Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też jescze nie poznałam co to ranne mdłośći coś tam mi do gardła rano podchodzi ale to taki lajcik jak tak by miały moje mdłośći wyglądać najbardziej u mnie uporczywe jest siusianie...;/ No i zmęczenie ale co się dziwić jak pracuje się 8 godzin z dzieciakami (kurcze tak lubilam bawić się z moimi dzieciaczkami, nosic skakać wygłupiać się z nimi a teraz muszę im narazie mówić,że Panią boli brzuszek i nie wolno Pani naciskać na niego)
Na L4 myknę chyba dopiero od 1 marca jak zdrowie pozwoli oczywiście do tej pory Bo jestem odpowiedzialna za pare wydarzeń w pracy i chcę je dokończyć
Dzięki dziewczyny za wsparcie bo jesteście w tym samym stanie co ja ale nieraz bliscy nie potrafią mnie zrozumieć. A mój świat od czasu kiedy się dowiedzialam zmienił się o 360 st.
inessa lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj drugą betę robiłam, wskoczyła na 20860 mIU/ml od wczoraj męczą mnie mdłości, o jedzeniu myśleć nie mogę ale jak coś skubnę to mi na trochę przechodzi - ale jak to dobry objaw, że wszystko z Groszkiem ok to wytrwam bez narzekania
inessa, hela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodczytuję Was juz od dawna i w końcu postanowiłam się zarejestrować , wg ovu termin mam na 12 września 2014, wg lekarza jeszcze nie wiem ponieważ wizytę mam na 20 stycznia , boję się bardzo żeby wszystko bylo w porządku, to moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowe . Na razie czuję się dobrze mdłości brak, tylko ból piersi ( ale taki do zniesienia ) i chwilowe bóle podbrzusza. O ciąży dowiedziałam się szybko bo jeszcze kilka dni przed terminem @, robiłam testy i wychodziła bardzo blada ledwie widoczna II kreska, w końcu 2 stycznia pojechałam na bete i wynik 80 , 4 dni później robiłam bete drugi raz i wynik 960 , mam ochotę zrobić trzeci raz w przyszłym tygodniu bo to jest jakaś namiastka pewności że maluszek się rozwija
stardust87, hela, nescafe, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane.
Ja wczoraj zaliczylam wizyte u endo.
Alez sie uspokoilam p. Doktor powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac. Ze da leki i bedzie ok.
Dziecku nic nie grozi bo szystko czego potrzebuje pobiera odemnie.
Leki przepisuja w ciazy zawsze woec luzz.
Za chwile jade do ginka i ciekawe co powie
Pozdrawiam i milego dniahela, nescafe, inessa lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dzien dobry kochane.
Ja wczoraj zaliczylam wizyte u endo.
Alez sie uspokoilam p. Doktor powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac. Ze da leki i bedzie ok.
Dziecku nic nie grozi bo szystko czego potrzebuje pobiera odemnie.
Leki przepisuja w ciazy zawsze woec luzz.
Za chwile jade do ginka i ciekawe co powie
Pozdrawiam i milego dnia
Powodzenia na wizycie Pewnie juz bedzie pecherzyk
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pipek83 wrote:Kochane, 20 stycznia mam wizytę u lekarza, wg suwaczka bedzie to 6 tydzień i 3 dzień, myślicie że zobaczę serduszko? , nie ukrywam że bardzo bym chciała, chyba dopiero wtedy sie trochę uspokoję jak juz zobaczę
Mozesz zobaczyc , a mozesz nie zobaczyc. Wszytko zalezy, od tego kiedy byla owulacja Jedne przychodza z wizyty z bijacym serduchem a inne zalamane, ze tylko pecherzyk bylo widac , a potem sie okazuje ze nie ma sie co martwic wszystko jest ok !!
WIekszosc dziewczyn ma wizyty cos kolo 20 stycznia? Ja mam na 22 styczen ale to juz 2 bedzie usg, a pierwsza u mojego lekarza.
Pipek83, inessa lubią tę wiadomość
-
witajcie wrześniowe mamuśki
ja mam wizyte 13-go, bede wtedy w 6tyg+2dni, mam nadzieję że zobaczę już wtedy serduszko, byłoby super!!!!
Paula super że lekarz Cie uspokoił teraz już musi być dobrze
Pipek a wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację i doszło do zapłodnienia?
U mnie mija już 4 tyg od zapłodnienia jejku jak to lecinescafe, Pipek83, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny