Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja taką oto o miałam
https://www.google.pl/search?q=suknia+%C5%9Blubna+Victoria+Jane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=E0SDU-ehC-yO7QbGqIGICw&ved=0CDwQsAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgdii=_&imgrc=L8fXqUfNOriEGM%253A%3BKchVNEFcuFGE8M%3Bhttp%253A%252F%252Fslubne.pl%252Ffiles%252Fitem%252FDDSHRFML%252F640xa.png%3Bhttp%253A%252F%252Fslubne.pl%252Fsuknie-slubne%252Fvictoria-jane-17702-genova%252F%3B640%3B700
Sieć salonów 'Tylko Ona', mają naprawdę fajne i różnorodne modele. Moja była bez koła, kazałam usunąć jeszcze jedną halkę i tren, i miałam do tego 3-metrowy cieniutki welon bez żadnych zdobień. Pięknie się w tańcu układała i była mega wygodna.
Co do porad - alkohol polecam upolować na stronie o wymownym tytule www.taniechlanie.plTrzeba tam często zaglądać, bo pojawiają się np. dwudniowe promocje.
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
A Ja znalazłam suknie na 2 tygodnie przed ślubem no nie powiem bo ciśnienie mi urosło i myslałam że pójdę w worku mój mąż miał wszystko a Ja tylko buty hehe...
ale jakoś dałam radę i też w salonie kupiłam tam pani od razu robiła poprawki
Tak więc Paula nie bierz przykładu ze mnie tylko z innych dziewczyn
Blacluna no właśnie mamy tu nadzieje że wstawisz jakieś fotki :)Pewnie córcia poniesie obrączki co ?Paula55, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
Black luna ja to pierwsza do ogladania
cudownie isc z brzuszkiem do olarza
ale ja bala bym sie lko tego ze moze mnie cos przykuc do lozka.. Ale ty sie super czujesz wiec to bedzie piekny dzien!!!
trzymam kciuki
Betinka piekna elegancka sukniaserio. Zawsze mi sie takie podobaly bo uwydatniaja piekna figure
Ja jednak cale zycie marzylam o sukni z falbankami i chyba spelnie to marzenie hehepodobaja mi sie takie na styl hiszpanski
I dzieki za stronkejuz tam zagladam
BlackLuna lubi tę wiadomość
-
Betinka ja mam pytanko do tej str...
Z tego co widze to jest dosc maly wybor alkoholi... Czy one sie zmieniaja w ofercie? I to jest chyba tylko str na zasadzie info o tym w ktorym markecie jaka promicja tak? A mozna kupic taka duza ilosc jak na wesele??? Bo zazwyczaj na promocjach sa ograńiczenia...
-
One się zmieniają, dlatego trzeba codziennie zerknąć (przynajmniej jeśli chodzi o wódkę). My upolowaliśmy rok temu w Biedronce Finlandię za 49zł/litr i w Auchan Smirnoff Black (bardzo dobra wódka, zupełnie inna niż czerwony, goście byli zachwyceni) za 50zł/litr. W Auchan była właśnie 2-dniowa promocja, baaaaardzo duża ilość była dostępna. Z Finlandią pojeździliśmy po kilku Biedronkach.
Wino polecam z Lidla. Dobre za rozsądną cenęPaula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Mika, no i Tu mamy malutki problem ;/ są dwie wersje bo mi się zawsze marzyło, że do ołtarza poprowadzi mnie tata.. ale w tym wypadku córcia nie poniesie obrączek..w odwrotnym wypadku to tata "pójdzie" w odstawkę, wiem że tatko bardzo byłby dumny gdyby mnie prowadził, a córcia bardzo by się cieszyła z honorowego zadania jak na moją malutka druhenkę przystało...co nie zmienia faktu, że nadal zastanawiam się co zrobić
może wy mi podpowiecie? jakie macie zdanie na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:26
-
Ahhh to teraz rozumiem
A nie patrzyliscie w hurtowniach??? Wiem ze u nas wszyscy znajomi wlasnie w hurtowniach kupowali bo najtaniej wychodzilo
My myslimy akurat nad wodka Pan Tadeusz.. Wg mnie butelka wyglada ladnie (choc i tak chcemy naklejki) ale jest taka wlasnie pekata, nie zaslania na stolei oczywiscie w gre wchodza tylko butelki 0,5 litra
Aaa i dzieki za info o winkachlubie te z lidla ale w biedronie tez maja dobre
-
BlackLuna wrote:No i Tu mamy malutki problem Mika ;/ są dwie wersje bo mi się zawsze marzyło, że do ołtarza poprowadzi mnie tata..wiem, że to niby nie polska tradycja.. ale w tym wypadku córcia nie poniesie obrączek..w odwrotnym wypadku to tata "pójdzie" w odstawkę, wiem że tatko bardzo byłby dumny gdyby mnie prowadził, a córcia bardzo by się cieszyła z honorowego zadania jak na moją malutka druhenkę przystało
...co nie zmienia faktu, że nadal zastanawiam się co zrobić
może wy mi podpowiecie? jakie macie zdanie na ten temat?
A czemu oboje nie moga isc? Tatus z toba a mala przed wami z obraczkamiu nas czesto dzieciaki ida pierwsze z obraczkami wlasnie lub dziewczynki sypia kwiaty. Za nimi mlodzi dopiero
Wg mnie tak bylo by super i kazdy byl by wazny
-
Paula55 wrote:Ahhh to teraz rozumiem
A nie patrzyliscie w hurtowniach??? Wiem ze u nas wszyscy znajomi wlasnie w hurtowniach kupowali bo najtaniej wychodzilo
My myslimy akurat nad wodka Pan Tadeusz.. Wg mnie butelka wyglada ladnie (choc i tak chcemy naklejki) ale jest taka wlasnie pekata, nie zaslania na stolei oczywiscie w gre wchodza tylko butelki 0,5 litra
Aaa i dzieki za info o winkachlubie te z lidla ale w biedronie tez maja dobre
Patrzyliśmy i było drożej
BlackLuna - też myślę, że z tatą możesz kroczyć pod rękę, a przed Wami mała księżniczka z obrączkami!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Paula55 wrote:A czemu oboje nie moga isc? Tatus z toba a mala przed wami z obraczkami
u nas czesto dzieciaki ida pierwsze z obraczkami wlasnie lub dziewczynki sypia kwiaty. Za nimi mlodzi dopiero
Wg mnie tak bylo by super i kazdy byl by wazny
Paula, myslałam o tym.. powiedziano mi że raz: to niby na pecha jest.. w przesady nie wierze, wiec pech mnie nie zraził, dwa: a to ze moja córka ma już 8 lat i usłyszałam od "życzliwych" ze jest już do tego za duża.. osobiście mam w nosie takich "doradców"...ale argumentacja pani w kościele dała do myślenia, że to z panem młodym biorę ślub a nie z ojcem i ze dziecko wtedy idące przed parą młodą ma symboliczne znaczenie ale przed panią młoda i jej ojcem już nie i, że to po prostu nie pasuje..że wybiera sie albo jedno albo drugie ;/...fakt jest taki że sama również nigdzie n a weselu nie widziałam takiego "rozwiązania"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:45
-
Witam
będzie córeczka tak jak chciałam i czułamważy już 550 g :)wszystko w porządku, choć usg nie przypadło jej do gustu, cały czas kopała i odpychała się rączkami:)
I' HAPPYBlackLuna, JagoodkaK, Paula55, Io, turkawka, Patu, Kaarolina, madiiiii, nenka, verynice, EmiBam, Nelus, Ewi25, kark, stardust87, Mika 28, Zaczarowana, aswalda lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Dziękuje za przepisy
na pewno skorzystam.
Ja swoją suknię kupowałam w salonie 3 miesiące wcześniej a ostatnie poprawki były tydzień przed
Ale mam problem. Tesciu podłączył mi nowa zmywarke. Powiedział ze działa zaczęłam pakować dotknęłam i prąd kopnął. Zastanawiam się czy małej to nie zaszkodziło jakoś... Ale zła jestem. Mówię tesciowi a ten ze takie miał wrażenie ale stwierdził ze mu się wydaje. Jego tylko lekko a mnie mocniej juz kopnelo. Jutro elektryk ma przyjechać -
BlackLuna wrote:Paula, myslałam o tym.. powiedziano mi że raz: to niby na pecha jest.. w przesady nie wierze, wiec pech mnie nie zraził, dwa: a to ze moja córka ma już 8 lat i usłyszałam od "życzliwych" ze jest już do tego za duża.. osobiście mam w nosie takich "doradców"...ale argumentacja pani w kościele dała do myślenia, że to z panem młodym biorę ślub a nie z ojcem i ze dziecko wtedy idące przed parą młodą ma symboliczne znaczenie ale przed panią młoda i jej ojcem już nie i, że to po prostu nie pasuje..że wybiera sie albo jedno albo drugie ;/...fakt jest taki że sama również nigdzie n a weselu nie widziałam takiego "rozwiązania"
-
Patu, możesz nie mieć uziemienia w kontakcie, a w takim wypadku zmywarka będzie kopać, przerabiałam to samo z moją;/ faktycznie elektryk przyszedł, wyzerował uziemienie czy jakoś tak i spokój, a co do malutkiej to na pewno będzie wszystko w porządku, jak pisałam mnie tez to spotkało ale lekarka stwierdziła ze rozeszło się po moich kościach bo wszystko zależy przede wszystkim od napięcia prądu, niemniej jednak na następnej wizycie wspomnij swojej lekarce o tym.
oczywiście takie zachowanie tylko wtedy kiedy było to króciutkie kopniecie (nie przechodzące od kończyny do kończyny -od reki do nogi- przez macice) w innym wypadku radziłabym skontaktować się ze swoje lekarka i zapytać bo z prądem nie ma żartów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 17:05
-
ja też biorę ślub w czerwcu
co prawda cywilny ale sukienkę szyję na wzór widzianej w internecie, krawcowa pojedzie ze mna po materiały i w trakcie szycie bedziemy widziały czy da się uszyc taka jak mi sie podoba, tak czy siak z racji brzuszka pewnie bedzie wygladac troche inaczej- na zdjeciu ekstra szczupła modelka:-)
-
BlackLuna... Ja juz dawno sie nie przejmuje tym co ludzie mowia... Jesli masz takie zyczenie to zrob to
potem mozesz zalowac... U mnie w rodzinie tez mowia se maly nam obraczki poniesie ale bedzie zdecydowanie za malutki
Wiadomo ze slub z mezem bierzesza nie ojcem wiec nie rozumiem problemu ludzi...a corci bym przykrosci nie robila skoro chce te obraczki niesc
Dziewczyny z tego co widze to was podziwiam ze tak na "ostatnia" chwile te suknie zalatwialysciemy wszystko od zeszlych wakacji bukujemy bo takie terminy
i o ta kieckevtez sie boje ze moze byc za pozno
Justynka gratuluje corychyba juz u nas po polowie jest co?! Tyle dziewczyn co chlopcow
BlackLuna lubi tę wiadomość