Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha89 wrote:w czwartm tyg masz bolace piersi juz? ja jutro zaczynam 7 i nic... moze sutki mam wrazliwsze, piersi okraglejsze,ale nie bola...mdlosci niemam, smaczki przeszly,apetyt sie unormowal... tylko przy kichaniu strasznie boli, chyba pachwina...
inessa, mycha89, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Mnie piersi bolą od dnia owulacji. Od 3 dni przybrało na sile. Z objawów innych to napięcie w macicy, ból przy kichaniu, kaszlu, przeciąganiu się. Żadnych mdłości czy zmian apetytu nie mam - ale piszą, że mogą być i tak dopiero od 6 tygodnia.
inessa lubi tę wiadomość
-
mnie w pierwszej ciąży w ogóle cycki nie bolały, żadnych objawów nie miałam oprócz przewlekłego zmęczenia... a teraz troche mnie bolą i kręgosłup od samego poczatku mnie boli, dosłownie kilka dni po owulacji zaczął boleć
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też w stanikach muszę spać bo bolą ale poszukam czegośFipsik wrote:Justysia ja sobie kupiłam sportowe, uniwersalne od B do D. Teraz mam D, może się zmieszczą przez całą ciążę I są fajne, bo można w nich spać (ja muszę, tak mnie cyce bolą).
Też bym chciała przetrwać do 6 tygodnia, lekarza mam dopiero 29 stycznia, czyli 6 tyg i 1 dzień. A ostatnio poroniłam 5 tyg i 3dni Pierwszym i największym objawem był całonocny ból kręgosłupa. Piersi przestały mnie boleć dopiero 2 dni po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 18:28
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem przyzywczajona już do usztywnianych staników (nie mega sztywnych ale nie miekkich) nie wyobrażam sobie innych! póki co mi z nich nie wypływają więc nie ma tragedii choć na pewno niedługo fiszbiny dadzą o sobie znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 19:07
inessa lubi tę wiadomość
-
ehh. ja mam rozmiar E i sie modle, zeby nie rosly wiecej. Na razie sa bardziej napiete, ale ciagle mieszcza sie w stare staniki Moja kolezanka 8 tc miala o dwa rozmiary wieksze
inessa lubi tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
b-c wrote:ehh. ja mam rozmiar E i sie modle, zeby nie rosly wiecej. Na razie sa bardziej napiete, ale ciagle mieszcza sie w stare staniki Moja kolezanka 8 tc miala o dwa rozmiary wieksze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 21:56
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Szczegolnie witam verynice bo kojaze ja z owu
Gratulacje dla nowych mamus:)
Ja w koncu mam na jakies kilka dni spokoj od badan, lakarzy ale dzis w poludńie czeka mnie powrot do domu (Szkocji) i lot samolotem...inessa lubi tę wiadomość