X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kalissi Debiutantka

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam Was na Wrześniowe Szczęścia ale nie mogę nic znaleźć - wyświetla mi brak postów ....

Pomóżcie:(

Nie spotkało mnie nic lepszego, niż widok bijącego serduszka na USG :)
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy wątek pod linkiem : https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowe-szczescia-2016,9621,1.html

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Mama _byc_ Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas termin 10 wrzesiń

‹‹ 507 508 509 510 511
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ