Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:Mi pozwolili przenywac rumiankiem i juz nie ropieje
To ja sie moze nie odzywam bo mnie zlinczujecie zaraz ale ja to Krzycha musze ibudzic na karmienie nr2 zaraz bo ostatnio jadl przed 4 a wczesniej o 21 wiec ja dzisiaj mega wyspana -
Kaarolina wrote:Jaaaaa najchetniej juz teraz dzisiaj bym robila no ale trzeba poczekac i moj P na razie malo chetny jest
A mojemu to się strasznie spodobało to rozmnażanie:-P w córci jest zakochany po uszya teraz chciałPby synka:-D ciekawa jestem kiedy mi zezwolą na 2 ciążę. -
JustyśkaG wrote:A mojemu to się strasznie spodobało to rozmnażanie:-P w córci jest zakochany po uszya teraz chciałPby synka:-D ciekawa jestem kiedy mi zezwolą na 2 ciążę.https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Karolaaa91 wrote:Tez wam zazdroszczę ze wstajecie w nocy np. Tylko raz
Dziewczyny a jak u was goi sie to miejsce po szczepiace na rączce? U mnie czerwona guła ale widzę ze jakby ropa zachodzi w środku
U nas na rączce miejsce po szczepionce też takie czerwone. -
Dzień dobry
Kurcze, nieświadomie rozpuściliśmy sobie dziecko. Jak się kapnęliśmy to już jest za późno. Teraz czeka mnie walka z odkręcaniem całego ambarasu. Kubuś oduczył się spania w łóżeczku. W dzień nauczył się spać na kanapie w dużym pokoju. Nie ruszają go ani rozmowy ani TV. A jak go przeniosę do sypialni i położę to zaraz się budzi. Chyba nie lubi samotności. No i dla świętego spokoju pozwalałam mu spać przy mnie bo mi to nie przeszkadzało. Nawet było na rękę bo miałam go na oku, a on spał dłużej. A teraz w weekend mąż ostatecznie rozpieścił nasze dziecko bo chcąc pozwolić mi się wyspać zabierał młodego do drugiego pokoju gdzie po nocy oglądał tv i oboje spali tam na kanapie. Nie dość, że teraz mały nie zasypia w nocy po jedzeniu (a jeszcze 3 dni temu zawsze mi zasypiał) to jeszcze protestuje włożony do łóżeczka. O 5 zrobiliśmy mu w końcu posłanie w naszym łóżku i tak spaliśmy wszyscy razem do 9. Mały wydaje się bardzo spokojny i zadowolony no i śpi dłużej, mnie niby teraz też to nie przeszkadza, ale co będzie dalej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:11
-
nick nieaktualny
-
A co do kolejnych dzieci u mnie fabryka juz zamknieta mam piekny komplet i nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba
Majeczka u mnie dlai oxy 9 dni poterminie i poszlo w 2 godzi.y, trzymam kciuki zeby i u ciebie tak bylo no i najpozniej jutro bedziesz miala malutka przy sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 10:48
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ofcooo wrote:Chyba po pieluszkach Dady moja Łucja dostała krostek w obrębie pieluszki. Możliwe? A może ma je za duże? (3-6 kg) a ważyła tydzień temu 4200g
A wysypkę dostał po balsamie Oilatum, także nie jest to chyba jednak taki dobry kosmetyk jak wszyscy reklamują. -
Hej, u nas masakra. Jak M wroci z pracy to jedziemy na pogotowie, bo juz nie mam sily. Od piatku wieczorem mam taka biegunke ze nie wiem. Ani wegiel, ani smecta, ryz,jagody gotowana marchew nic nie pomaga. A nawet bym powiedziaka ze jest coraz gorzej. W dodatku od wtorku silnie krwawie a wczoraj pojawily sie skrzepki krwi. Wydaje mi sie tez ze mam mniej mleka o ktore tak walczylam. Na szczescie Filipowi nic nie jest i jest grzeczniutki. Dzuewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo chyba nie jest zbyt dobrze...
JagoodkaK lubi tę wiadomość