X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:19

Behemottka lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, w Stanach nikt sie niczemu nie dziwi - dziwactwa sa na porzadku dziennym. Spacer po ulicach Los Angeles w pizamie i walkach na glowie = no problem. Sukieneczka-porodoweczka = tez super.

Jak cos jeszcze ciekawego wyszperasz, to podawaj nam te wynalazki, sama jestem ciekawa :)

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Nie mogę spac

Ja też nie. :P

Fajna taka sukieneczka. Widziałam jeszcze super koszule do porodu

http://granatovo.com/produkt/paski/

Może nie takie exlusive jak te sukienki, ale mi się podobają ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 03:49

Bratek lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny: przesylam artykul o ubraniach do polskiego porodu i ide spac: http://www.blog.przedporodem.pl/praktycznie-czy-stylowo-jak-sie-ubrac-na-porodowke/

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    co do ubrań na porodówkę:) to polecam z firmy Italian Fashion:) wygodne, ładne i potem do karmienia super:)
    na allegro tego trochę jest:)

u mnie weeekend....córa chora...ta młodsza;/
    wczoraj miała 40.5 stopni gorączki...ehh ja też nie zbyt się czuję...

miłego weekendu życzę, podczytuję co jakiś czas kilka ostatnich stron więc jestem moooocno nie w temacie ;)

p.s. oooo... suwak mi się zatrzymał :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 08:15

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ale mi się dzisiaj ciężko było zwlec z łóżka... zrobiłam sobie kawkę i śniadanko, później trochę poogarniam mieszkanie i zrobię obiad. Dziecko póki co grzeczne i się trochę uspokoiło, chociaż znowu jakaś płaczliwa się zrobiłam, nosz... wczoraj z mężem wracaliśmy samochodem i akurat w radiu leciała "iris" goo goo dolls i sobie przypomniałam film "miasto aniołów" i zaczęłam płakać... a mąż się pyta czy ten film na prawdę jest taki smutny :D

Behemottka, ja pewnie będę rodzić w najgorszej szmacie (za przeproszeniem), bo i tak ją później wywalę, a na po przygotuję sobie już coś bardziej gustownego. Jak leżałam kiedyś w szpitalu to się nie przejmowałam tym co mam na sobie, bo i tak się okrutnie czułam i wyglądałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MacioszczyczkA podoba mi się ta z twojego linku

Ja myślałam że rodzi się w jakiejś zwykłej koszuli takiej do spania czy coś. Haha kurde widać że pierwszy raz w ciąży i jestem bo w życiu bym nie pomyślała że są jakieś specjalne i to eleganckie koszule to rodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tylko, żebyśmy się nie spakowały na porodówkę jak na 2-tygodniowe wczasy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    i tylko, żebyśmy się nie spakowały na porodówkę jak na 2-tygodniowe wczasy :)
    Coś ja z podwojnym bagażem pewnie tak właśnie będę wyglądała :D

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:44

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, dokładnie, zawsze ktoś coś dowiezie jak zabraknie :) i ewentualnie jedzenie! bo u mnie w mieście w szpitalach nie karmią najlepiej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela może już pisałaś ale nie pamiętam ty urodziłas córeczkę znacznie szybciej. Czy dzisiaj to jakoś widać? Bierze się jakoś pod uwagę ten wiek skorygowany czy już nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 09:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj jedziemy do rodziców na obiad...A Maz jest w tragicznym stanie po nocy. Haha

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• Broszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    My dzisiaj jedziemy do rodziców na obiad...A Maz jest w tragicznym stanie po nocy. Haha

Haha ja też się wprosiłam do mamy na obiad:P I od wczoraj marzy mi się bigosss, ale bym zeżarła!:D

Witam się w tą słoneczną niedzielę:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie nadal chce się kiszonych ogórów! chyba przejdę się spacerkiem do sklepu :P
    wczoraj się ważyłam i kurczę, przytyło mi się, ale cóż, jestem w dolnej granicy BMI, a niektórzy twierdzą nawet, że mam niedowagę, sama ginekolożka ostatnio cmokała z niezadowolenia "oj malutko, malutko..."

• Broszka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a mnie nadal chce się kiszonych ogórów! chyba przejdę się spacerkiem do sklepu :P
    wczoraj się ważyłam i kurczę, przytyło mi się, ale cóż, jestem w dolnej granicy BMI, a niektórzy twierdzą nawet, że mam niedowagę, sama ginekolożka ostatnio cmokała z niezadowolenia "oj malutko, malutko..."

Ja też jestem w dolnej granicy i tłumaczę sobie, że nadrabiam po prostu, bo jem jak oszalała:P Dzisiaj się zważę u rodziców ale wydaje mi się, że mam jakieś 1,5-2 kg na plusie. I w ogóle tego nie widać - tylko ten brzuch taki duży się zrobił:P Mój gin powiedział, że jak za dużo przytyję między wizytami to mi będzie zwracał uwagę, dla mojego dobra:P

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama ze mną w ciąży przytyła 16 kg, zobaczymy ile ja będę miała na liczniku :P

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ