X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny z 11 i 12 tygodnia... Tez was ciagnie i kluje jeszcze?
    Bo mi wraz z mdlosciami wrocily specyficzne "bole".

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami czasami coś tak ukluje, bólu podbrzusza nie mam i nie miałam, zdarzało się klucie w prawej pachwinie lub w okolicach blizny po cc (ale rzadko )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na męża, zjadłabym coś dobrego :P jak się nie uda biedaczka nigdzie wyciągnąć chyba zadzwonię po pizzę :) obżartuch się okropny ze mnie zrobił, a na dzisiejszym ważeniu 1,3 kg więcej...

• ovulinka Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasami mam dziwne uczucię jakby "ciągnięcia", ale to raczej nie jest ból.
    Chyba po prostu rozciąga mi się tam w środku.

uwo9yx8d84qciak0.png
    Marzec 2015 - poronienie 11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little mogę wpaść???!
    Jejku za mną też chodzi pizza taka z sosem czosnkowy o matko slinotoku dostaje!!!!!!
    Wzięłam jakąś ulotkę ale beznadziejne jakieś biedne te pizze:-(
    Muszę po necie poszukać ale może pewnie nie będzie chciał ahhh

• mmargol Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też czuję czasami takie ciągnięcia, napięcia. Nie jest to ból, ale czuję często jak tam wszystko pracuje :)

Little Red Fox, nie dziwię się, że nerwy puszczają jak się dodzwonić nie można, ale nie ma innej rady jak tylko próbować, w końcu się uda :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z moim już ustaliłam, że jutro jemy pizzę na obiad :D widzę więcej nas ma ochotę na takie rzeczy :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, jasne :D pamiętam, że kiedyś w da grasso mieli dobry ostry sos, ale da grasso w moim mieście zamknęli :( ja wiecznie na coś mam ochotę, jak widzę coś dobrego u kogoś to czasem mam ochotę się rzucić, albo poprosić o kawałek, a czasem nie wypada :D

weszłam na allegro a tam reklama z rabatami na rzeczy dla małych dzieci i się rozczulam :)

obowiązkowa zabawka dla dziecka lisełkowej mamy

fisher-price-cdn56-lisek-z-zabawkami-3-700x700.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:21

Behemottka, mmargol, żabka04, bisacz, Bratek lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, x-landery no fajne wózki, też mi się podobają już od samego patrzenia, ale zapewne sobie na niego nie pozwolimy. Chyba, że trafi się okazja cenowa.. drogie ustrojstwo

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • slodka100 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wasze opinie :-) mam nadzieje ze jest to tak jak wy piszecie :-)
    Trzymajcie proszę kciuki jutro o 15.30 za mnie i fasolke. Nie wiem czy relacji nie zdam dopiero w poniedziałek no bo weekend ale postaram sie jak najszybciej i mam nadzieję ze z dobrymi newsami :-)

Behemottka, mmargol, żabka04, Justyna_89 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Żabka, x-landery no fajne wózki, też mi się podobają już od samego patrzenia, ale zapewne sobie na niego nie pozwolimy. Chyba, że trafi się okazja cenowa.. drogie ustrojstwo

Dlaczego popatrz na używane kobitki sprzedają 3 w 1 może coś ustrzelisz:-)
    Ale bardzo są wygodne

mmargol lubi tę wiadomość

• ovulinka Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Dzięki dziewczyny za wasze opinie :-) mam nadzieje ze jest to tak jak wy piszecie :-)
    Trzymajcie proszę kciuki jutro o 15.30 za mnie i fasolke. Nie wiem czy relacji nie zdam dopiero w poniedziałek no bo weekend ale postaram sie jak najszybciej i mam nadzieję ze z dobrymi newsami :-)
    trzymamy kciuki i podziel sie informacja jak najszybciej

slodka100 lubi tę wiadomość

uwo9yx8d84qciak0.png
    Marzec 2015 - poronienie 11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Co do pojedynczego wózka moja siostra ma i bardzo sobie chwali bebbeto Luca 3w1. On nie kosztuje kilka tys

My kupiliśmy dla córci wózek Bebetto Luca, biały stelaż, prezentuje się rewelacyjnie. Każdy zwraca na niego uwagę. Nie jest ciężki, ma sporą spacerówkę i cena jest przystępna ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my będziemy kupować terenówkę, bo będziemy chodzić po lasach i nad rzekę, musi dać radę :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    Dołączam się do pytania.

Behemottka a ty juz nie spisz? ;)
    5:50 dzwoni budzik i idę do pracy. Teraz dałam im zadanie a sama podglądam nasze forum...:)

bisacz lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    ja mam taki i poki co tez jestem zadowolona ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=2z1lfiibHS8
    Cieszę się bardzo z waszych wizyt ;)
    Ja mam jutro i powoli panikuje bo od tygodnia boli mnie zoladek ;/ ale jakos daje rade bez brania czego kolwiek poprostu sie przyzwyczailam ale gorzej z bolem ledzwiow i prawej strony podbrzusz oraz pachwiny prawej czasem ciagnie czasem rwie i obawiam sie pozamacicznej :( choc na ost wizycie lekarz raczej wykluczyl.
    Ma ktoras z was podobne bole???
    Kochana ja od początku ciazy jestem chodzącym bólem a dzidzia ma sie swietnie:)

Dziewczynki gratuluje ślicznych Gumisiów! Zdjecia sa super!

żabka04, slodka100 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little hahahavprzegladam menu pizzerii w moim mieście i nie daje sobie rady ze slinotoku a na myśl o sosie czosnkowym leci jak opętany aż Babel się zrobił głodny hahahahaha boszzzzz co ciąża robi z kobiety?!!!!!
    U mnie jest da Grasso a kojarzysz która pizza jest najlepsza????

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04
    Zastanawiam się, czy jak w pierwszym dniu powrotu do pracy z wychowawczego wręcze L4 ciążowe to czy ZUS siĘ nie przyczepi... kontrolę raczej na pewno będę miała ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, ja najbardziej lubiłam da grasso z dodatkową fetą :) ale ostatnio w pizzy muszą być dla mnie pieczarki :D aż się głodna zrobiłam, chyba się na męża z głodu rzucę jak wróci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    żabka04
    Zastanawiam się, czy jak w pierwszym dniu powrotu do pracy z wychowawczego wręcze L4 ciążowe to czy ZUS siĘ nie przyczepi... kontrolę raczej na pewno będę miała ;-)

A czemu mają się czepic no Cholercia przecież w ciążę każda może o każdej porze zajść:-)
    Moja sasiadka tak zrobiła i żadnej kontroli zus nie miała wogole do czynienia z zusem nie miała.
    A w pierwszej ciąży poszła od razu na l4 bo się bardzo źle czuła córką jej miała problemy z nerkami i latala po lekarzach potem macierzynski i pytałam jej napisała pismo powiedziała szefowi że jest w ciąży i daje kolejne L4 i jej podpisał.
    Przestań się zamartwiac a może wpadkę zaliczyłas!?????

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ