Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust ja też czekam na wieści od Jagody, ciągle odświeżam BBF żeby zobaczyć czy już wróciła.
A co do oglądania porodówki w TV to chyba nie szkodzi -
Ja też wcinam miodek tyle ze w herbatce z cytrynką bo mam straszny kaszel i katar
Nie wiem ale chyba powinnam pójść do lekarza ale co On może mi zapisać ? jak pewnie nic nie wolno brać. Zaraziłam już córkę
i tak we dwie leżymy w wyrku
co jeszcze jest dobre na suchy bardzo uporczywy kaszel? Mam już cały brzuch oberwany aż się boję. Jak do jutra się troszku nie poprawi to jednak czeka mnie lekarz a tak nie lubię chodzić po tych lekarzach ale ta Moja dzidzia to przechodzi tam w środku jakieś niepotrzebne wibracje -
akuszerka89 wrote:stardust ja też czekam na wieści od Jagody, ciągle odświeżam BBF żeby zobaczyć czy już wróciła.
A co do oglądania porodówki w TV to chyba nie szkodzi
To jak ja co chwilę a zaraz wychodze i dowiem się po 21 dopiero. Ale trzymam cały czas kciuki -
Mika 28 wrote:Ja też wcinam miodek tyle ze w herbatce z cytrynką bo mam straszny kaszel i katar
Nie wiem ale chyba powinnam pójść do lekarza ale co On może mi zapisać ? jak pewnie nic nie wolno brać. Zaraziłam już córkę
i tak we dwie leżymy w wyrku
co jeszcze jest dobre na suchy bardzo uporczywy kaszel? Mam już cały brzuch oberwany aż się boję. Jak do jutra się troszku nie poprawi to jednak czeka mnie lekarz a tak nie lubię chodzić po tych lekarzach ale ta Moja dzidzia to przechodzi tam w środku jakieś niepotrzebne wibracjea banki?
-
nick nieaktualnyHej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia
dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka
za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
Dam znać po wizycie za tydzień.
Jagoda trzymam kciuki z całego serca
Pamietam o każdej z Was i buziaki oraz zdrowych dzieciaczków życze i spokojnej dalszej ciaży -
Dziewczyny wrocilam, wyszlam z gabinetu zaplakana ale tez z takim usmiechem, ze gdyby ktos siedzial na korytarzu, to musialby sie grubo zastanawiac, czy wejsc do tego gsbinetu;-)
A Pan profesor powiedzial, ze dzidzius nie ma obrzeku, ma tylomozgowie, ktore ma kazdy czlowiek, a bez ktorego nie da sie zyc. Do tego rozwija sie idealnie jak na swoj wiek. Ma zawiazki raczek i nozek i serducho. Mam zdrowe dziecko dziewczyny. Bardzo Bardzo Bardzo Wam dziekuje za kciuki, za slowa otuchy i tak bardzo potrzebne wsparcie:-*stardust87, assantea, kark, Quatriona, Zaczarowana, verynice, dba, Nelus, Monikkk, Dżola, rabarbarka, Anda, AnkaK, jovi81, Izamelka, le'nutka, Fipsik, zoi, justyna14, Ewelcia, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia
dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka
za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
Dam znać po wizycie za tydzień.
Jagoda trzymam kciuki z całego serca
Pamietam o każdej z Was i buziaki oraz zdrowych dzieciaczków życze i spokojnej dalszej ciaży -
nick nieaktualnyassantea, tu są wszystkie, które się wpisały:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3
Mika, a czosnek i cebulę próbowałaś?
Inessa, trzymaj się kochana :*
Jagoodka, chyba wszystkim nam tu kamień spadł z sercaJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Jagodka, super wieści, bardzo cieszę się że wszystko ok:)
Inesko - mam nadzieję, że jednak nastąpi cud i wszystko będzie u Ciebie i maluszka ok. Trzymam mocno kciuki, przed tobą kolejny trudny tydzień. Przytulam mocno:**JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:a powiedzcie mi w jakich ilościach jecie owoce? ja ostatnio jak na więcej kiwi sobie pozwoliłam to wysypki dostałam