Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
sto lat mnie nie było , ale wchodzę dziś i czytam takie newsy
Matko komu się chce i ma czas na takie rzeczy?
mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Ja czuje się raz lepiej raz gorzej. Ale najważniejsze z bąblem wszystko ok, wyniki krwii ok, także nic tylko czekać na lepsze czasy i słońceStrazaczka1990, megg lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Muszę sie nauczyć wrzucać zdjecia to następnym usg sie pochwale. A to juz w czwartek! Nie ukrywam ze będzie to dla mnie ciężka wizyta... W poprzedniej ciazy właśnie w tym terminie dowiedziałam sie ze jest źle... ja wiem ze będzie dobrze, ale ten strach jest ogromny...
Anulka, ja też wizytuję w czwartek
I też się stresuję, bo poprzednia ciąża przestała się rozwijać w tym okresie...
Ale mam dobre przeczucia, czuję, że moje maleństwo się rozpycha i rośnie
Zobaczysz, będzie dobrze! O ktorej masz wizytę? -
Pauka wrote:Anulka, ja też wizytuję w czwartek
I też się stresuję, bo poprzednia ciąża przestała się rozwijać w tym okresie...
Ale mam dobre przeczucia, czuję, że moje maleństwo się rozpycha i rośnie
Zobaczysz, będzie dobrze! O ktorej masz wizytę?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Weszłam po dłuższej przerwie, przeczytałam dwie strony i powiedzmy, że rozumiem, że ktoś się podszywał za kogoś kim nie jest. Nie pierwszy raz, jestem na ovu parę lat i co jakiś czas wychodzą takie afery. Po co ktoś to robi?? A po to, że nie ma realnego życia, więc na siłę buduje sobie wirtualne, potrzebuje budzić zainteresowanie i współczucie innych i tyle. To są chore osoby, więc tylko współczuję. A numer tel. dałam zaledwie jednej osobie z forum, bo jest z mojego miasta i leczyłyśmy się u jednego lekarza. Po to są te fora, żeby znaleźć pomoc i wsparcie, ale też po to żeby pozostać anonimowym. Jakbym chciała wszystkim opowiadać o swoich problemach to bym gadała w realu, a forum by mi nie było potrzebne, więc prośbę o namiary od razu zignorowałam. Sorry, kilka dziewczyn znam długo i powiedzmy, że mam do nich jakieś zaufanie, ale reszta to tylko nicki, które połączył termin na wrzesień, więc dzielenie się z setką nieznanych osób numerem tel... No sorry..
Przeniesienia na inny wątek też nie rozumiem, jest gro osób które tak jak ja zaglądają tylko od czasu do czasu i na pewno nie będzie to ułatwienie, więc po co pytam???olza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmily83 wrote:jakie numery telefonów? podawałyście tu sobie na forum numery telefonów? sorry, ale nie rozumiem po co...
dawno was nie czytałam i teraz nadrabiam co sie tu dzieje
tez dawno nie było mnie na forum i jestem szokowana co tu sie dzieje. cale szczescie ze na "prosbe o podanie nr tel i miejsca zamieszkania odpisalam ze nr tel nie podam bo jestem ostrozna (rozne dziwne rzeczy sie dzieja ) i podalam tylko miejscowosc zamieszkania -
Co???!!!!!!!!!!!! WTF???????????????????
Blair to również *** ?! Aż mnie zmroziło!
Kamciaelcia, pamiętasz jak się zaśmiałaś, że nasz wątek też rozpoczęła matka bliźniaczek i Cię opiórkałam. A jednak! Szok! Jak to wyszło? Bo nie dam rady nadrobić.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 1 marca 2016, 18:08
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello!! Weszłam na chwilę się przywitać, ale po kilku wypowiedziach musiałam nadrobić "rewelacje".
Z Fasolką mamy obecnie 11+6, czyli jutro zaczynamy 13 tc. A brzuszek rośnie.
W sobotę badania prenatalne nr 1. Może podejrzymy czy Fasolka jest Hanią czy (Rafałkiem?) -
Witam. Cieszę się, że już powstało takie forum Chętnie poznam inne mamy z terminem na wrzesień.
Moja Fasolka nieźle daje mi popalić - nie mam apetytu, rano chce mi się wymiotować i męczą mnie mdłości. Co nie zmienia faktu, że uważam obecny okres za najlepszy w życiu! Czy też macie mdłości? Pracujecie zawodowo czy ciąże spędzacie w domu?
Pozdrawiam gorąco
KalissiNie spotkało mnie nic lepszego, niż widok bijącego serduszka na USG