Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik juz niedlugo:) trzymam kciuki za Was dziewczyny. Czekamy na wiesci:)
    Co do chwalenia sie na fb...no nie popieram tez tego w takiej sytuacji. Jesli chodzi o tak wczesny etap ciazy bo to roznie moze byc :( ale miejmy nadzieje,ze wszystko do konca bedzie dobrze u kolezanki.

Nie wiedzialam,ze na allegro ten femaltiker, jest. Tez zamowie sobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu, ja tez mam "znajome", ktore dodaja posty czy tez zdjecia ktore moim zdaniem w ogole sa nie potrzebne na takich portalach :) pierwsza mysl,ze brakuje wpisu o tym,ze siedza na kiblu i robia"2" :P:P
    Nie ukrywam tego,ze ja na fb umieszczam tez posty,zdjecia..ale staram sie byc jeszcze w miare normalna;)

Fipsik, aswalda, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    fipsik ja tez mam kolezanki ktore dodaja miliony zdjec swoich dzieci, nie mam nic do tego, pewnie tez bede dodawac aleeeee chodzi mi o babki ktore dodaja np 10 zdjec identycznych ktore nalezaloby zatytulowac ' ZNAJDZ ROZNICE' hehe

No ja właśnie o tym mówię :D i zdjęcia, które w sumie nic ciekawego nie przedstawiają, typu śpiące dziecko 10 zdjęć, każde pod innym kątem :P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Madzia, rozpakuj rozpakuj tego synka :)

Mnie cos dzis odbilo,bo niedziela a ja chodze iszukam zajecia. Wyszorowalam prawie kuchnie i mi malo. Juz mysle,ze jutro musze wybrac do sklepu i pokupwoac pare rzeczy do sprzatania typu mop, mleczko do mebli i bede robic wieksze porzadki bo niestety okazalo sie,ze nie damy rady wprowadzic do nowego mieszkania przed porodem wiec musze u siebie w bloku ogarnac co nie co porzadniej. Wczoraj o godzinie 21 zawieszalismy uprane firanki :)

Mam pytanko, bo musze jutro zlew i kibel wyczyscic cifem albo domestosem , czy zakazane jest mi to wdychać? Czy lepiej zeby maż mnie wyreczyl w tym?

magdzia26 lubi tę wiadomość

• aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Też bym chciała już jutro
    :(
    A Ty Fipsiku we wtorek cc?? Ee to jeszcze z jednego dnia możemy mieć dzieciaczki. Ale ja chce już jutro!!! Wystarczajaco przrnosilam :P

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam tez jest tak goraco?
    Ja siedze przy otwartym na maxa oknie, deszcz pada, wieje wiaterek a mi jest gorąco! Moj T siedzi pod kocem pod sama szyje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    Wam tez jest tak goraco?
    Ja siedze przy otwartym na maxa oknie, deszcz pada, wieje wiaterek a mi jest gorąco! Moj T siedzi pod kocem pod sama szyje.
    Majeczka ja mam to samo a najgorzej w nocy, ja nie mam czym oddychac a moj maz po same oczy schowany i drze sie ze zimno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    no Madzia, rozpakuj rozpakuj tego synka :)

Mnie cos dzis odbilo,bo niedziela a ja chodze iszukam zajecia. Wyszorowalam prawie kuchnie i mi malo. Juz mysle,ze jutro musze wybrac do sklepu i pokupwoac pare rzeczy do sprzatania typu mop, mleczko do mebli i bede robic wieksze porzadki bo niestety okazalo sie,ze nie damy rady wprowadzic do nowego mieszkania przed porodem wiec musze u siebie w bloku ogarnac co nie co porzadniej. Wczoraj o godzinie 21 zawieszalismy uprane firanki :)

Mam pytanko, bo musze jutro zlew i kibel wyczyscic cifem albo domestosem , czy zakazane jest mi to wdychać? Czy lepiej zeby maż mnie wyreczyl w tym?

ja tam czyszcze caly czas wlasnie cifem a domestosa tez uzywam ale tylko do kibelka wiec nie wdycham:).

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    Majeczka ja mam to samo a najgorzej w nocy, ja nie mam czym oddychac a moj maz po same oczy schowany i drze sie ze zimno!

Mój też się drze. A mi się najlepiej śpi jak w pokoju spada temperatura do 15 stopni! Masakra. Oby przeszło po porodzie, bo dzieciak mi zamarznie.

Aswalda ja jutro do szpitala na badania i decyzję, czy we wtorek cc. Mam nadzieję wielką, ale na 100 % pewna nie jestem po ostatnim szpitalu :P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko z tym sprzataniem to pewnie słynny syndrom wicia gniazda,też to przechodziłam :D w sumie jeszcze mnie ciągnie do sprzątania ale bije się po łapach żeby dać sobie dziś spokój. Poprasuje sobie troszke : )

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswalda wrote:
    Majeczko z tym sprzataniem to pewnie słynny syndrom wicia gniazda,też to przechodziłam :D w sumie jeszcze mnie ciągnie do sprzątania ale bije się po łapach żeby dać sobie dziś spokój. Poprasuje sobie troszke : )

wczoraj jeszcze czulam sie bez sil, a dzis nie moge usiedziec na miejscu. Za to moj T caly dzien w lozku. Teraz meczykuje a mnie nosi.
    Stresuje sie troszke,ze tak na ostatnia chwile wyszlo z ta przeprowadzka. Bo lepiej czulabym sie jakbym tak wszystkiego na raz nie zostawiala na sam koniec. Niby male mieszkanko,ale na tym etapie to i ze sprzataniem sie troche schodzi ;) do tej pory od czasu do czasu starlam kurze, cos tam ogarnelam i jakos nie zwracalam az tak uwagi zeby bylo dopieszczone. Ale jak mam byc tu z dzieckiem to czysciutko musi byc :) Lozeczko jeszcze mi jutro przywiezie od siebie , wozek...to chociaz bede spokojniejsa,ze jest i czeka niz mialabym sie zamartwiac w szpitalu ze tego czy tamtego nie ma. Mam nadzieje,ze wyprowadzimy sie w miare szybko bo u mnie to ciasnota i warunkow nie ma.. :/

• aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Mój też się drze. A mi się najlepiej śpi jak w pokoju spada temperatura do 15 stopni! Masakra. Oby przeszło po porodzie, bo dzieciak mi zamarznie.

Aswalda ja jutro do szpitala na badania i decyzję, czy we wtorek cc. Mam nadzieję wielką, ale na 100 % pewna nie jestem po ostatnim szpitalu :P
    W takim razie trzymam kciuki!!! Oby papluchy się do niczego nie przyczepili i udało się z cc we wtorek ;) Spadam poprasować,bo mi Synek kopie w tele żebym już kończyła klachać i za robote się brała :D. Zajrze później może się jeszcze jakiś nowy wrześniaczek ujawni.

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieje,ze w tym tygodniu to sie wykluje kilka wrzesniaczkow :)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko my rodzimy razem pamiętaj zgodnie z moim snem ;) wiec szykuj się na wtorek :) mi też było gorąco ale na razie przeszło i od paru dni mam spokój ale za to od jakiegoś czesu bolą mnie uda od wewnątrz tak jakbym miała mega zakwasy :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że dziś cisza przed burzą poniedziałkowo-wtorkową!!! Szykujcie się :D

Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Majeczko my rodzimy razem pamiętaj zgodnie z moim snem ;) wiec szykuj się na wtorek :) mi też było gorąco ale na razie przeszło i od paru dni mam spokój ale za to od jakiegoś czesu bolą mnie uda od wewnątrz tak jakbym miała mega zakwasy :/

moze byc wtorek :) jutro zaplanowane sprztaanie na glancus , awe wtorek moge na porodowke ;)
    O tych udach nawet ostatnio czytalam i to tez jakis tam objaw zblizajacego sie porodu

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    moze byc wtorek :) jutro zaplanowane sprztaanie na glancus , awe wtorek moge na porodowke ;)
    O tych udach nawet ostatnio czytalam i to tez jakis tam objaw zblizajacego sie porodu
    hehe wiesz ile razy Ja robiłam glancuś w domu ? chyba ze 4 albo 5 razy i Co i nic czekałam i czekałam aż w końcu się doczekałam :)

Jesli o fb chodzi Ja jeszcze nawet nie wystawiłam urodzonego dziecka jakoś nie mam ochoty a gdzie tu powiadamiać o ciązy

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    No to się ciesze ze Ci pasuje :D ja jutro jeszcze tylko okuliste musze załatwić i mogę rodzic :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja i tak wole zapobiegawczo :) bo moze sie tak skonczyc ze jutro wysprzatam i co z tego jak mi bedzie dane zglosic sie 6 pazdziernika na wywolanie ;) ale bede spokojniejsza,ze cos tam zrobione :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam pierwsze ktg. Stresuje sie troche.. nie samym ktg , a tym ze musze szpital odwiedzic.. nie cierpie szpitali

‹‹ 2068 2069 2070 2071 2072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ