Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhela wrote:dzis dowiedziałam się od innego lekarza, że leki które mi przepisał ten na kasę, lepiej ich nie stosować... pimafucort krem 15g który jest na sterydach absolutnie nie używać (niestety wczoraj 2 razy posmarowałam ) i do tego globulki macmiror complex 500, są dobre ale nie przepisałaby ich kobiecie na początku ciąży! dobrze że ich nie użyłam! infekcja nie jest już jakaś super uciążliwa więc chyba poczekam do poniedziałku...
Mam jeszcze w domu jakies leki na infekcję globulki Propilis i tabletki provag, myslicie ze mozna je stosować w ciąży? o nich nie mówiła nic...
Polecała nystatynę i pimafucin - i bądż tu mądra
Ci lekarze niektórzy to na prawde debile!!!
Kup sobie tamtum rosa i myj zewnętrznie . To ci załagodzi swędziołki
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja już ostatnie minuty w pracy odliczam i do domku wypoczywac Bety nie powtarzałam dziś bo ciocia powiedziała mi że mam niczym się nie przejmowąć skoro jest wszystko ok to nie ma potrzeby żeby ją powtarzać gdyby coś się działo to wtedy.. Mam cierpliwie czekać do wizyty i poprostu dbać o siebie. Ach ta moja niecierpliwość... Też tak macie?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJe dziś bete powtórzyłam ostatni raz z polecenia lekarza a powtórzyłam ja po 72 h powinien być przyrost o 111 % a jest 600 % śmieja sie ze mnieże bedą bliźniaki a mogą być bo w moim wieku wzrasta taka mozliwość hahhahaha
to żarty mam nadzieje ale najważniejsze aby Maleństwa nasze były zdrowe
a na infekcach sie nie znam i najlepiej pytać w aptece a juz najlepiej u lekarza.
Tak samo co do leków, niektroym sie poleca takie leki,które zwykle są nie polecane kobietom wciaży ale lekarz już wie kiedy i co stosować no i wie jakie są potrzeby kobiety. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hela mój mąż jest farmaceutą wiec jak coś pytaj śmiało:) co do twojego tematu ja zapobiegawczo stosuje trivagin od ostatniej miesiączki tak zapobiegawczo bo 2 miesiace temu mialam drobne infekcje.. wyleczylam sie i zabralismy sieza starania teraz też stosuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 18:48
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustysia90 wrote:Gdyby nie to, że wiem że jestem w ciąży,to nie wiedzialabym,bo żadnych objawów
Szczesciara! Moja przyjaciolka jest teraz w 30 tygodniu i mowi ze gdyby nie to ze rosl jej brzuch i widziala dziecko na USG to by nie wiedziala ze jest w ciazy...niektore to maja dobrze:) mam nadzieje ze juz tak u Ciebie zostanie do konca pierwszego trymestruinessa lubi tę wiadomość