Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no no dziewczynki produkujecie produkujecie
a ja właśnie wróciłam do żywych i już zaraz znikam robię sernik na zimno i wiecie co !! nie wyszedł mi jestem załamana a taką ochotę miałam na niego
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Nelus ta zima to taka ciepla jest i mozna porownac to klimatu pustynnego. W nocy i po zachodzie slonca jest chlodno, nawet do 5 stopni, ale w dzien zawsze jest slonecznie i jest powyzej 20 na slonku.( jak juz sie slonce rozkreeci) Nie ma deszczu, bedzie dopiero koncem wrzesnia.
Dziewczyny ja mam tylko ciuszki jak na razie , rozek i reczniki kapielowe. W nastepny weekend idziemy kupic wozek i zamowic mebelki. Z dziewczynami umowie sie na zakupy do sklepow dzieciowych i chyba z lista tam pojde.
Czas ucieka a ja ani smoczka ani butelki, wanienki….nic
Musze sie zabrac za zakupy bo inaczej to zostane z dzidzia i ciuszkami
Ja uwielbiam wszystkie koty a w szczegolnosci te duze i dzikie
-
Witam
nawet nie próbuje Was nadrobić od piątku:) mam nadzieje, że u Was wszystko ok:)
Ja już w domu, trochę z mężem odpoczęliśmy od rzeczywistości
Jutro mam badanie glukozy i już o tym myślę. Jeszcze chyba mnie coś łapie bo gardło czerwone i pobolewa i jakaś flegma zalega. Czym się ratować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 16:27
7w3d 💔 -
Witam.Dzisiaj mega sennie.Mąż mnie rozbudził rano,potem pobaraszkowalismy w łóżku.Teraz myje naczynia w nagrodę,hi,hi,a ja siedzę i nadrabiam wpisy na belly..Cały dzień od rana pogoda do kitu.Zachmurzone,pada deszcz,a za chwilę słońce i tak w kółko.Jutro jedziemy na zakupy,bo lodówka świeci pustkami,czas ją zapełnić.Z zamrażalki wyciągłam ostatniego loda pistacjowego,jakoś nie był zza pyszny,szkoda.Zaczęłam 30 tydz.fajowo.Pozdrawiam.
akuszerka89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Afrykanka - super figura!
Karolaa - powodzenia na egzaminie.
Co do golenia to ja własnie dzisiaj się trochę pozacinałam robiąc to na czuja
Właśnie wróciliśmy z mężem z wycieczki po sklepach.
To zakupy dla naszego maluszka
A to zakupy dla mamusiBezalkoholowe!!!
Sorry, że bokiem ale nie wiem jak odwrócić.afrykanka, magdzia26, Kaarolina, betinka, betina89, Gosia19, aswalda, doti77 lubią tę wiadomość
-
dba ja ja bawilam i glaskalam male lwy
ale nawet male potrafie Cie podrapac i ugryzc, oczywiscie nie specjalnie tylko tak dla zabawy.
Teraz to ja ochoty nabralam na winko
Nelus wy nie macie np. importowanych owocow? Ja to sie caly czas zajadam truskawkami. -
Mnie strasznie wina brakowało. Zwłaszcza, że z mężem czesto piliśmy winko do obiadu albo kolacji. Szukałam już wcześniej tego bezalkoholowego ale w mojej dziurze nigdzie nie było. Ciekawa jestem jak będzie smakować. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję bo w sklepie cieszyłam się jak dziecko
-
nick nieaktualnydziewczyny jaka jestem wkurwiona to szok!!Czekalam dzis na przesylke z polski, wszytskie ciuchy , generalnie caly moj dorobek i najwazniejsze lekarstwa. witaminy i LUTEINA!!!Paczki mialy dzis dojsc!!dzwonie do tej firmy transportowej i oni nie maja pojecia co sie z nia stalo!!Nosz ku... mac!!Prawdopodobie nie wyjechala z polski i bedzie dopiero za tydz w niedziele. Siedze i rycze:((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:39
-
O kurcze Karolcia może jeszcze się coś wyjaśni
...
Lo śliczne ciuszki ja mam podobną bluzę tylko z klami na kapturku i w kolorze błękitnymjest superowa
A winko próbowałam takie na targach mother&baby i dla mnie to to samo co piwo bezalkoholowe czyli czegoś brakuje w smaku... ale może tobie posmakuje
Ja właśnie wróciłam od rodziców z Mazur i przywioslam dwie wielkie reklamówki ciuszków od brata jutro wielkie pranie postanowilam je wstępnie uprac w zwykłym proszku a później będę prala raz jeszcze w dzidziusiowym powiedzcie mi czy można białe kolory czymś odświeżyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 18:43
Io lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:O kurcze Karolcia może jeszcze się coś wyjaśni
...
Lo śliczne ciuszki ja mam podobną bluzę tylko z klami na kapturku i w kolorze błękitnymjest superowa
A winko próbowałam takie na targach mother&baby i dla mnie to to samo co piwo bezalkoholowe czyli czegoś brakuje w smaku... ale może tobie posmakuje
Ja właśnie wróciłam od rodziców z Mazur i przywioslam dwie wielkie reklamówki ciuszków od brata jutro wielkie pranie postanowilam je wstępnie uprac w zwykłym proszku a później będę prala raz jeszcze w dzidziusiowym powiedzcie mi czy można białe kolory czymś odświeżyć?magdzia26 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
karolcia:)))) wrote:dziewczyny jaka jestem wkurwiona to szok!!Czekalam dzis na przesylke z polski, wszytskie ciuchy , generalnie caly moj dorobek i najwazniejsze lekarstwa. witaminy i LUTEINA!!!Paczki mialy dzis dojsc!!dzwonie do tej firmy transportowej i oni nie maja pojecia co sie z nia stalo!!Nosz ku... mac!!Prawdopodobie nie wyjechala z polski i bedzie dopiero za tydz w niedziele. Siedze i rycze, przeciez ja mam luteine brac a mam tylko na jutro jeszcze!Zalamalam sie........;(7w3d 💔
-
A ja też poznałam swojego obecnego męża przez internet
Połączyła nas wspólna pasja do muzyki reggae i ska. Poznaliśmy sie na forum zespołu Akurat w marcu 2003 r.
Od lutego 2004 r. jesteśmy parą; w 2011 r. sie zaręczyliśmy a w 2013 r. wzięliśmy ślubInternet nie jest taki straszny ;P
A propos golenia sie po omacku - może wypróbujcie kremy do depilacji miejsc intymnych? Wiem, ze to chemia, ale w jednej mojej mądrej książce dot. ciąży napisali, ze można stosować takie kremy w drugiej nie - więc robię po swojemu i jak mi wygodniemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Karolcia - współczuję. Domyślam się jaka jesteś wściekła. A nie da się u Ciebie kupić tej luteiny?
Magdzia - to pewnie w Smyku kupowałaś bluzę, bo były własnie 3 wzoryJeszcze żaba była. A teraz w przecenie tylko 25 zł dałam.
A winko własnie piję. Nawet niezłe tylko szkoda, że słodkie bo ja lubię wytrawne. No, ale jak na pierwsze wino od pół roku to rewelacjamagdzia26, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Lo ja właśnie próbowałam wytrawne a wole polslodkie i może dlatego mi nie smakowało
Kama ja piłam i warke 0% i bavarie ale dla mnie to troszkę średnio smakuje a pić chyba można jak tam nie ma alkoholu tak mi się wydajeIo lubi tę wiadomość