Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka, jasne pamiętam, że kiedyś w da grasso mieli dobry ostry sos, ale da grasso w moim mieście zamknęli ja wiecznie na coś mam ochotę, jak widzę coś dobrego u kogoś to czasem mam ochotę się rzucić, albo poprosić o kawałek, a czasem nie wypada
weszłam na allegro a tam reklama z rabatami na rzeczy dla małych dzieci i się rozczulam
obowiązkowa zabawka dla dziecka lisełkowej mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:21
Behemottka, mmargol, żabka04, bisacz, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wasze opinie mam nadzieje ze jest to tak jak wy piszecie
Trzymajcie proszę kciuki jutro o 15.30 za mnie i fasolke. Nie wiem czy relacji nie zdam dopiero w poniedziałek no bo weekend ale postaram sie jak najszybciej i mam nadzieję ze z dobrymi newsami
Behemottka, mmargol, żabka04, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Żabka, x-landery no fajne wózki, też mi się podobają już od samego patrzenia, ale zapewne sobie na niego nie pozwolimy. Chyba, że trafi się okazja cenowa.. drogie ustrojstwo
Dlaczego popatrz na używane kobitki sprzedają 3 w 1 może coś ustrzelisz:-)
Ale bardzo są wygodnemmargol lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:Dzięki dziewczyny za wasze opinie mam nadzieje ze jest to tak jak wy piszecie
Trzymajcie proszę kciuki jutro o 15.30 za mnie i fasolke. Nie wiem czy relacji nie zdam dopiero w poniedziałek no bo weekend ale postaram sie jak najszybciej i mam nadzieję ze z dobrymi newsamislodka100 lubi tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualnyBlair wrote:Co do pojedynczego wózka moja siostra ma i bardzo sobie chwali bebbeto Luca 3w1. On nie kosztuje kilka tys
My kupiliśmy dla córci wózek Bebetto Luca, biały stelaż, prezentuje się rewelacyjnie. Każdy zwraca na niego uwagę. Nie jest ciężki, ma sporą spacerówkę i cena jest przystępna -
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:ja mam taki i poki co tez jestem zadowolona
https://www.youtube.com/watch?v=2z1lfiibHS8
Cieszę się bardzo z waszych wizyt
Ja mam jutro i powoli panikuje bo od tygodnia boli mnie zoladek ;/ ale jakos daje rade bez brania czego kolwiek poprostu sie przyzwyczailam ale gorzej z bolem ledzwiow i prawej strony podbrzusz oraz pachwiny prawej czasem ciagnie czasem rwie i obawiam sie pozamacicznej choc na ost wizycie lekarz raczej wykluczyl.
Ma ktoras z was podobne bole???
Dziewczynki gratuluje ślicznych Gumisiów! Zdjecia sa super!żabka04, slodka100 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyLittle hahahavprzegladam menu pizzerii w moim mieście i nie daje sobie rady ze slinotoku a na myśl o sosie czosnkowym leci jak opętany aż Babel się zrobił głodny hahahahaha boszzzzz co ciąża robi z kobiety?!!!!!
U mnie jest da Grasso a kojarzysz która pizza jest najlepsza???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:żabka04
Zastanawiam się, czy jak w pierwszym dniu powrotu do pracy z wychowawczego wręcze L4 ciążowe to czy ZUS siĘ nie przyczepi... kontrolę raczej na pewno będę miała
A czemu mają się czepic no Cholercia przecież w ciążę każda może o każdej porze zajść
Moja sasiadka tak zrobiła i żadnej kontroli zus nie miała wogole do czynienia z zusem nie miała.
A w pierwszej ciąży poszła od razu na l4 bo się bardzo źle czuła córką jej miała problemy z nerkami i latala po lekarzach potem macierzynski i pytałam jej napisała pismo powiedziała szefowi że jest w ciąży i daje kolejne L4 i jej podpisał.
Przestań się zamartwiac a może wpadkę zaliczyłas!?????