Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, Nelly, właśnie przeczytałam twój wpis na bliźniakach Tak mi przykro, na pewno Ci teraz ciężko, ale pamiętaj, że masz cudowną Livkę i drugiego bobaska, który walczy i bardzo chce się spotkać z mamusią, tatusiem i siostrzyczką! Będzie dobrze, zobaczysz :*
-
Hej wrześnioweczki Nie sądziłam, że już tyle kolejnych dzieciaczków w drodze! Gratuluję! Ja też wracam na forum, znowu do wrześniówek Liwia urodziła się 5-tego, a kolejny termin mam na 4-tego, także jeśli dzieciątko dotrwa, będziemy chyba robić podwójne urodziny
Pozdrawiam Was cieplutko!♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Jeszcze mam pytanie...wysyłacie swoje obecne maluchy do żłobka/przedszkola jak drugie dzieciątko przyjdzie na świat? Moja Liwia to jest taki żywioł, że chyba zdecydujemy się na klub malucha.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
My cały czas czekamy na miejsce w państwowym żłobku, mam nadzieje że jak drugie maleństwo sie urodzi to maly dostanie dodatkowe punkty i od wrzesnia sie juz dostanie... zanim to jednak nastąpi i jeśli nie bede dawala sobie rady z 2 to planuje Maćka zapisać do klubu malucha chociaz na kilka godzin tygodniowo żeby sie uspołeczniał i wybawił z dzieciakami
madiiiii lubi tę wiadomość
-
MOj Krzys to chorowitek i boje sie ze jak oddam Go do zlobka czy przedszkola to bedzie.ciagle chorowal, i przy okazji Jego Braciszek.. nie wiem co robialc a z Niego to niezly Szogun jest
madiiiii, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
My wprawdzie nie czekamy na rodzenstwo ale Alex od wrzesnia idzie do zlobka po to abysmy my mogli troche odpoczac od niego a on od nas, maz musi pracowac w domu a z nim troche to meczace. A wogole to on tak garnie sie do dzieci to mysle ze mu dobrze zrobi kontakt z rowiesnikami, tym bardziej ze w naszym o toczeniu nie ma dzieci
Fipsik, madiiiii lubią tę wiadomość
-
My mamy blisko przedszkole, w którym do 2-giego roku życia trójka maluchów jest pod opieką jednej cioci, a potem od 2 lat dziecko przechodzi już do normalnej przedszkolnej grupy. Wydaje mi się, że to super opcja, ale ta nasza Liwia ostatnio zrobiła się taka wybredna, a przy tym nieśmiała...Dzisiaj w sklepie uśmiechnęła się do niej starsza Pani, a ona w płacz. Tylko mama i tata. Ehh...mam ogromną nadzieję, że może lepiej odnajdzie się wśród dzieci.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
nick nieaktualny