X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • betinka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja taką oto o miałam :) https://www.google.pl/search?q=suknia+%C5%9Blubna+Victoria+Jane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=E0SDU-ehC-yO7QbGqIGICw&ved=0CDwQsAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgdii=_&imgrc=L8fXqUfNOriEGM%253A%3BKchVNEFcuFGE8M%3Bhttp%253A%252F%252Fslubne.pl%252Ffiles%252Fitem%252FDDSHRFML%252F640xa.png%3Bhttp%253A%252F%252Fslubne.pl%252Fsuknie-slubne%252Fvictoria-jane-17702-genova%252F%3B640%3B700

Sieć salonów 'Tylko Ona', mają naprawdę fajne i różnorodne modele. Moja była bez koła, kazałam usunąć jeszcze jedną halkę i tren, i miałam do tego 3-metrowy cieniutki welon bez żadnych zdobień. Pięknie się w tańcu układała i była mega wygodna.

Co do porad - alkohol polecam upolować na stronie o wymownym tytule www.taniechlanie.pl ;) Trzeba tam często zaglądać, bo pojawiają się np. dwudniowe promocje.

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja znalazłam suknie na 2 tygodnie przed ślubem no nie powiem bo ciśnienie mi urosło i myslałam że pójdę w worku mój mąż miał wszystko a Ja tylko buty hehe... :) ale jakoś dałam radę i też w salonie kupiłam tam pani od razu robiła poprawki
    Tak więc Paula nie bierz przykładu ze mnie tylko z innych dziewczyn :)

Blacluna no właśnie mamy tu nadzieje że wstawisz jakieś fotki :)Pewnie córcia poniesie obrączki co ?

Paula55, BlackLuna lubią tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black luna ja to pierwsza do ogladania :) cudownie isc z brzuszkiem do olarza :) ale ja bala bym sie lko tego ze moze mnie cos przykuc do lozka.. Ale ty sie super czujesz wiec to bedzie piekny dzien!!! :) trzymam kciuki :)

Betinka piekna elegancka suknia :) serio. Zawsze mi sie takie podobaly bo uwydatniaja piekna figure :)
    Ja jednak cale zycie marzylam o sukni z falbankami i chyba spelnie to marzenie hehe :) podobaja mi sie takie na styl hiszpanski :)

I dzieki za stronke :) juz tam zagladam :)

BlackLuna lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka ja mam pytanko do tej str...
    Z tego co widze to jest dosc maly wybor alkoholi... Czy one sie zmieniaja w ofercie? I to jest chyba tylko str na zasadzie info o tym w ktorym markecie jaka promicja tak? A mozna kupic taka duza ilosc jak na wesele??? Bo zazwyczaj na promocjach sa ograńiczenia...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One się zmieniają, dlatego trzeba codziennie zerknąć (przynajmniej jeśli chodzi o wódkę). My upolowaliśmy rok temu w Biedronce Finlandię za 49zł/litr i w Auchan Smirnoff Black (bardzo dobra wódka, zupełnie inna niż czerwony, goście byli zachwyceni) za 50zł/litr. W Auchan była właśnie 2-dniowa promocja, baaaaardzo duża ilość była dostępna. Z Finlandią pojeździliśmy po kilku Biedronkach.
    Wino polecam z Lidla. Dobre za rozsądną cenę :)

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, no i Tu mamy malutki problem ;/ są dwie wersje bo mi się zawsze marzyło, że do ołtarza poprowadzi mnie tata.. ale w tym wypadku córcia nie poniesie obrączek..w odwrotnym wypadku to tata "pójdzie" w odstawkę, wiem że tatko bardzo byłby dumny gdyby mnie prowadził, a córcia bardzo by się cieszyła z honorowego zadania jak na moją malutka druhenkę przystało...co nie zmienia faktu, że nadal zastanawiam się co zrobić:( może wy mi podpowiecie? jakie macie zdanie na ten temat?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:26

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh to teraz rozumiem :)
    A nie patrzyliscie w hurtowniach??? Wiem ze u nas wszyscy znajomi wlasnie w hurtowniach kupowali bo najtaniej wychodzilo :)
    My myslimy akurat nad wodka Pan Tadeusz.. Wg mnie butelka wyglada ladnie (choc i tak chcemy naklejki) ale jest taka wlasnie pekata, nie zaslania na stole :) i oczywiscie w gre wchodza tylko butelki 0,5 litra :)
    Aaa i dzieki za info o winkach :) lubie te z lidla ale w biedronie tez maja dobre :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    No i Tu mamy malutki problem Mika ;/ są dwie wersje bo mi się zawsze marzyło, że do ołtarza poprowadzi mnie tata..wiem, że to niby nie polska tradycja.. ale w tym wypadku córcia nie poniesie obrączek..w odwrotnym wypadku to tata "pójdzie" w odstawkę, wiem że tatko bardzo byłby dumny gdyby mnie prowadził, a córcia bardzo by się cieszyła z honorowego zadania jak na moją malutka druhenkę przystało :)...co nie zmienia faktu, że nadal zastanawiam się co zrobić:( może wy mi podpowiecie? jakie macie zdanie na ten temat?

A czemu oboje nie moga isc? Tatus z toba a mala przed wami z obraczkami :) u nas czesto dzieciaki ida pierwsze z obraczkami wlasnie lub dziewczynki sypia kwiaty. Za nimi mlodzi dopiero :)
    Wg mnie tak bylo by super i kazdy byl by wazny :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ahhh to teraz rozumiem :)
    A nie patrzyliscie w hurtowniach??? Wiem ze u nas wszyscy znajomi wlasnie w hurtowniach kupowali bo najtaniej wychodzilo :)
    My myslimy akurat nad wodka Pan Tadeusz.. Wg mnie butelka wyglada ladnie (choc i tak chcemy naklejki) ale jest taka wlasnie pekata, nie zaslania na stole :) i oczywiscie w gre wchodza tylko butelki 0,5 litra :)
    Aaa i dzieki za info o winkach :) lubie te z lidla ale w biedronie tez maja dobre :)

Patrzyliśmy i było drożej :)

BlackLuna - też myślę, że z tatą możesz kroczyć pod rękę, a przed Wami mała księżniczka z obrączkami!

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja ślub brałam we wrześniu a suknie kupowałam w salonie.. w sumie w lutym już wybrałam ale ostatnie przymiarki miałam tydzień przed ślubem :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo prosze betinka. Zaskoczylas mńie :) ale widoczńie ja sie nie orientuje hehe :)

Widze ze wiekszosc w salonach kupowala/przerabiala/ szyla :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A czemu oboje nie moga isc? Tatus z toba a mala przed wami z obraczkami :) u nas czesto dzieciaki ida pierwsze z obraczkami wlasnie lub dziewczynki sypia kwiaty. Za nimi mlodzi dopiero :)
    Wg mnie tak bylo by super i kazdy byl by wazny :)

Paula, myslałam o tym.. powiedziano mi że raz: to niby na pecha jest.. w przesady nie wierze, wiec pech mnie nie zraził, dwa: a to ze moja córka ma już 8 lat i usłyszałam od "życzliwych" ze jest już do tego za duża.. osobiście mam w nosie takich "doradców"...ale argumentacja pani w kościele dała do myślenia, że to z panem młodym biorę ślub a nie z ojcem i ze dziecko wtedy idące przed parą młodą ma symboliczne znaczenie ale przed panią młoda i jej ojcem już nie i, że to po prostu nie pasuje..że wybiera sie albo jedno albo drugie ;/...fakt jest taki że sama również nigdzie n a weselu nie widziałam takiego "rozwiązania"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:45

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

będzie córeczka tak jak chciałam i czułam :) waży już 550 g :)wszystko w porządku, choć usg nie przypadło jej do gustu, cały czas kopała i odpychała się rączkami:)

I' HAPPY :)

BlackLuna, JagoodkaK, Paula55, Io, turkawka, Patu, Kaarolina, madiiiii, nenka, verynice, EmiBam, Nelus, Ewi25, kark, stardust87, Mika 28, Zaczarowana, aswalda lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Patu Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za przepisy ;) na pewno skorzystam.

Ja swoją suknię kupowałam w salonie 3 miesiące wcześniej a ostatnie poprawki były tydzień przed ;)

Ale mam problem. Tesciu podłączył mi nowa zmywarke. Powiedział ze działa zaczęłam pakować dotknęłam i prąd kopnął. Zastanawiam się czy małej to nie zaszkodziło jakoś... Ale zła jestem. Mówię tesciowi a ten ze takie miał wrażenie ale stwierdził ze mu się wydaje. Jego tylko lekko a mnie mocniej juz kopnelo. Jutro elektryk ma przyjechać

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana uważaj, dobrze że nic strasznego sie nue stalo i skończyło się na kopniaku. Swoją drogą fajny tesciu ;) oby to nie bylo z podtekstami :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Oo prosze betinka. Zaskoczylas mńie :) ale widoczńie ja sie nie orientuje hehe :)

Widze ze wiekszosc w salonach kupowala/przerabiala/ szyla :)

Ja bede szyla od a do z u krawcowej, nawet po material ze mna pojedzie.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    Paula, myslałam o tym.. powiedziano mi że raz: to niby na pecha jest.. w przesady nie wierze, wiec pech mnie nie zraził, dwa: a to ze moja córka ma już 8 lat i usłyszałam od "życzliwych" ze jest już do tego za duża.. osobiście mam w nosie takich "doradców"...ale argumentacja pani w kościele dała do myślenia, że to z panem młodym biorę ślub a nie z ojcem i ze dziecko wtedy idące przed parą młodą ma symboliczne znaczenie ale przed panią młoda i jej ojcem już nie i, że to po prostu nie pasuje..że wybiera sie albo jedno albo drugie ;/...fakt jest taki że sama również nigdzie n a weselu nie widziałam takiego "rozwiązania"
    Ja na Twoim miejscu bym to polaczyla, najpierw coreczka z obraczkami, pan mlody z mama i panna mloda z tata. Wilk syty i owca cala.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu, możesz nie mieć uziemienia w kontakcie, a w takim wypadku zmywarka będzie kopać, przerabiałam to samo z moją;/ faktycznie elektryk przyszedł, wyzerował uziemienie czy jakoś tak i spokój, a co do malutkiej to na pewno będzie wszystko w porządku, jak pisałam mnie tez to spotkało ale lekarka stwierdziła ze rozeszło się po moich kościach bo wszystko zależy przede wszystkim od napięcia prądu, niemniej jednak na następnej wizycie wspomnij swojej lekarce o tym.

oczywiście takie zachowanie tylko wtedy kiedy było to króciutkie kopniecie (nie przechodzące od kończyny do kończyny -od reki do nogi- przez macice) w innym wypadku radziłabym skontaktować się ze swoje lekarka i zapytać bo z prądem nie ma żartów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 17:05

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też biorę ślub w czerwcu :-) co prawda cywilny ale sukienkę szyję na wzór widzianej w internecie, krawcowa pojedzie ze mna po materiały i w trakcie szycie bedziemy widziały czy da się uszyc taka jak mi sie podoba, tak czy siak z racji brzuszka pewnie bedzie wygladac troche inaczej- na zdjeciu ekstra szczupła modelka:-)

atdci09kamv7205a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna... Ja juz dawno sie nie przejmuje tym co ludzie mowia... Jesli masz takie zyczenie to zrob to :) potem mozesz zalowac... U mnie w rodzinie tez mowia se maly nam obraczki poniesie ale bedzie zdecydowanie za malutki :)
    Wiadomo ze slub z mezem bierzesza nie ojcem wiec nie rozumiem problemu ludzi... :/ a corci bym przykrosci nie robila skoro chce te obraczki niesc :)

Dziewczyny z tego co widze to was podziwiam ze tak na "ostatnia" chwile te suknie zalatwialyscie :P my wszystko od zeszlych wakacji bukujemy bo takie terminy :/ i o ta kieckevtez sie boje ze moze byc za pozno :P

Justynka gratuluje cory ;) chyba juz u nas po polowie jest co?! Tyle dziewczyn co chlopcow :)

BlackLuna lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ