X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Kalissi Debiutantka

Wysłany: 23 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam Was na Wrześniowe Szczęścia ale nie mogę nic znaleźć - wyświetla mi brak postów ....

Pomóżcie:(

Nie spotkało mnie nic lepszego, niż widok bijącego serduszka na USG :)
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy wątek pod linkiem : https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowe-szczescia-2016,9621,1.html

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Mama _byc_ Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas termin 10 wrzesiń

‹‹ 507 508 509 510 511
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ