X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ty Majeczka tylko zeby Ci do głowy nie przyszło rodzic wcześniej :P ja nie chce zostać sama na koniec września :/

Kochana póki co jakoś tak cieżko mi sobie uswiadomic,ze to juz tuz tuz..mam wrazenie,ze jeszcze spora droga :P nigdzie się nie wybieram :) ale jak wiecie nie ode mnie to zależy :)
    żebym tylko ja sama nie została!

magdzia26, verynice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekazałam od Was Migotce gratulacje :) no i napisałam, że jak będzie czuć na sile i znajdzie czas to niech skrobnie co nie co :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Psem poszczuj :]

Jeśli nadal będę się tak źle czuć to w poniedziałek chyba pojadę na izbę i będę ich błagać żeby zabrali ze mnie potworka :/

Ja muszę się w poniedziałek zgłosić,bo będę po terminie i pewnie co jakiś czas na ktg będę musiała się stawić.Kiedyś miałam wyobrażenie,że dzieci wyskakują z brzuchów równo w 9 tym miesiącu.Mi tu zaraz 10 miesiąc stuknie.Niech ktoś wyjmie mi synka z już plizzzz

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka mam to samo tez jeszcze do końca do mnie to nie dociera :P ciekawa jestem swoją drogą kiedy Nikos zechce nas zaszczycic swoją obecnością :D...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam na spotkaniu z położna i kazała mi przyjść na ktg w 39 tygodniu a i dowiedziałam się ze w tym szpitalu tydzień po terminie kładą na patologie :/ wiec Nikos ma jeszcze 3 tygodnie na wyjście po dobroci oby posluchal lobuz :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ja wczoraj byłam na spotkaniu z położna i kazała mi przyjść na ktg w 39 tygodniu a i dowiedziałam się ze w tym szpitalu tydzień po terminie kładą na patologie :/ wiec Nikos ma jeszcze 3 tygodnie na wyjście po dobroci oby posluchal lobuz :)

u mnie chyba tez tak klada :) dowiem sie wiecej na piatkowej wizycie. Jestem podekscytowana a zarazem przerazona :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A ja właśnie nie wiem jak jest u mnie.w poniedziałek spytam.ale z tego co się orientuje to koleżanka 2 tygodnie przenosiła,zgłaszajac się tylko na ktg.jak sobie pomyśle,że jeszcze dwantygodnie mogę się turlać to mi słabo.siedzę jak na bombie już

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Tysia myślę że niedługo przyjdzie ten dzień z zaskoczenia Cię twoje dziecię weźmie jak juz zwatpisz :P

Tysia87 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia mam nadzieje,ze tyle czekac nie bedziesz musiala :)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dziewczyny zwątpiłam:-)nie myślalam nigdy w życiu o żadnym wywoływaniu,a tu trzeba zacząc myślec.Mówię do Michala,że myślałam,że będziemy wychodzić na spacerki na słonce,a tu po 19 się ciemno już robi,jesień wisi w powietrzu.nie znoszę jesieni i zimy,brrrr:-\

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to pomysl Tysia ze w przyszłe wakacje już na plażę spokojnie będzie można smigac :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Ja już dziewczyny zwątpiłam:-)nie myślalam nigdy w życiu o żadnym wywoływaniu,a tu trzeba zacząc myślec.Mówię do Michala,że myślałam,że będziemy wychodzić na spacerki na słonce,a tu po 19 się ciemno już robi,jesień wisi w powietrzu.nie znoszę jesieni i zimy,brrrr:-\

Kochana jeszcze nic straconego!!! Do terminu 3 dni!! Migotka pewnie tez nie spodziewala :) nic a nic ja nie ruszało! A tu proszę!!!
    Trzymam kciuki!!
    Ej mały wychodź!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie cierpie jesieni/zimy. Mam nadzieje,ze zle nie bedzie bo mnie zazwyczaj w ta porde roku lapie deprecha i wogole. Czlowiek taki zmeczony,ospaly..zero energi a przy dziecku nie ma mowy o braku energi :)
    byle do wiosny :)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kobietki dzięki forum człowiek nie jest sam z takimi głupimi myślami:-)Bo mój mąż uważa,że mały wyjdzie kiedy wyjdzie i nie rozumie,że przenoszenie nie jest takie kolorowe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Oj kobietki dzięki forum człowiek nie jest sam z takimi głupimi myślami:-)Bo mój mąż uważa,że mały wyjdzie kiedy wyjdzie i nie rozumie,że przenoszenie nie jest takie kolorowe...

bo to faceci!! :) mój znów nastawienia, że tyle czasu jeszcze..ze wszystkim zdązymy. Bynajmniej kilka tyg.temu. A nie pomysli chlop,ze ciezko juz mi chodzic ,co kolwiek robic...
    Cale szczescie,ze Malej sie chyba nie spieszy poki co, a do terminu niewiele ponad 2 tyg.

• hela Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:

Oj nie jest nie jest, moj na szczescie wspiera mnie i pociesza a latwo nie jest...

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba kazda nie chce przenosic :( mogloby byc to prostsze,a nie jest

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ja też nie cierpie jesieni/zimy. Mam nadzieje,ze zle nie bedzie bo mnie zazwyczaj w ta porde roku lapie deprecha i wogole. Czlowiek taki zmeczony,ospaly..zero energi a przy dziecku nie ma mowy o braku energi :)
    byle do wiosny :)
    Mam dokładnie to samo,najchetniej to bym zapadła w sen zimowy na ten czas:-) liczę na to,że w tym roku dół jesienny mnie ominie,bo po prostu nie będę miała przy dziecku czasu na zamartwianie się z powodu pluchy za oknem.no i,że moje dziecko będzie takim promyczkiem słońca:-)
    Zostały 3 dni,nic się nie dzieje,ale chociaż chyba wybrałam imię:-) pierwsza myśl z samego początku,czyli Leoś.Michalowi się srednio podoba,ale pasuje do nazwiska:-)rodzicom moim kompletnie nie.tesciom się wszystko podoba,co bym nie wymyslila:-)ale co zrobić,wszystkim nie dogodzę.

ofcooo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, sliczne imie!!! Leos-tak slodko,rozkosznie ;)

A no wlasnie, ja mam nadzieje ze jakos ten czas bedzie lecial :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry. Dziś 10.09.2014r o godz 13:30 przez sn urodziła się nasza córcia. Jest taka śliczna, ma czarne wloski, waży 3450 i mierzy 55cm dlugosci :)

Co do nas to od prawdziwych skurczy do zakonczenia porodu minelo 6 godz. Polozni i lekarze byli idealni. Pomagali w kazdej pozycji. Maz kibicowal dzielnie i nawet na koncu sie poplakal. Ehhh cudowny widok <3

ofcooo, nick nieaktualny, Fipsik, verynice, Tysia87, justyna14, magdzia26, betinka, JagoodkaK, Io, nick nieaktualny, Nelus, nenka, pestka, Zaczarowana, afrykanka, aswalda, Kaarolina, K_A_M_A, doti77, stardust87 lubią tę wiadomość

‹‹ 1975 1976 1977 1978 1979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ