Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że jednak jeszcze kilka dziewczyn oczekujących na wizytę pierwszą zostało ze mną Jutro o 13:30 zaczynam urlop!!! Hurraaa ale cieszę się!Dobrej nocki życzę wszystkim!
ps. Lusia przykro mi, tulę Cię mocno. Bądź dobrej myśli co się odwlecze to nie uciecze... może zastanów się nad zmianą lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:36
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fajnie się was czyta:)
nie odniosę się do niczego bo jestem taka słaba ostatnio że gdzie poczuję zapach podusi tam zasypiam, a idealnym momentem na to jest drzemka mojej najmłodszej:) chrapię razem z nią
dobrze że mam teraz w domu męża od jutra to trochę mnie wyręczy bo dzisiejszy dzień miałam wrażenie że wydarzył się za karę
tak że ten...idę kąpiel wziąć i spać
aaa i też jestem przed pierwszą wizytąSabina, Blair, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:ps. Lusia przykro mi, tulę Cię mocno. Bądź dobrej myśli co się odwlecze to nie uciecze... może zastanów się nad zmianą lekarza?
Umówiłam się, jeszcze jutro do dyrekcji muszę zadzwonić i wyjaśnić, że na jednej godzinie będzie ktoś na zastępstwie koleżeńskim za mnie. Jeszcze muszę wymyślić dlaczego... bo o ciąży nie chce jeszcze mówić, poza tym zaświadczenia o tym, że w niej jestem ciągle i tak nie mam.
Dzięki za wsparcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-