Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, dziewczynki mam nadzieję ,że mogę się przyłączyć?? To moja druga ciąża, mam już synka a teraz mam nadzieję że będzie córeczka:) na usg już widziałam serduszko:)
JagoodkaK, verynice, Nelus, akuszerka89, Quatriona, AnkaK, le'nutka, rabarbarka, kark lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Ja w pierwszej ciąży w 10tyg trafiłam do szpitala z plamieniem...na wypisie miałam napisane widoczny duży pęcherzyk z dużym ciałkiem żółtym bez echa zarodka(mniej więcej jakoś tak). I wydaje mi się że chodzi tu właśnie o serduszko.
Kurcze...mam nadzieję, że wszystko będzie ok u Inessy... trzymam za nią kciuki... -
verynice wrote:Kurcze...mam nadzieję, że wszystko będzie ok u Inessy... trzymam za nią kciuki...
Ja się na tym aż tak nie znam, ale dzieciątko rośnie...a to że jest poślizg to jeszcze nic nie znaczy. U mnie w momencie kiedy powinno pokazać się serduszko czyli 6t3 czy 4d dzidziuś przestał się rozwijać -
darkangel wrote:w OM 27.09 ale teraz na usg wyszło mi 28.09, w pierwszej ciązy urodziłam 3 tyg wcześniej przez małowodzie.
Trzymam kciuki by wszystko było w porządku u dziewczyn które mają jakieś problemy&&&
Trzymaj trzymaj i to mocno:)
Ja wg OM 16.09 a wg usg 21.09, mały poślizg:/ Ale mam nadzieję, że przez ten tydzień kropeczek trochę nadgonił
-
Migotka22 wrote:Trzymaj trzymaj i to mocno:)
Ja wg OM 16.09 a wg usg 21.09, mały poślizg:/ Ale mam nadzieję, że przez ten tydzień kropeczek trochę nadgonił
Pozwoliłam dopisac się do tabelki -
darkangel wrote:ja przy pierwszym usg miałam poślizg 1 tyg ponieważ miałam lekkie plamienia dostałam luteine a na kolejnym, pęcherzyk był już na równi a zarodek 4dni miał poślizgu. Nie martwię się bo miałam dłuższe cykle.
Pozwoliłam dopisac się do tabelki
Ja miałam już 5razy robione usg
I zawsze był poślizg co nie zmienia faktu, że kropek rósł pięknie
Raz tak z dnia na dzień urósł z 5t1d na 5t6d
Ale też miałam dłuższe cykle więc...