X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś udzielam, aż żal :P Ale to dlatego, że czekam na wieści od Jagody. Już się zamykam :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust ja też czekam na wieści od Jagody, ciągle odświeżam BBF żeby zobaczyć czy już wróciła.

A co do oglądania porodówki w TV to chyba nie szkodzi :P

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wcinam miodek tyle ze w herbatce z cytrynką bo mam straszny kaszel i katar :( Nie wiem ale chyba powinnam pójść do lekarza ale co On może mi zapisać ? jak pewnie nic nie wolno brać. Zaraziłam już córkę :( i tak we dwie leżymy w wyrku :(
    co jeszcze jest dobre na suchy bardzo uporczywy kaszel? Mam już cały brzuch oberwany aż się boję. Jak do jutra się troszku nie poprawi to jednak czeka mnie lekarz a tak nie lubię chodzić po tych lekarzach ale ta Moja dzidzia to przechodzi tam w środku jakieś niepotrzebne wibracje

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    stardust ja też czekam na wieści od Jagody, ciągle odświeżam BBF żeby zobaczyć czy już wróciła.

A co do oglądania porodówki w TV to chyba nie szkodzi :P

To jak ja co chwilę a zaraz wychodze i dowiem się po 21 dopiero. Ale trzymam cały czas kciuki

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika 28 wrote:
    Ja też wcinam miodek tyle ze w herbatce z cytrynką bo mam straszny kaszel i katar :( Nie wiem ale chyba powinnam pójść do lekarza ale co On może mi zapisać ? jak pewnie nic nie wolno brać. Zaraziłam już córkę :( i tak we dwie leżymy w wyrku :(
    co jeszcze jest dobre na suchy bardzo uporczywy kaszel? Mam już cały brzuch oberwany aż się boję. Jak do jutra się troszku nie poprawi to jednak czeka mnie lekarz a tak nie lubię chodzić po tych lekarzach ale ta Moja dzidzia to przechodzi tam w środku jakieś niepotrzebne wibracje
    Ponoc utluczone ciepłe ziemniaki zamknięte w sciereczke i położone na klatkę są dobre. Mama tak się leczyła i działało. Nie wiem czemu :) a banki?

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia :( :( :(
    dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka :( :( :(
    za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
    :( :( :( no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
    Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
    Dam znać po wizycie za tydzień.
    Jagoda trzymam kciuki z całego serca <3
    Pamietam o każdej z Was i buziaki oraz zdrowych dzieciaczków życze i spokojnej dalszej ciaży <3

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam, wyszlam z gabinetu zaplakana ale tez z takim usmiechem, ze gdyby ktos siedzial na korytarzu, to musialby sie grubo zastanawiac, czy wejsc do tego gsbinetu;-)
    A Pan profesor powiedzial, ze dzidzius nie ma obrzeku, ma tylomozgowie, ktore ma kazdy czlowiek, a bez ktorego nie da sie zyc. Do tego rozwija sie idealnie jak na swoj wiek. Ma zawiazki raczek i nozek i serducho. Mam zdrowe dziecko dziewczyny. Bardzo Bardzo Bardzo Wam dziekuje za kciuki, za slowa otuchy i tak bardzo potrzebne wsparcie:-*

stardust87, assantea, kark, Quatriona, Zaczarowana, verynice, dba, Nelus, Monikkk, Dżola, rabarbarka, Anda, AnkaK, jovi81, Izamelka, le'nutka, Fipsik, zoi, justyna14, Ewelcia, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia :( :( :(
    dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka :( :( :(
    za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
    :( :( :( no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
    Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
    Dam znać po wizycie za tydzień.
    Jagoda trzymam kciuki z całego serca <3
    Pamietam o każdej z Was i buziaki oraz zdrowych dzieciaczków życze i spokojnej dalszej ciaży <3
    Bede sie o Ciebie modlic i o Twoje male szczescie:-*

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bańki w zyciu nie robiłam słyszałam ale nie mam pojęcia zielonego jak i co się z nimi robi :(
    a te ziemniaki mają być ugotowane i poduszone tak ?

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Ile nas jest na forum wrzesnioweczek? Jakoś nie mogę się połapać:-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assantea, tu są wszystkie, które się wpisały:
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3

Mika, a czosnek i cebulę próbowałaś :)?

Inessa, trzymaj się kochana :*

Jagoodka, chyba wszystkim nam tu kamień spadł z serca ;)

JagoodkaK lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark dziękuje, slyszalam taki lomot i teraz wiem, ze to na belly bylo ;-)

justyna14, kark lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa, tak mi przykro z Twojego powodu, bądź silna, może akurat za tydzień będą już dobre wieści? Kurcze, muszą być! Ja w to wierzę! Pomodlę się w Waszej intencji.

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodka, super wieści, bardzo cieszę się że wszystko ok:)

Inesko - mam nadzieję, że jednak nastąpi cud i wszystko będzie u Ciebie i maluszka ok. Trzymam mocno kciuki, przed tobą kolejny trudny tydzień. Przytulam mocno:**

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK, widzisz? Wszystko jest o.k. i już po strachu. Cieszę się, że jest wszystko dobrze.

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    a powiedzcie mi w jakich ilościach jecie owoce? ja ostatnio jak na więcej kiwi sobie pozwoliłam to wysypki dostałam :(
    Ja kochana jem mnostwo owocow, minimum dwie miseczki dziennie. Mieszam truskawki, maliny, gruszki, winogrono I jest pychaaa! A do tego duzo suszonych owocow bo pomagaja mi z zaparciami! Narazie zadnej wysypki nie mam, moze odstaw kiwi I jedz inne owoce ;)

201703012752.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane, bez Was byloby trudno

Nelus lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge jesc non stop, smacznego :D http://oi60.tinypic.com/9qirds.jpg

201703012752.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wiedziałam, że będzie dobrze, tak się cieszę :D
    ja dzwoniłam dzisiaj się zarejestrować na usg, dopiero 24 lutego mam termin :/

• verynice Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że tak wyskoczę z tym pytaniem, ale po przeczytaniu wpisu Inessy zastanawiam się co to znaczy, że nie widać ani nie słychać echa zarodka? Chodzi tu o bicie serca?

dqprpx9ikjqhrova.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ