X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik juz niedlugo:) trzymam kciuki za Was dziewczyny. Czekamy na wiesci:)
    Co do chwalenia sie na fb...no nie popieram tez tego w takiej sytuacji. Jesli chodzi o tak wczesny etap ciazy bo to roznie moze byc :( ale miejmy nadzieje,ze wszystko do konca bedzie dobrze u kolezanki.

Nie wiedzialam,ze na allegro ten femaltiker, jest. Tez zamowie sobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu, ja tez mam "znajome", ktore dodaja posty czy tez zdjecia ktore moim zdaniem w ogole sa nie potrzebne na takich portalach :) pierwsza mysl,ze brakuje wpisu o tym,ze siedza na kiblu i robia"2" :P:P
    Nie ukrywam tego,ze ja na fb umieszczam tez posty,zdjecia..ale staram sie byc jeszcze w miare normalna;)

Fipsik, aswalda, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    fipsik ja tez mam kolezanki ktore dodaja miliony zdjec swoich dzieci, nie mam nic do tego, pewnie tez bede dodawac aleeeee chodzi mi o babki ktore dodaja np 10 zdjec identycznych ktore nalezaloby zatytulowac ' ZNAJDZ ROZNICE' hehe

No ja właśnie o tym mówię :D i zdjęcia, które w sumie nic ciekawego nie przedstawiają, typu śpiące dziecko 10 zdjęć, każde pod innym kątem :P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Madzia, rozpakuj rozpakuj tego synka :)

Mnie cos dzis odbilo,bo niedziela a ja chodze iszukam zajecia. Wyszorowalam prawie kuchnie i mi malo. Juz mysle,ze jutro musze wybrac do sklepu i pokupwoac pare rzeczy do sprzatania typu mop, mleczko do mebli i bede robic wieksze porzadki bo niestety okazalo sie,ze nie damy rady wprowadzic do nowego mieszkania przed porodem wiec musze u siebie w bloku ogarnac co nie co porzadniej. Wczoraj o godzinie 21 zawieszalismy uprane firanki :)

Mam pytanko, bo musze jutro zlew i kibel wyczyscic cifem albo domestosem , czy zakazane jest mi to wdychać? Czy lepiej zeby maż mnie wyreczyl w tym?

magdzia26 lubi tę wiadomość

• aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Też bym chciała już jutro
    :(
    A Ty Fipsiku we wtorek cc?? Ee to jeszcze z jednego dnia możemy mieć dzieciaczki. Ale ja chce już jutro!!! Wystarczajaco przrnosilam :P

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam tez jest tak goraco?
    Ja siedze przy otwartym na maxa oknie, deszcz pada, wieje wiaterek a mi jest gorąco! Moj T siedzi pod kocem pod sama szyje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    Wam tez jest tak goraco?
    Ja siedze przy otwartym na maxa oknie, deszcz pada, wieje wiaterek a mi jest gorąco! Moj T siedzi pod kocem pod sama szyje.
    Majeczka ja mam to samo a najgorzej w nocy, ja nie mam czym oddychac a moj maz po same oczy schowany i drze sie ze zimno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    no Madzia, rozpakuj rozpakuj tego synka :)

Mnie cos dzis odbilo,bo niedziela a ja chodze iszukam zajecia. Wyszorowalam prawie kuchnie i mi malo. Juz mysle,ze jutro musze wybrac do sklepu i pokupwoac pare rzeczy do sprzatania typu mop, mleczko do mebli i bede robic wieksze porzadki bo niestety okazalo sie,ze nie damy rady wprowadzic do nowego mieszkania przed porodem wiec musze u siebie w bloku ogarnac co nie co porzadniej. Wczoraj o godzinie 21 zawieszalismy uprane firanki :)

Mam pytanko, bo musze jutro zlew i kibel wyczyscic cifem albo domestosem , czy zakazane jest mi to wdychać? Czy lepiej zeby maż mnie wyreczyl w tym?

ja tam czyszcze caly czas wlasnie cifem a domestosa tez uzywam ale tylko do kibelka wiec nie wdycham:).

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    Majeczka ja mam to samo a najgorzej w nocy, ja nie mam czym oddychac a moj maz po same oczy schowany i drze sie ze zimno!

Mój też się drze. A mi się najlepiej śpi jak w pokoju spada temperatura do 15 stopni! Masakra. Oby przeszło po porodzie, bo dzieciak mi zamarznie.

Aswalda ja jutro do szpitala na badania i decyzję, czy we wtorek cc. Mam nadzieję wielką, ale na 100 % pewna nie jestem po ostatnim szpitalu :P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko z tym sprzataniem to pewnie słynny syndrom wicia gniazda,też to przechodziłam :D w sumie jeszcze mnie ciągnie do sprzątania ale bije się po łapach żeby dać sobie dziś spokój. Poprasuje sobie troszke : )

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswalda wrote:
    Majeczko z tym sprzataniem to pewnie słynny syndrom wicia gniazda,też to przechodziłam :D w sumie jeszcze mnie ciągnie do sprzątania ale bije się po łapach żeby dać sobie dziś spokój. Poprasuje sobie troszke : )

wczoraj jeszcze czulam sie bez sil, a dzis nie moge usiedziec na miejscu. Za to moj T caly dzien w lozku. Teraz meczykuje a mnie nosi.
    Stresuje sie troszke,ze tak na ostatnia chwile wyszlo z ta przeprowadzka. Bo lepiej czulabym sie jakbym tak wszystkiego na raz nie zostawiala na sam koniec. Niby male mieszkanko,ale na tym etapie to i ze sprzataniem sie troche schodzi ;) do tej pory od czasu do czasu starlam kurze, cos tam ogarnelam i jakos nie zwracalam az tak uwagi zeby bylo dopieszczone. Ale jak mam byc tu z dzieckiem to czysciutko musi byc :) Lozeczko jeszcze mi jutro przywiezie od siebie , wozek...to chociaz bede spokojniejsa,ze jest i czeka niz mialabym sie zamartwiac w szpitalu ze tego czy tamtego nie ma. Mam nadzieje,ze wyprowadzimy sie w miare szybko bo u mnie to ciasnota i warunkow nie ma.. :/

• aswalda Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Mój też się drze. A mi się najlepiej śpi jak w pokoju spada temperatura do 15 stopni! Masakra. Oby przeszło po porodzie, bo dzieciak mi zamarznie.

Aswalda ja jutro do szpitala na badania i decyzję, czy we wtorek cc. Mam nadzieję wielką, ale na 100 % pewna nie jestem po ostatnim szpitalu :P
    W takim razie trzymam kciuki!!! Oby papluchy się do niczego nie przyczepili i udało się z cc we wtorek ;) Spadam poprasować,bo mi Synek kopie w tele żebym już kończyła klachać i za robote się brała :D. Zajrze później może się jeszcze jakiś nowy wrześniaczek ujawni.

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieje,ze w tym tygodniu to sie wykluje kilka wrzesniaczkow :)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko my rodzimy razem pamiętaj zgodnie z moim snem ;) wiec szykuj się na wtorek :) mi też było gorąco ale na razie przeszło i od paru dni mam spokój ale za to od jakiegoś czesu bolą mnie uda od wewnątrz tak jakbym miała mega zakwasy :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że dziś cisza przed burzą poniedziałkowo-wtorkową!!! Szykujcie się :D

Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Majeczko my rodzimy razem pamiętaj zgodnie z moim snem ;) wiec szykuj się na wtorek :) mi też było gorąco ale na razie przeszło i od paru dni mam spokój ale za to od jakiegoś czesu bolą mnie uda od wewnątrz tak jakbym miała mega zakwasy :/

moze byc wtorek :) jutro zaplanowane sprztaanie na glancus , awe wtorek moge na porodowke ;)
    O tych udach nawet ostatnio czytalam i to tez jakis tam objaw zblizajacego sie porodu

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    moze byc wtorek :) jutro zaplanowane sprztaanie na glancus , awe wtorek moge na porodowke ;)
    O tych udach nawet ostatnio czytalam i to tez jakis tam objaw zblizajacego sie porodu
    hehe wiesz ile razy Ja robiłam glancuś w domu ? chyba ze 4 albo 5 razy i Co i nic czekałam i czekałam aż w końcu się doczekałam :)

Jesli o fb chodzi Ja jeszcze nawet nie wystawiłam urodzonego dziecka jakoś nie mam ochoty a gdzie tu powiadamiać o ciązy

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    No to się ciesze ze Ci pasuje :D ja jutro jeszcze tylko okuliste musze załatwić i mogę rodzic :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja i tak wole zapobiegawczo :) bo moze sie tak skonczyc ze jutro wysprzatam i co z tego jak mi bedzie dane zglosic sie 6 pazdziernika na wywolanie ;) ale bede spokojniejsza,ze cos tam zrobione :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam pierwsze ktg. Stresuje sie troche.. nie samym ktg , a tym ze musze szpital odwiedzic.. nie cierpie szpitali

‹‹ 2068 2069 2070 2071 2072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ