X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kalissi Debiutantka

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam Was na Wrześniowe Szczęścia ale nie mogę nic znaleźć - wyświetla mi brak postów ....

Pomóżcie:(

Nie spotkało mnie nic lepszego, niż widok bijącego serduszka na USG :)
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy wątek pod linkiem : https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowe-szczescia-2016,9621,1.html

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Mama _byc_ Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas termin 10 wrzesiń

‹‹ 507 508 509 510 511
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ