Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja właśnie wróciłam z wizyty, bąbelek ma 3,58 cm, wg usg ciąża młodsza, bo 10t3d, na badaniu wszystko pięknie, serduszko sobie bije - jeszcze go nie słyszałam, ale nic straconego, ale zdjęcie dostałam takie... że nadal nie wiem gdzie jest głowa mam wrażenie, że sobie siedzi tam do góry nogami
teraz próbuję umówić się na badania prenatalne, ale nie mogę dodzwonić się do kliniki, jeden numer cały czas zajęty, a drugi nie odbiera, mam nadzieję że znajdzie się dla mnie jeszcze miejsce...martta, Blair, Gumcia, staraczka_85, Behemottka, Anulka01, magdallena69, szpilka, violett, slodka100, Pysiaczek89, żabka04, TolaiOla2008, mmargol, bisacz, iwonaw1205, Bratek lubią tę wiadomość
-
Jejku gratuluje ślicznych bobasków! Ale mi to radochę sprawia, wiedzieć, ze u Was wszystko pięknie rosnę. Moje kolejne USG 4 marca, prenatalne.
Tu USG przez brzuch robi sie od 12 tyg. Serducha tez nie słuchaliśmy, bo podobno może to szkodzić.
U mnie maź chodzi na wszystkie badania i nikt go nie wygania. Nawet do endokrynologa chciał ze mną pójść, ale go uspokoiłam, ze to niekonieczne.
mmargol, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też czeka kupowanie wózka nowego. Raczej wszystko nowe chcemy kupować. Gdybym miała czas i chęci to bym się powybierala do lumpeksow ale zwyczajnie nie mam na to cierpliwości. Wolę iść do sklepu i mieć mniejszy wybór albo przez internet zamówić.
A wózki już tez myśleliśmy i na razie najbardziej jestem zachwycona bugaboo dokey. Ale cena już nie taka zachwycająca
Zresztą ogólnie wózki bliźniacze wszystkie są drogie i mają podobne ceny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:14
-
Ovulinko śliczny dzieciolek. Super!, ah mi się przypomniał widok takiego mapetka 2lata temu.
Żabką wyslalam ci zaproszenie.
Ja przytylam 11kg i dopiero5mc temu zrzucilam jeszcz e -2kg.
Córka śpi, a ja wysprzatalam łazienkę, kopytka zrobilam i sos pieczarkowy.
Jeszcze salon wysprzatac a w nagrodę będą lody ☺
Ja mam wózek camarelo Carrera. I jestem mega zadowolona, dluga gondola, super się sprawdziła , wytrzymała i wygląda jak nowa chociaż codziennie 3h spacery przez rok zaliczyła.
To prawda używane rzeczy są super!
Jak będę miała chłopca to tez będę polować na okazje. Za tydzień prenatalne. Ja chce znać juz płeć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:17
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szpilka, żabka super ludki
U mnie mdłości od dzisiaj już ustały. Mam nadzieje, że pisząc to nie zapeszę
Dziewczyny wy już o wózkach?
Do mnie dopiero dzisiaj (po USG) zaczęło docierać, że to na prawdę.
Dziwne to dziewczyny, że tak prawie z niczego powstaje człowiek. CUDszpilka, żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My zastanawialusmy sie nad camarello i nad wozkiem lokalnej firmy Maked. Jako, ze w 7mcu skrocila mi sie szyjka i na wszelki wypadek potrzebna byla szybka decyzja kupilismy ten Maked Lucky, bo sklep byl blizej. Generalnie jestem zadowolona gondola przejezdzilismy 7 miesiecy. Teraz jezdzimy spacerowka. Spacerowka ma przedluzana bude co jest super na te wiatry, ktore tu w rejonie podgorskim wieja ciagle. Oczywiscie sa pewne rzeczy ktire bym zmienila np plynna a nie skokowa regulacje oparcia w gobdoli i spacerówce czy to ze trzeba obrocic i wpiac siedzisko a nie ma przekladanej raczki, ale generalnie jest ok, feraz posluzy dla drugiej dzidzi
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Nie kuś szatanie;)
to nie kwestia pieniędzy, to żaden problem. Tylko skoro lekarz mi powiedział, żeby pójść dopiero w 13tyg to chyba powinnam go posłuchać? Chociaż może gdyby wiedział ile mnie to będzie kosztowało to by zmienił zdanie:).
W życiu takiego dylematu nie miałam. Raz myślę dam radę, trzeba słuchać lekarza, że wkurzy się na mnie jak się dowie(a dowie bo wszystko jest w systemie) a następnym razem, że zwariuję i nie dam rady, że skoro nie mam objawów, a maluch był taki malutki to na pewno coś nie tak.
Już sama siebie mam dość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 15:49
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny