Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki:) gratuluję wizyt:)
Lusia M głowa do góry wszystko będzie dobrze:)co do tarczycy to jak nie jest ginekolog endokrynolog to noi rzadko się podejmują leczenia, ja tez musiałam osobno do endo iść, oczywiście prywatnie bo na nfz szkoda słów.
Ja mam ostatnio tak z jedzeniem ze jest mi nie dobrze jak zjem, staje mi w gardle od razu czuje się zapchana. A za chwilę jestem głodna. Ale powiem wam co jest najgorsze: mój m uwzioł się, że muszę pić soki, wzioł od rodziców sokowirówke codziennie robi mi som z jabłek marchewki itp a ja.... na samą myśl nie wiem dlaczego robi mi się nie dobrze, poprostu nie mogę wypic całej szklanki nie mam mowy. A on nie rozumie, i twierdzi, że to witamimy i terz powinnam pic, ja bardzo doceniam jego troskę i tłumaczę mu, że no poprostu nie moge to nie zależne ode mnie i wiecie co teraz robi?? znowu sok!!! uciekłam z kuchni.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoct przykro mi:-(
Lusia a może miał zły dzień. Mój gin też ma takie dziwne zachowanie czasami jak przyjmuje na NFZ.
Może ktoś go wkurzyl.?
Ja dzisiaj mam odruch wymiotny jak widzę kuchnie a jak otwieram lodówkę to ja zamykam wszystko mi śmierdzi!!!!!
Co tu jesc????? -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:A i badania zrobic morfologia,mocz,wr,Toxoplazmoza,odczyn combsa, glukoza na czczo.
Za to zapłacę.
Pytałam o wizyty na nfz mój lekarz robi usg za każdym razem na wizycie a wizyty są co 4 tygodnie. Prywatnie mnie nie przyjmie tu gdzie przyjmuje na NFZ mam mu żadnej kasy nie przynosić.
Powiedziała że na nfz będziemy działać a ja mam die martwić żeby tam rosło i rosło:-)żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Joct przykro mi:-(
Lusia a może miał zły dzień. Mój gin też ma takie dziwne zachowanie czasami jak przyjmuje na NFZ.
Może ktoś go wkurzyl.?
Ja dzisiaj mam odruch wymiotny jak widzę kuchnie a jak otwieram lodówkę to ja zamykam wszystko mi śmierdzi!!!!!
Co tu jesc?????żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Dziewczyny, najpóźniej w którym tygodniu robi się usg prenatalne?
Nie wiem.
Ja w tej ciąży tak na prawdę się wszystkiego uczę badania, usg.
W pierwszej ciąży gin prowadził mbie i ciaze ja nie musiałam być taka mądra i wszystko szło tak jak miało iść a teraz kurcze czasami czuje się mądrzejsza od lekarza:-(
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Magdziulla jupiii!!! Gratulacje dla Ciebie oraz wszystkich z pozytywnymi wieściami! Czy tylko ja jeszcze czekam na pierwsza wizytę czy jeszcze są jakies osoby które jeszcze nie widziały bąbelków?
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Nie wiem.
Ja w tej ciąży tak na prawdę się wszystkiego uczę badania, usg.
W pierwszej ciąży gin prowadził mbie i ciaze ja nie musiałam być taka mądra i wszystko szło tak jak miało iść a teraz kurcze czasami czuje się mądrzejsza od lekarza:-(
u mnie póki co nawet nie wspomniała o takich badaniach, następną wizytę mam 11 lutego i chyba powinnam wiedzieć kiedy się nastawić finansowo na większy wydatek? Mam nadzieję, że nie zrobi tak że na następnej wizycie stwierdzi, że najwyższa pora (bo później jest na urlopie), a ja nawet nie będę miała przy sobie tyle pieniędzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Od wczoraj chleb Ig mi Noe smakuje jadłabym bułki pszenne albo zwykły chleb a ja nie mogę takich rzeczy jeść.
Żarcie smieciowe kocham ale nie moge i co ja mam zrobić????
A do Twojego gina mam za daleko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny