X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik, ta rockowa wersje znam :) Wlasnie mialam podeslac :P
    Madzia,lepiej zeby Twoj synus nie byl taki jak Ci z tego programu :P nie wiadomo czy smiac sie czy plakac ;)

magdzia26, magdzia26, Kaarolina, Fipsik lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswalda wrote:
    Obstawiam,ze mój Synuś też odziedziczy taką urode więc bedzie konkurencja :D
    Zawsze będą mogli razem na laseczki chodzić ;)

aswalda lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia na chwile obecna to moja Pyza to brunecik o hmm stalowo niebieskich 9czkach :D bedzie kolejna konkurencja (w sumie ciekawa jestem jakie oczka bedzie mial Krzys ;) )

magdzia26 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko bardziej to się obawiam ze ja mogę być taka "mamusia" :P w końcu na własnej krwi wyhodowany przez 9 długich miesięcy wiec tak łatwo nie oddam :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziewczyny wy z tego co kojarzę to południe Polski "Obstawiacie" mój będzie szalał na północy :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj mamy tyle przystojniakow,ze hoho :))
    Madzia, boedny synus, hihih :) zarcik ;) tak to juz jest mamusie-zazdrosnice ;)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam miec dzisiaj ostatni dzien z ukochanym tylko w 3 bo od jutra lub wtorku będziemy w 4.. a tu kutwa od 14 goście... panika mnie ogarnia, boje sie jak cholera. Bylam dzielnym twardzielem a teraz mam juz baby bluesa ; (

h84fkrhm4lz65cww.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoodka spokojnie jak zobaczysz swoją Nincie to minie Ci strach i panika :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Io Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, jutro mąż wraca do pracy więc w nocy wstaję już sama i od jutra muszę sobie samiuteńka radzić. Jestem przerażona. Nie wyobrażam sobie jak sobie np ze spacerem poradzę. Normalnie stres mnie dopadł.

Paula - a kawę też pijesz?

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika 28 wrote:
    Mnie nie boli ale mrowienie mam w dwuch palcach serdecznym i srodkowym ale obraczki nie dałam rady włozyc bo te dwa palce sa jeszcze tak lekko opuchnięte ale ogólnie dobrze funkcjonuje czasem tylko nad ranem jak się obudzę to czuje ze dłoń zdrętwiała ale jak pisze to rzadko no i tez mam nadzieje ze to zniknie powiedzieli w szpitalu ze w ciągu tych 6 tygodni powinno zniknąć czyli połogu
    Ja mam tego serdecznie dosyć i błagam zeby juz zniknęło
    a tobie to jeszcze mocno dokucza po ciąży ?

Mam wrażenie że dopiero teraz sie rozkrecilo :( Lewa reka jest juz super, nic nie boli i nawet w nocy jest ok., ale prawa to jakas masakra. Nie dosc ze 3 palce są ciągle zmrowiałe to na dodatek doszedł mega bol w nadgarstku :( Czasem jak małego biore na rece to az z bolu wyje jak go zle zlapie :/
    Zapisalam sie do ortopedy na pazdziernik wiec jesli to faktycznie nie minie w ciagu tych 6 tyg to bedzie slabo :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:24

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Spokojnie dziewczyny wy z tego co kojarzę to południe Polski "Obstawiacie" mój będzie szalał na północy :D
    Ja tez z polnocy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wazylismy dzis bąka i zaczal przybierac na wadze :) Dzis juz 3700g :)
    Jak wychodzilismy ze szpitala w pon to bylo 3490g

Kaarolina a pamietasz moze po jakim czasie twoj Krzys dobił do wagi urodzeniowej?

Io lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Ja tez z polnocy :P
    No cóż pozostanie im się jakoś podzielić :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Wazylismy dzis bąka i zaczal przybierac na wadze :) Dzis juz 3700g :)
    Jak wychodzilismy ze szpitala w pon to bylo 3490g

Kaarolina a pamietasz moze po jakim czasie twoj Krzys dobił do wagi urodzeniowej?
    Oj dlugo Mu to zajelo bo urodzil sie 3740 w szpitalu spadl do 3320 :( i chyba po ponad 3tygodniach wazyl 3800 ale teraz tyje jak najety a przez pierwsze dwa.tygodnie przybral tylko 200gram i grozil Nam szpital i ze strachu zaczelam w Niego wciskac jedzenie i tak juz Mu zostalo glodomorek moj kochany ;)

aleksa.wawa lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    No cóż pozostanie im się jakoś podzielić :P
    Moze dojda do porozumienia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Oj dlugo Mu to zajelo bo urodzil sie 3740 w szpitalu spadl do 3320 :( i chyba po ponad 3tygodniach wazyl 3800 ale teraz tyje jak najety a przez pierwsze dwa.tygodnie przybral tylko 200gram i grozil Nam szpital i ze strachu zaczelam w Niego wciskac jedzenie i tak juz Mu zostalo glodomorek moj kochany ;)

To i ja sie mega zalamalam jak nie przybieral i tak sie spielam ze teraz co 4 h idzie 90ml mm i cyc

Strasznie bym chciala przejsc tylko na moje mleko, to by mnie mega podbudowalo...

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno Ci sie uda :) trzymam za to kciuki :) My mielismy problem z sutkami ale i je juz pokonalismy tylko by moglo wiecej mleka mi sie produkowac ;)

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Kurcze, jutro mąż wraca do pracy więc w nocy wstaję już sama i od jutra muszę sobie samiuteńka radzić. Jestem przerażona. Nie wyobrażam sobie jak sobie np ze spacerem poradzę. Normalnie stres mnie dopadł.

Paula - a kawę też pijesz?

Lo dasz rade!!! Ja zostalam sama 2 dni po cc i dalam rade to czemu ty masz nie dac ;)
    Kochana ja nasza bryke tez bede musiala znosic w bloku z 1 pietra :/ do listopada az sie do domku przeprowadzimy :/ a ty wysoko masz???

Co do kawy to dzis wypilam pierwsza taka "prawdziwa" z mc. Na poczatku pilam tylko zbozowke :) al dzis oilam mocce wiec to z kawa ma niewiele wspolnego....
    Poza tym maly tak dzis dawal czadu z brzuchem ze stwierdzilam ze obojetnie co zjem i wypije nic nie pomoze.
    Jutro chyba po espumissan jedziemy,
    Ktoras z mam go juz stosowala?? W jakiej dawce??

Io lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Io Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - ja mieszkam na 4! Wózek mam w samochodzie ale i tak czarno to widzę. Ogólnie zobaczymy co będzie z tym spacerem bo dziś u nas cały czas padało.

Co do kawy to za mną cappuccino chodzi ale Nelus pisała, że po kawie miała masakrę więc się boję. A już najbardziej to mi się marzy jakiś drink :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kura :/ i nie macie windy, nie?! :/
    Powiem ci ze u nas jak na szkocka pogode jest pieknie :) dzis bylo takie slonce ze jak zamknelam oczy na spacerze to czulam nosem polska zlota jesien :)
    Oby w pl za tydz byla ladna pogoda bo nadciagamy haha :)

Lo ja wypilam ta kawe bo mysle ze gorzej niz dzis to chyba byc z malym nie moze.... Zebym tylko nie powiedziala tego w zla godz :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 2070 2071 2072 2073 2074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ