X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porzeczki i agrest... Eh moge tylko pomarzyc! Tutaj nawet truskawek sezonowych nie ma:(

201703012752.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no dziewczynki produkujecie produkujecie ;) a ja właśnie wróciłam do żywych i już zaraz znikam robię sernik na zimno i wiecie co !! nie wyszedł mi jestem załamana a taką ochotę miałam na niego :(

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus ta zima to taka ciepla jest i mozna porownac to klimatu pustynnego. W nocy i po zachodzie slonca jest chlodno, nawet do 5 stopni, ale w dzien zawsze jest slonecznie i jest powyzej 20 na slonku.( jak juz sie slonce rozkreeci) Nie ma deszczu, bedzie dopiero koncem wrzesnia.

Dziewczyny ja mam tylko ciuszki jak na razie , rozek i reczniki kapielowe. W nastepny weekend idziemy kupic wozek i zamowic mebelki. Z dziewczynami umowie sie na zakupy do sklepow dzieciowych i chyba z lista tam pojde.
    Czas ucieka a ja ani smoczka ani butelki, wanienki….nic

Musze sie zabrac za zakupy bo inaczej to zostane z dzidzia i ciuszkami ;)

Ja uwielbiam wszystkie koty a w szczegolnosci te duze i dzikie :)

1usat5od00spirqc.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) nawet nie próbuje Was nadrobić od piątku:) mam nadzieje, że u Was wszystko ok:)

Ja już w domu, trochę z mężem odpoczęliśmy od rzeczywistości :)

Jutro mam badanie glukozy i już o tym myślę. Jeszcze chyba mnie coś łapie bo gardło czerwone i pobolewa i jakaś flegma zalega. Czym się ratować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 16:27

7w3d 💔
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Dzisiaj mega sennie.Mąż mnie rozbudził rano,potem pobaraszkowalismy w łóżku.Teraz myje naczynia w nagrodę,hi,hi,a ja siedzę i nadrabiam wpisy na belly..Cały dzień od rana pogoda do kitu.Zachmurzone,pada deszcz,a za chwilę słońce i tak w kółko.Jutro jedziemy na zakupy,bo lodówka świeci pustkami,czas ją zapełnić.Z zamrażalki wyciągłam ostatniego loda pistacjowego,jakoś nie był zza pyszny,szkoda.Zaczęłam 30 tydz.fajowo.Pozdrawiam.

akuszerka89 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubię tylko dzikie i duże koty :D jestem spod znaku lwa i szczerze mówiąc przypasował mi ten znak, gdyż lwy bardzo uwielbiam i zamierzam sobie nawet jednego wytatuować na plecach :)

justyna14, afrykanka, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też narazie gole się jeszcze sama bo widzę jeszcze sporo :) ale jak bym już nie widziała, np. przed porodem to mój mąż mnie ogoli :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ciuszki które upolowała moja mama :) kurteczka na wiosnę i polar

2d0b6f5.jpg

drugi polar wstawie jutro bo jeszcze schnie po przepraniu :)

Io, Kaarolina, betina89, Gosia19, aswalda, doti77 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka - super figura!

Karolaa - powodzenia na egzaminie.

Co do golenia to ja własnie dzisiaj się trochę pozacinałam robiąc to na czuja :P

Właśnie wróciliśmy z mężem z wycieczki po sklepach.
    To zakupy dla naszego maluszka
    2hydu87.jpg

A to zakupy dla mamusi :) Bezalkoholowe!!!
    igi6bn.jpg

Sorry, że bokiem ale nie wiem jak odwrócić.

afrykanka, magdzia26, Kaarolina, betinka, betina89, Gosia19, aswalda, doti77 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dba ja tez lwica :D a kiedy masz urodzinki?

Fajne te wasze zakupy dziewczynki :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba ja ja bawilam i glaskalam male lwy :) ale nawet male potrafie Cie podrapac i ugryzc, oczywiscie nie specjalnie tylko tak dla zabawy.

Teraz to ja ochoty nabralam na winko :)

Nelus wy nie macie np. importowanych owocow? Ja to sie caly czas zajadam truskawkami.

1usat5od00spirqc.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie strasznie wina brakowało. Zwłaszcza, że z mężem czesto piliśmy winko do obiadu albo kolacji. Szukałam już wcześniej tego bezalkoholowego ale w mojej dziurze nigdzie nie było. Ciekawa jestem jak będzie smakować. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję bo w sklepie cieszyłam się jak dziecko :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jaka jestem wkurwiona to szok!!Czekalam dzis na przesylke z polski, wszytskie ciuchy , generalnie caly moj dorobek i najwazniejsze lekarstwa. witaminy i LUTEINA!!!Paczki mialy dzis dojsc!!dzwonie do tej firmy transportowej i oni nie maja pojecia co sie z nia stalo!!Nosz ku... mac!!Prawdopodobie nie wyjechala z polski i bedzie dopiero za tydz w niedziele. Siedze i rycze:((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:39

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Karolcia może jeszcze się coś wyjaśni :/...
    Lo śliczne ciuszki ja mam podobną bluzę tylko z klami na kapturku i w kolorze błękitnym :) jest superowa :)
    A winko próbowałam takie na targach mother&baby i dla mnie to to samo co piwo bezalkoholowe czyli czegoś brakuje w smaku... ale może tobie posmakuje :)
    Ja właśnie wróciłam od rodziców z Mazur i przywioslam dwie wielkie reklamówki ciuszków od brata jutro wielkie pranie postanowilam je wstępnie uprac w zwykłym proszku a później będę prala raz jeszcze w dzidziusiowym powiedzcie mi czy można białe kolory czymś odświeżyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 18:43

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    O kurcze Karolcia może jeszcze się coś wyjaśni :/...
    Lo śliczne ciuszki ja mam podobną bluzę tylko z klami na kapturku i w kolorze błękitnym :) jest superowa :)
    A winko próbowałam takie na targach mother&baby i dla mnie to to samo co piwo bezalkoholowe czyli czegoś brakuje w smaku... ale może tobie posmakuje :)
    Ja właśnie wróciłam od rodziców z Mazur i przywioslam dwie wielkie reklamówki ciuszków od brata jutro wielkie pranie postanowilam je wstępnie uprac w zwykłym proszku a później będę prala raz jeszcze w dzidziusiowym powiedzcie mi czy można białe kolory czymś odświeżyć?
    może spróbuj z odplamiaczem albo jakimś środkiem wybielającym do prania, w sumie nie próbowałam nigdy, a odplamiacz na białym w moim przypadku (próbowałam raz) pomógł. Ale wiadomo, że ciuszki po takich preparatach się bardziej niszczą niż po zwykłym proszku, więc nie wiem czy warto

magdzia26 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    dziewczyny jaka jestem wkurwiona to szok!!Czekalam dzis na przesylke z polski, wszytskie ciuchy , generalnie caly moj dorobek i najwazniejsze lekarstwa. witaminy i LUTEINA!!!Paczki mialy dzis dojsc!!dzwonie do tej firmy transportowej i oni nie maja pojecia co sie z nia stalo!!Nosz ku... mac!!Prawdopodobie nie wyjechala z polski i bedzie dopiero za tydz w niedziele. Siedze i rycze, przeciez ja mam luteine brac a mam tylko na jutro jeszcze!Zalamalam sie........;(
    a nie masz możliwości zakupu luteiny u siebie? albo czegoś zamiennie? lekarz Ci zalecił brać tak długo tą luteine i nie dał recepy? czy bierzesz na własną ręke? bo ja odstawiłam już dawno

7w3d 💔
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też poznałam swojego obecnego męża przez internet :)
    Połączyła nas wspólna pasja do muzyki reggae i ska. Poznaliśmy sie na forum zespołu Akurat w marcu 2003 r.
    Od lutego 2004 r. jesteśmy parą; w 2011 r. sie zaręczyliśmy a w 2013 r. wzięliśmy ślub :) Internet nie jest taki straszny ;P

A propos golenia sie po omacku - może wypróbujcie kremy do depilacji miejsc intymnych? Wiem, ze to chemia, ale w jednej mojej mądrej książce dot. ciąży napisali, ze można stosować takie kremy w drugiej nie - więc robię po swojemu i jak mi wygodnie :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia - współczuję. Domyślam się jaka jesteś wściekła. A nie da się u Ciebie kupić tej luteiny?

Magdzia - to pewnie w Smyku kupowałaś bluzę, bo były własnie 3 wzory :) Jeszcze żaba była. A teraz w przecenie tylko 25 zł dałam.

A winko własnie piję. Nawet niezłe tylko szkoda, że słodkie bo ja lubię wytrawne. No, ale jak na pierwsze wino od pół roku to rewelacja :P

magdzia26, afrykanka lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pijecie te piwa 0%? Teraz np reklamuja ta warke niebieska,niby 0 a ja sie glupia boje... Nawet karmi nie tykam a na forach dziewczyny na rozkrecenie laktacji pija... :(

Fipsik lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo ja właśnie próbowałam wytrawne a wole polslodkie i może dlatego mi nie smakowało :P
    Kama ja piłam i warke 0% i bavarie ale dla mnie to troszkę średnio smakuje a pić chyba można jak tam nie ma alkoholu tak mi się wydaje

Io lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 899 900 901 902 903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ