Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki jak mam Was nadrobić plotkary!!!
Powiem Wam tylko, że ZUS przywrócił mi trochę wiarę w instytucje panstwowe. Nie do konca,ale ciut.
Przyznali mi 5%trwalego uszczerbku na zdrowiu. Teraz jeszcze tylko proces z pzu i pewnie w grudniu,po rroku od wypadku sprawa się skończy.
A teraz szybko, szybko dobre wieści dajcie)))
Sexi brzuszki pelne i puste juz pokazujecie , sliczne wszystkie:)Fipsik, Tysia87, magdzia26, nenka, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Dziewczynki jak mam Was nadrobić plotkary!!!
Powiem Wam tylko, że ZUS przywrócił mi trochę wiarę w instytucje panstwowe. Nie do konca,ale ciut.
Przyznali mi 5%trwalego uszczerbku na zdrowiu. Teraz jeszcze tylko proces z pzu i pewnie w grudniu,po rroku od wypadku sprawa się skończy.
A teraz szybko, szybko dobre wieści dajcie)))
Sexi brzuszki pelne i puste juz pokazujecie , sliczne wszystkie:)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Migotka, Gosia - gratulacje!!!!!! Niech sie teraz dzieciaczki zdrowo chowaja, a Wy szybciutko.wracajcie do zdrowia! No iiiiiiiii SEPIMY
Afrykanka, ale z Ciebie laseczkaaaaaaaaa!
Normalnie noe poznaje mojego syna dzisiaj! Po nocy.przespanej od 22 do 9 rano, zjadl cycka, poprawil butla z odciagnietego cycka i mm (wszystko w ciagu niecalych 2h), dojechalismy do lekarza (minela moze godzina) i znow cycek tam. Zasnal w drodze, obudzil sie zaraz w domu, byl cycek i spal od 13:40 do 18:30, musialam go budzic na cycka,ale znow zasnal. Potem chwile nie spal bo bylo kapanie o 19:30, cycek i spi dalej! Pierwszy raz mam chwile dla siebie :oJagoodkaK, Nelus, ofcooo, pestka, Fipsik, afrykanka, Kaarolina, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
Gosia, Migotka - gratulacje!
Kurcze, dziwnie się czyta jak czekacie na rozpakowanie z perspektywy już rozpakowanej mamuśki. Najdziwniejsze, że pierwsze co mi przychodzi do głowy to: korzystajcie póki możeciejedzcie fast foody i czekoladę, pijcie colę i śpijcie ile wlezie
JagoodkaK, Beataa25, magdzia26, Fipsik, Nelus, afrykanka, Paula55, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Io wrote:Gosia, Migotka - gratulacje!
Kurcze, dziwnie się czyta jak czekacie na rozpakowanie z perspektywy już rozpakowanej mamuśki. Najdziwniejsze, że pierwsze co mi przychodzi do głowy to: korzystajcie póki możeciejedzcie fast foody i czekoladę, pijcie colę i śpijcie ile wlezie
Dziewczyny korzystajcie póki możecie i nie odkładajcie przyjemności na później, tak jak ja bo się możecie niedoczekać. A przede wszystkim śpijcie ile się da! Mój mały budzi się co 3 godz w nocy i powiem Wam że jest to wykańczające.