Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagicM wrote:M@linka ja też jeszcze czekam
Wg. kalendarza jestem w 5 tygodniu (4 tyg. i 4 dni) i dziewczyny powiedziały żebym się jeszcze wstrzymała bo za wcześnie.
Wczoraj byłam na pierwszym HCG i wyszło 60,40. Jutro jadę na drugie, mam nadzieję że będzie ok
Ps. jak wstawiacie te wszystkie informacje do stopki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O jaka fajna lista, mój gin też na niej jest Super.. Ale dla mnie to w ogóle jest cudotwórca, więc jak mogło by go nie być
Blair zostaw ten z OM bo z usg się zmienia często, ale z doświadczenia wiem, że im bliżej końca tym bardziej się zrównuje z tym z miesiączki Nie ma co mieszać zresztą.Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:O jaka fajna lista, mój gin też na niej jest Super.. Ale dla mnie to w ogóle jest cudotwórca, więc jak mogło by go nie być
Blair zostaw ten z OM bo z usg się zmienia często, ale z doświadczenia wiem, że im bliżej końca tym bardziej się zrównuje z tym z miesiączki Nie ma co mieszać zresztą.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm... ja nawet nie wiem kiedy zaszłam mogę zgadywać...
tzn dzieciątko jak najbardziej chciane, ale w grudniu nie bawiliśmy się w testy owulacyjne, sprawdzanie dni płodnych, niepłodnych itp. bo sama mężowi powiedziałam, że skoro starania się mają kończyć zawsze takimi emocjami przy każdej zbliżającej się @ to wolę odpuścić na kilka miesięcy -
wiedziałam że tak będzie,cały dzień chodzę jak zombie a teraz spać mi sie nie chce!! co za ironia losu
Blair zostaw termin OM
mój lekarz też jest na tej liście:)
ja nie robię żadnych testów, jak w każdej ciąży jestem oazą spokoju, dystansu do świata i pełna optymizmu jeśli chodzi o rozwój maluszka:D jednym słowem daję mu wszystko co najlepsze na samym już początku czyli święty spokójPauka, Madziuuuula, megg, Blair, Sophia, alinka, mmargol, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Powiedzcie mi jak będziecie chciały zmienić termin na liście bo nie wiem czy zostawiać ten z OM czy zmieniać za każdym razem z usg bo za każdym razem będzie wychodził inny z usg
15.09
A wizyty mam 03.02 i 12.02Blair lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
ja nie robię żadnych testów, jak w każdej ciąży jestem oazą spokoju, dystansu do świata i pełna optymizmu jeśli chodzi o rozwój maluszka:D jednym słowem daję mu wszystko co najlepsze na samym już początku czyli święty spokój
Robotka, jakie to mądre! Tez tak chce, takie nastawienie to chyba najlepsze co możemy dać naszym bąblom tylko jak to zrobić? Tyle obaw sie czai na każdym kroku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Ja też nie chce robić testów. Mam nadzieję że usg wyjdzie dobrze. A powiedzcie jak to prenatalne usg wygląda? Rozumiem że jest dokładniejsze i dłuższe?
Dzidziuś jest mierzony, ale najważniejsza przezierność karkowa oraz obecność(lub brak) kości nosowej -
ja tez jakos inaczej w tej ciazy podchodze, bardziej na luzie
dziewczyny ktore maja juz dzieciaczki male, jak zamierzacie ogarnac chocby spacery? bo mysle nad tym ostatnio
wozek specjany z 2 siediskmi? chusta? dostawka?