1 paluszku
-
aaaa nawet migotka mnie wyprzedzila... oj musze sie zabrac za tego mojego synusia!
super wiesci!!!
szonka prosze wejdz na fb albo powiedz jak przypiac post z lista mamusiek? bo ja nie wiem jak i czy w ogole mogeMigotka22 lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:dopiero teraz niestety usiadłam, zerknęłam na nr no i to Migotka
A pamiętacie jak wczoraj chyba (jeśli dobrze pamiętam) cieszyła z biegunki?no to jednak jakiś był znak
) napisałam do niej jak się czują, jak odpisze coś to dam Wam znać
Fipsik dziękiwidzę, że listę masz w 1 paluszku
Nudzi mi się i źle się czuję, więc cały dzień w łóżku z laptopem to jestem na bieżąco. Jak chcesz to jeśli miałoby mnie nie być dłużej niż 5 minut to Ci wyślę na mejla gotową listę, żebyś nie musiała spisywać wszystkiego -
Tysia87 wrote:Fipsik albo na Wielkanoc:-D
Jak się mnie ktoś jeszcze raz w tym tygodniu zapyta kiedy urodzę,to będę gryźć!
Psem poszczuj :]
Jeśli nadal będę się tak źle czuć to w poniedziałek chyba pojadę na izbę i będę ich błagać żeby zabrali ze mnie potworkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 19:22
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Nudzi mi się i źle się czuję, więc cały dzień w łóżku z laptopem to jestem na bieżąco. Jak chcesz to jeśli miałoby mnie nie być dłużej niż 5 minut to Ci wyślę na mejla gotową listę, żebyś nie musiała spisywać wszystkiego
a dziękujęjak Ci się nudzi to ja poproszę.
[email protected]
-
nick nieaktualnytak czytam Was o tych kg...jedna 7, 10, 15.... nie wiem gdzie po Was to widać?! To raz, a dwa co ja mam powiedzieć?
2 tyg temu miałam już 18 na plusie. Od tygodnia mam apetyt za dwoje , jak i nie więcej...pochłaniam bardzo duże ilości..jestem w ogóle pulchna
boje az stanąć na wagę w piątek (mam ostatnią wizytę) ale 85 kg mogę już mieć...(moje marzenie 60 kg) , ale po wpisie lo, stwierdzam że rzeczywiście...dzidzia najważniejsza..te kg to kilogramy szczęścia... Nie będę też koloryzować,bo nie zwalam wszystkiegona dziecko czy też wody
pofolgowałam sobie sporo w ciąży więc coś za coś
czasami są chwile załamki, każda lubi się sobie podobać i czuć dobrze. Pewnie nie raz złapie mnie dołek,no ale poświęce trochę czasu i wierzę, że dobrnę do swojej wymarzonej wagi
i będę w 100 proc. szczęśliwą mamą
...się rozpisałam..
Betinka, synuś słodki i powtórzę raz jeszcze wszystkie nasze wrześniowe dzieciaczki są słodkiea przepraszam!!! Sierpniowe też
hela, afrykanka super zdjęcia!!!! Piękne jesteście
dba, napewno będzie dobrze.
Ściągnęłam sobie tą książkę z linku ofcooo i zamierzam ją trochę poczytać,ale zobaczymy jak z chęciami.
Ogólnie znów dzisiaj źle czuję, nie wiem czemu. Czy to od zmiany pogody? Ale poprostu jestem bez energi, głowa boli, wstrętne mdłości, kręgosłup nawala. Zmęczona jestem... No i dlatego dzisiaj odpoczywałam też od lapka.
O 13 pojechaliśmy w końcu po wózek!!!! No i tak minął dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 19:31
ofcooo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Jutro mija miesiąc a tu połowa nie rozpakowana. Czyżby czekał nas kolejny miesiąc rozpakowywania czy się sprężymy i dogonimy resztę?
sama jestem ciekawa...
ps. to żeś mnie tym exelem zaskoczyłataka mądra to ja nie jestem
stardust87 lubi tę wiadomość
-
afrykanka wrote:My juz mamy 30 bobaskow
A gdzie sa zdjecia?
My forumowe ciocie chcemy zdjecia waszych dzieci
Migotka gratuluje
Hela i Szonka szykujecie sie, wy nastepne
my juz przyszykowane dawnoi jakos nie mozemy dorownac tempa pozostalym mamusiom
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Ależ czuję małego w pachwinach dzisiaj
Wczoraj też taki ból czułam... po raz pierwszy w życiu..czyżby to znak, że mały schodzi niżej?
wydaje mi sie,ze tak...nawet czytalam ostatnio chyba o tym...
a z drugiej strony to tez nie wiadomo,bo ja bol w pachwinach czuje od 20 tyg ciazy. To wszystko takie porypane. Czlowiek sie domysla i domysla... -
Aaaaa Migotka wiedziałam, ze to lada dzien!
gratuluje kochana!
Majeczka2014 wrote:dziewczynki, dopiero zasiadlam i bede nadrabiac!
Nie wiem czy pisala do Fipsik Migotka,ale dostalam po 15 smsa od niej:"Hej:) Szymek pozdrawia cioteczki;) Chyba 3150 i 56 długi:D"
Mamy kolejnego dzidziusiaMigotka22 lubi tę wiadomość