Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pomimo że mam FB to jestem jakoś anty wstawianiu tam wszystkich możliwych pierdol... a o ciąży rodzina(rodzice i rodzenstwo) dowiedziała się gdzieś koło 12 tygodnia a koleżanki dużo dużo później. ale na pewno na fb bym się nie chwalila...
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja tez tak miałam jak szłam na ktg... bałam się ze cos nie tak będzie... dziewczynę która leżała obok mnie wzięli na izbę przyjęć bo cos jej wyszło nie tak z tetnem maluszka
ja sie troche boje o cisnienie. Bo miesic temu na wizycie mialam jednorazowa sytuacje gdzie mialam 112/96 no i juz dla mojego gin. bylo cos podejrzane. Kazal mi kontrolowac cisnieni ekilka dni. Noi bylo ok.. To drugie nie przekraczalo 90 wiec sobie dalam spokoj z mierzeniem. Na ostatniej wizycie mialam znow 92. No i pytania jak wczesniej itd. Mialam przepisany Dopegnyt?(jesli dobrze pamietam) ale nie bralam ze wzgledu ze nie bylo potrzeby jesli cisnienie bylo ok. Kazal mi wziac ze soba ta kartke co zapisywalam swoje cisnienie. Dzis mnie cos podkusilo zeby zmierzyc i znow mialam ponad 90. Nie wiem czy sie matwic czy nie. Jeszcze przez ten stres jutro cisnienie mi podskoczy. -
Fipsik, promo na pieluchy od jutra do srody
Dziewczynki, rozpakowujcie sie, bo Matik juz mi z pajacy wyrosl, a Wy sie na te swieta uparlyscieTrzymam kciuki, zebyscie sie sypnely do srody razem z promocja w Biedzie
Majeczka2014, magdzia26, aswalda lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
A w ogóle my z końcówki wszystkie i te sierpniowe/początek września jakie inne problemy będą poruszane na forum hehe.
U nas pierwsze ulewanie, smółki itp, a waszym zęby będą wychodzić heheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:10
Majeczka2014, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beataa25 wrote:Fipsik szukając piosenek dla mojego synka natknęłam się na tą, myślę że Twojej Jagódce mogłaby się spodobać wpada w ucho
http://www.youtube.com/watch?v=2XPDxcObwrU
Już kiedyś na fejsa wrzuciłamniektórzy się zastanawiali o co mi chodzi, ale elita wiedziała hehe
może sobie ściągnę jako dzwonek
I zaczyna się nowe życie, życie jagodowe lalalaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:17
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
U nas tez pierwsze bodziaki (ta wersja mini) poszly w odstawke
tak tak 2 szt za MALE
alez jestem dumna hahaha
My po spacerku. Bylysmy z mama na kawce bo piekna pogoda. Po ciezkim dniu z non stop placzacym Tiago mila odmiana jak caly spacer przespal
Fipsik luzik guzik... Wy porodzicie to sie zaczna pytania o cycki, pokarmy, kupy itd a my jako te "doswiadczone" chetnie bedziemy sie dzielic nabyta metoda prob i bledow wiedza hahahaMajeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie ciesze,ze bedzie od kogo miec zaczerpnac rady, pomocy
Mam cicha nadzeje ze tragicznie nie bedzie. Ale na nic sie nie nastawiam
Uciekam na chwile
ide wziac kapiel i ogarnac co nie co ,gdyby mojemu gin zachcialo sie "do mnie" zerknacmagdzia26, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:No na pewno wysoki brunet z niego wyrośnie z niebieskimi albo ciemnymi oczkami wiec chyba będzie miał branie
Ja już po prasowaniu,czekam na MŚ. Zaliczę ostatnie chipsy i bavarięi do nocy nie będę miała czasu się stresować. Potem przyjdzie noc i pewnie zacznie się myślenie... Grrrr jak ja nienawidzę szpitali
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Mika jak twoja reka? Zeszlo mrowienie i dretwienie??
U mnie dopiero sie rozkrecaNadgarstek boli tak jakby byl złamany, nie wiem co robic
Ja mam tego serdecznie dosyć i błagam zeby juz zniknęło
a tobie to jeszcze mocno dokucza po ciąży ?