Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:U mnie by się prawie zgadzało - mama w pierwszej ciąży +18kg, ja +15kg i obie mamy super sylwetki dalej
Z tym, że ona brata pierwszego urodziła 3.9kg, a ja córkę 3.1kg
Heh, za to wiem, żeby w czwartą ciążę nie zachodzić, bo mama przytyła +29kg i urodziła braciszka malutkiego, tylko 5.1kg...
No to faktycznie kruszynkaAż mnie boli jak sobie pomyślę o przepchaniu takiego arbuza przez moją... brrr;/
Miłego dnia dziewczynki:) Weekend tuż tuż!kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Jagodka- gratulacje
Inessa- wszystko będzie dobrze
Ja zaczęłam po cichu myśleć o pokoiku,jak dowiem się,że dzidzia się rozwija to może coś kupię,oglądam się za lozeczkami z baldachimem w kolorze beżowym,dla mnie to taki neutralny kolor,zresztą wózek w kolorze beżu też jest ładny,no może jeszcze fioletJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydba wrote:dzień dobry
kobitki dzisiaj mam werwę do działania, będę robić pierogi
A więc mam plan na : grunwaldzkie, z kapustą i grzybami oraz z mięsemmuszę spróbować które będą najlepsze
Dba, a jakie to są grunwaldzkie, bo w necie żadnej wzmianki czy przepisu nie mogę znaleźć -
kark wrote:Dba, a jakie to są grunwaldzkie, bo w necie żadnej wzmianki czy przepisu nie mogę znaleźć
Też pierwsze słyszę i jestem ciekawa jakie towięc czekam na odpowiedz. A ja bym poszperala po lumpku niezle skarby potrafią być. Może w poniedziałek się wybiorę przed wizyta u gina na odstresowanie tylko to trochę nie po drodze ale co tam
jakoś od kad zobaczylam malenstwo na usg czuje że będzie wszystko dobrze. Tylko jeszcze czekam aż uslysze serduszko do pełni szczęścia
verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze 10 dni... ;( Ale jakoś wytrzymamy
Ja z jednej strony chciałabym córkę, ale z drugiej dla syna nie mam żadnych ciuchów, więc miałabym super zabawę te kilka miesięcy przed porodem
A w lumpku faktycznie, ja raz znalazłam marynarkę z muchą i koszulą i teraz bratanek w niej chodzi i wygląda strasznie słodko -
nick nieaktualny
-
Musimy jakos wytrzymac;)) Ja mam tylko nadzieje ze maluszek sie dobrze rozwija..
A co do lumków to fajna sprawa ja lubie .. Byłam teraz kupic sobie bluzke i przy okazji wziełam 2 pary bodów z krotkim rekawem nie mogłam sie oprzec i za wszystko zapłaciłam 4zl:)kark lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Ja jeszcze 10 dni... ;( Ale jakoś wytrzymamy
Ja z jednej strony chciałabym córkę, ale z drugiej dla syna nie mam żadnych ciuchów, więc miałabym super zabawę te kilka miesięcy przed porodem
A w lumpku faktycznie, ja raz znalazłam marynarkę z muchą i koszulą i teraz bratanek w niej chodzi i wygląda strasznie słodko
Ja bym była chyba najspokojniejsza chodząc co tydzień : D a teraz tak się złożyło że prywatny w poniedziałek a już w środę na nfz. Mogła być większa przerwa ale trudno on tylko raz na miesiac. Myślicie że mówić że raz na nfz już byłam u innej tylko chce zmienić cży udać pierwszy raz? -
kark wrote:Ja jeszcze 10 dni... ;( Ale jakoś wytrzymamy
A w lumpku faktycznie, ja raz znalazłam marynarkę z muchą i koszulą i teraz bratanek w niej chodzi i wygląda strasznie słodkoi dzidzie prawie w tym samym "wieku"
na którą masz?
-
AnkaK wrote:Ja wizyte mam dopiero 26...
AnkaK lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:A ja wizytę mam dzisiaj...i strasznie się boję
To nasze być albo nie być...bo niby czemu ma być inaczej?
a na którą masz? Będziemy trzymać kciuki.
Migotka22 lubi tę wiadomość