Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:Dziewczyny, dziękuję za pocieszenie
Może świnia jestem, ale cieszę się, że Wy też się martwicie
W sensie, że nie tylko mi odwala
Oczywiście niepotrzebnie się martwiłam, bo dziś od rana Maluch szaleje, jak zwykle gdy siedzę przy kompie - chyba nie lubi jak go brzuchem ściskam
Co do FB to wolałabym nie wchodzić jednak, zwłaszcza z prawdziwego konta - nadal obawiam się trolli, które na pewno tu siedzą i obserwują i czytają.
Ale nie chciałabym też, żeby część rozmów przeniosła się tylko tam, bo uwielbiam tu z Wami pisać... I mam dylemat.
To załóż konto na fb jako stardust87Troli do grupy nie wpuścimy tylko te dziewczyny, które się tu aktywnie wypowiadają i są wiarygodne
Mnie przekonuje grupa dlatego, ze w takiej prywatnej grupce można więcej napisać, wkleić więcej zdjęć, a tutaj czyta każdy i np. ja czasem chciałabym cazsem coś więcej napisać, ale wiem, ze będzie mógł to przeczytać każdy nawet na kilka lat więc piszę raczej ogólnikowo.
-
betina89 wrote:Każdy mi się podoba;D Możesz podać linka, gdzie można takie kupić ?? P) Ja raczej i tak szukam coś do 1000zł
na allegro reklamuje sie jedna hurtownia która ma go w cenie do 1000 zł. mozna kolor wybrac, dzwoniłam do nich, tylko wtedy czeka się miesiąc na dostawe. ona jest w Olsztynie, ale jak sie dogadasz mogą wysłaćto link do zakonczonej aukcji akurat, ale moze będą cos wystawiac, jak nie to mozna zadzwonic jak coś
i czasem na allegro mozna znaleźć nowy do 1000
http://allegro.pl/roan-marita-2w1-bp-4-maluszek-olsztyn-i4108903073.html -
Szonka wrote:To załóż konto na fb jako stardust87
Troli do grupy nie wpuścimy tylko te dziewczyny, które się tu aktywnie wypowiadają i są wiarygodne
Mnie przekonuje grupa dlatego, ze w takiej prywatnej grupce można więcej napisać, wkleić więcej zdjęć, a tutaj czyta każdy i np. ja czasem chciałabym cazsem coś więcej napisać, ale wiem, ze będzie mógł to przeczytać każdy nawet na kilka lat więc piszę raczej ogólnikowo.
zżyłyśmy się z jednej strony, a z drugiej tez mam blokade by napisac cos więcej o sobie, dodac zdjęcia, napisac cos o mężu. nie chciałabym żeby ktoś np mi znajomy za kim nie przepadam trafił na to forum i znał jakies szczegóły czy wiedział o jakiejs sprzeczce z mężem. wiadomo, że to forum ciążowe i o dolegliwościach ciążowych czy badaniach niech sobie czyta każdy kto chce, ale fajnie czasem napisac cos osobistego -
A wiecie co? Wczoraj na zajęciach w Szkole rodzenia puścili nam film o usypianiu i uspokajaniu niemowląt. Niesamowite. Znalazłam to na YT i jak macie chwilę to polecam, bo mi aż szczęka opadła, jak szybko można dziecko uspokoić..
http://www.youtube.com/watch?v=L0js5C3z1ws
P.S. Patu ja przywitałam w taki sam sposób 19 tydzień więc wszystko przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 09:32
betina89, Migotka22, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Patu wrote:na allegro reklamuje sie jedna hurtownia która ma go w cenie do 1000 zł. mozna kolor wybrac, dzwoniłam do nich, tylko wtedy czeka się miesiąc na dostawe. ona jest w Olsztynie, ale jak sie dogadasz mogą wysłać
to link do zakonczonej aukcji akurat, ale moze będą cos wystawiac, jak nie to mozna zadzwonic jak coś
i czasem na allegro mozna znaleźć nowy do 1000
http://allegro.pl/roan-marita-2w1-bp-4-maluszek-olsztyn-i4108903073.html
Dzięki:)
Ale zastanawiam się , bo koleżanka mi powiedziała, że gondolę będę miała za małą na zimę?? Hmmm.. przecież dziecko nie będzie gigantem..... -
Patu wrote:zżyłyśmy się z jednej strony, a z drugiej tez mam blokade by napisac cos więcej o sobie, dodac zdjęcia, napisac cos o mężu. nie chciałabym żeby ktoś np mi znajomy za kim nie przepadam trafił na to forum i znał jakies szczegóły czy wiedział o jakiejs sprzeczce z mężem. wiadomo, że to forum ciążowe i o dolegliwościach ciążowych czy badaniach niech sobie czyta każdy kto chce, ale fajnie czasem napisac cos osobistego
dokładnie o to mi chodzi. a grupę jak utajnimy to nawet ktos klikając w link do grupy jej nie zobaczy. -
betina89 wrote:Dzięki:)
Ale zastanawiam się , bo koleżanka mi powiedziała, że gondolę będę miała za małą na zimę?? Hmmm.. przecież dziecko nie będzie gigantem.....
z polskich wózków z tego co wiem Marita ma największą a przynajmniej jedną z największych gondole. jak oglądałam w sklepie to z tych co mieli faktycznie była największa. jak czytałam opinie i fora to mamy pisały że na pół roku spokojnie im starczała nawet ze śpiworkiem w zime, jak mniejsze dziecko to do 7 miesięcy. -
stardust87 wrote:A wiecie co? Wczoraj na zajęciach w Szkole rodzenia puścili nam film o usypianiu i uspokajaniu niemowląt. Niesamowite. Znalazłam to na YT i jak macie chwilę to polecam, bo mi aż szczęka opadła, jak szybko można dziecko uspokoić..
http://www.youtube.com/watch?v=L0js5C3z1ws
P.S. Patu ja przywitałam w taki sam sposób 19 tydzień więc wszystko przed Tobą
ha ha dzięki za pocieszenieprzynajmniej nie tylko moja mała to taki urwis że życ nie daje
zapisze link, z chęcią obejrze wieczorem. jak będzie w szkole cos fajnego to opisuj przyda się -
Hej hej
Widzę produkcja ruszyła pełną parą
Ja w nocy miałam okropne koszmary...to chyba przez tą wczorajszą wizytę
Tak oglądam te wózki, których linki wrzucacie i jestem zachwycona, cudne są. Jednak ja szukam większej gondoli...co prawda bardziej podobają mi się te mniejsze, ale większa będzie chyba bardziej praktyczna...betina89 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam polecam wózeczek, którym chwaliłam się już 2 miesiące temu. Obejrzeliśmy go z mężem dokładnie i jest naprawdę super
W rzeczywistości wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach.
http://allegro.pl/wozek-milly-3-w-1-gleboki-spacerowka-fotelik-i4118444965.htmlMigotka22 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
To ja dziś też miałam okropną noc. Pierwszy raz od początku ciąży nie mogłam spać, ciągle się wierciłam, w żadnej pozycji nie było mi wygodnie.A wczoraj rano śniła mi się ś.p. babcia:'( (zmarła w lutym zeszłego roku, w urodziny brata, nie dożyła nawet mojego ślubu, druga babcia zmarła kiedy miałam 3 lata, więc tylko ją miałam) :'( . Dziwny był ten sen.....
-
madiiiii wrote:A ja Wam polecam wózeczek, którym chwaliłam się już 2 miesiące temu. Obejrzeliśmy go z mężem dokładnie i jest naprawdę super
W rzeczywistości wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach.
http://allegro.pl/wozek-milly-3-w-1-gleboki-spacerowka-fotelik-i4118444965.htmlNelus lubi tę wiadomość
-
Fakt, z kolorami trochę gorzej. My ostatecznie wzięliśmy grafit + amarant i jesteśmy zadowoleni. Baliśmy się, że ten fiolet będzie jakiś jaskrawy, ale wygląda bardzo ładnie. Pod uwagę braliśmy jeszcze beż + ecru.
betina89 wrote:Jest super i tani:) natomiast mały wybór kolorystyczny:(♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
verynice wrote:A ja wróciłam pod kołdrę ale od 9 Marcel mi się rozbrykał w brzuchu i cały czas go czułam, aż o 10 poczułam mega mocno jego ruch i pomyslalam ze chyba ma dość mojego leżenia
No i wstałam...
hihi
ale zazdroszcze, tez chce
ja na odwrót, stałam myc naczynia i tak mi sie słabo zrobiło i niedobrze, ze musiałam wrócic do łóżka. -
Nelus wrote:Dolaczylam do naszej grupy na fb. Fajny pomysl jesli ktos ma ochote podjac jakies ciezsze tematy
kurcze tylko bez tych nickow nie wiem ktora to ktora
Dlatego na górze jest przypiety post z "legendą"Nelus, verynice lubią tę wiadomość