Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja chętnie dołączę do grupy facebookowej
jak na razie wysłałam zaproszenie bo nie moge wiadomości prywatnej wysłac póki nie będe miała szonki w przyjaciółkach więc szonko kochana bardzo proszę o przyjęcie mnie do grona znajomych
-
magdzia26 wrote:ja chętnie dołączę do grupy facebookowej
jak na razie wysłałam zaproszenie bo nie moge wiadomości prywatnej wysłac póki nie będe miała szonki w przyjaciółkach więc szonko kochana bardzo proszę o przyjęcie mnie do grona znajomych
Ja też wysłałam zaproszenie, prosiiiiimyyyymagdzia26 lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Hej Dziewczyny
Od kilku dni mam wrażenie że brzuch mi się zmniejszył i jakby troche do dołu opuścił
Myslicie ze to możliwe zeby brzuch sie zmniejszyl?
Chyba już fiksuje
Też u siebie mam podobne wrażenie, zwłaszcza że przez tydzień nie przybyło mi ani cm (mierzyłam centymetrem)Dziwne to, bo młody rośnie jak szalony...
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hej, nawet nie próbuje Was nadrobić po weekendzie
produkcja pełną parą
Czytam troche czerwcówki i marzy mi się już być w 40 tyg i urodzić, chce już mieć córcie obok siebie, strasznie się niecierpliwie:/
Jeszcze od wczoraj się stresuje, bo Ola jakoś mniej żwawa jest niż do tej pory, nie wiem, czy wszystko tam w porządku, czy nie. Niby pokopała trochę i dziś i wczoraj, ale jakoś mniej niż zawsze, nie wiem co robić.... Mąż kazał dać jej spać, ale trochę się martwie...
7w3d 💔 -
aleksa.wawa wrote:Hej Dziewczyny
Od kilku dni mam wrażenie że brzuch mi się zmniejszył i jakby troche do dołu opuścił
Myslicie ze to możliwe zeby brzuch sie zmniejszyl?
Chyba już fiksujeEmiBam lubi tę wiadomość
-
Yyy to ja tez szukam szonke bo co tu sama zostane??
hehe
A ja padam... Wlasnie rozpakowalam paczke z Polskijejuuu musze wybic dziure do siasiada i pozyczyc choc jeden pokoj
totalnie nie mam juz na nic miejsca!!!!
Nie wyobrazam sobie tu zostac i wlozyc wozek, lozeczko, ,moja mame i brata ktorzy przylatuja we wrzesniu haha
A to moje skarby swiezutko z pl
Czesc rzeczy juz widzialyscie
Gosia19, Ewi25, betina89, Kaarolina, akuszerka89, magdzia26, pralinka, aleksa.wawa, EmiBam, aswalda, Io lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Yyy to ja tez szukam szonke bo co tu sama zostane??
hehe
A ja padam... Wlasnie rozpakowalam paczke z Polskijejuuu musze wybic dziure do siasiada i pozyczyc choc jeden pokoj
totalnie nie mam juz na nic miejsca!!!!
Nie wyobrazam sobie tu zostac i wlozyc wozek, lozeczko, ,moja mame i brata ktorzy przylatuja we wrzesniu haha
A to moje skarby swiezutko z pl
Czesc rzeczy juz widzialyscie
-
iwo_na wrote:Dziewczyny, naleśniki z owocami, bitą śmietaną i polewą czekoladową to juz przesada, prawda ??????????????
-
No pewnie ze ubiore!!!
po 1 bedzie pieknie w lozeczku wygladac i moge dzidzia na poscieli klasc a po drugie... Smiac mi sie chce troche... Tyle mam sie deklaruje ze ooo nie nie ja poscieli nie kupuje, nie bede dziecka przykrywac to tamto a jak sie patrzy po fotkach na forum i na fb to wszystkie (a naprwno wiekszosc) dzieci w poscielach w lozeczku lezy... Phi
-
iwo_na wrote:Dziewczyny, naleśniki z owocami, bitą śmietaną i polewą czekoladową to juz przesada, prawda ??????????????
Przesadą by było, gdybyś je zrobiła i się nie podzieliła aaaaa!!!!!!!!hehe
Paula śliczne zakupy! Dla dziecka wszystko mnie cieszy, nawet zwykła pieluszka tetrowa, większość z nas ma pewnie podobniemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Iwona tu nie chodzi o namawianie
tylko kwestja teroche mysle wyobrazni... Nie mowie ze maly bedzie cala noc spal po puchowa koldra... Ale zawsze mozna go polozyc na poscieli w rozku
ew przykryje go jak bede przy nim siedziec...
Nie popadajmy w paranoje
Ojj mnie mega wszystko cieszy ostatniowogole mam mega power i checi na wszystko haha
no i na szczescie sil w miare
-
Też już nie próbuję Was nadrabiać gaduły
;)
Paula, ale dostałaś mega pakę! Robi wrażenie
iwo_na...ale mi narobiłaś smaka! Oczywiście że to nie przesada!Ja jem absolutnie wszystko, tylko w rozsądnych ilościach.
Powiedzcie mi, czym najlepiej smarować pupcie dziecka przy każdej zmianie pieluszki, żeby zapobiec odparzeniom? Bo nie wiem, co najlepiej kupić. Linomag BOBO A+E będzie dobry?♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm