Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:Żabka u mnie w klatce jest mało miejsca, znalazł by się kąt przy piwnicy ale zabunkrowane to to nie będzie.. tak jak napisałaś, przeraża mnie ta myśl noszenia. Zakupy mąż robi więc to nie problem, ale reszta...hmm.. sama nie wiem jak wybrnąć, boję się, że ukradną, nawet jeśli używany to ile można w kółko kolejny? chyba widzę czarny scenariusz tylko może nikt nie będzie kradł ciężko przewidzieć, bo odkąd mieszkamy tam to nigdy nie widziałam na dole żeby wózek stał, więc nie wiem czy jest bezpiecznie..
Niewiem jak teraz jest . A wiem ze po klatkach chodza i kradna . Moja sp babcia mieszkala na bartniczej tam to dopiero kradli wszystko z klatki poginelo nawet kwiaty
-
nick nieaktualny
-
Żabka domofon jest, ale któryś lokator zastawia często w drzwiach taka blokadke i bez kodu można wejśc..
Ewelina ja mieszkam na dobrzyńskiej więc to już obrzeże skarpy, generalnie jest lepiej tu dlatego się zdecydowaliśmy na to mieszkanie.
U nas w klatce sa i kwiaty i na którymś piętrze nawet stary fotel - chyba jak zona meza do domu na noc nie wpusci po imprezie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:10
Ewelina.Irl, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Teraz tez mam 2 kg na minusie a nie wymiotuje . Jem normalnie . Z nicola nie maialm nawet kilogama na minusie
Niedługo zacznie nam pewnie przybywać -
mmargol wrote:Ooo to mnie pocieszyłaś, że tak się zdarza bo słyszałam, że chudną dziewczyny które wymiotują, a ja wchodzę na wagę i sie zastanawiam czy się martwić czy nie?
Niedługo zacznie nam pewnie przybywać
A no to jak wszystko stoi no to znajdz sobie bespieczne miejsce gdzies na klatce . I jak macie domofon to spoko
My mieszkamy w domku wiec mam gdzie postawicmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Szpreajcie po ogłoszeniach na prawde można zadbane rzeczy kupić po dzieciaczkach.
Czasami zdarza sie że ktoś kupi i nie zdązy tego założyć dziecku swojemu to sprzedaje.
Na Allegro mnóstwo rzeczy można na licytacji uszczelić nowych.
Ewelina ma racje ktoś kto ma używane ubranka dla dzieciaczka swoje wystarczy kupic tylko do lekarza czy jakieś wyjsciowe.
Im starsze nasze dzieciaczki beda to beda bardziej brudzic ubranka i beda gorszej jakości.
Nawet jak odwazne jesteście wybierzcie się do lumpeksu (odzież uzywana) zobaczycie jakie ciuchy maja dla dzieci i w dodatku markowe!!!!
A najlepiej pogadac popytac może ktos gdzies ma do oddania i mogłybyście dostać?
macie racje pełno osób chce oddać za darmo lub za np paczkę chusteczek lub pampersy itp.
często to zaglądam na olx i tam oprócz ubranek to można wszystko znaleźć dla maluszka. syn mamy znajomej to w ciągu jednego dnia załatwił cala wyprawkę wraz z wózkiem, łóżeczkiem, i drobiazgami dla maluszka właśnie dzięki portalowi olx i wydal na to z transportem 500 zł (według mnie to nie dużo za cały bus rzeczy, w sklepie jakby miał kupować to by wydal min 3 razy tyle)mmargol, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Hej hej, wrzucam zalegle zdjecie dxidzi z wtorkowej wizyty korzystajac z chwili snu mojego czorta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f97c15d5703.jpg
Co do tycia w 1 ciazy to przytylam ok 6 kg, najpierw mdlosci, potem wymioty a jak to przeszlo tomlody sie usadowil na zoladku i jadlam takiw mikro porcje, ze hoho, tylko w drugim trymestrze przybieralam tak jak trzeba, w trzecim tylko o tyle co tylo dziecko, na szczescie przed ciaza miałam troche za duzo ciala i glownie tluszcz schodzil z bioder, tyłka i udmmargol, żabka04, Gumcia, Blair, ovulinka, Anulka01, violett, slodka100, bisacz, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod rana męczyła mnie ochota na makaron własnej roboty posypany cukrem (mój smak z dzieciństwa) i do tego szklanka mleka. szkoda ze mleko z kartonika a nie jak to było kiedyś prosto od krowy (dziadkowie mieli mala gospodarkę)
wiec nie wytrzymałam i musiałam zrobić. mniam mniam
partnerowi do tego makaronu zrobiłam sos boloński bo nie wiem czy tez będzie jadł tak jak ja.
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Żabka domofon jest, ale któryś lokator zastawia często w drzwiach taka blokadke i bez kodu można wejśc..
Ewelina ja mieszkam na dobrzyńskiej więc to już obrzeże skarpy, generalnie jest lepiej tu dlatego się zdecydowaliśmy na to mieszkanie.
U nas w klatce sa i kwiaty i na którymś piętrze nawet stary fotel - chyba jak zona meza do domu na noc nie wpusci po imprezie hihi
tak jak u mnie tez zostawiają blokade bo z pieskiem wychodzi to kluczy nie może wziąść ze soba tyle ze mój domofon jest stary i nie jest na kod:-(
ja już w domku spróbuje się zdrzemnąć. -
nick nieaktualnyszpilka wrote:Hej hej, wrzucam zalegle zdjecie dxidzi z wtorkowej wizyty korzystajac z chwili snu mojego czorta
Co do tycia w 1 ciazy to przytylam ok 6 kg, najpierw mdlosci, potem wymioty a jak to przeszlo tomlody sie usadowil na zoladku i jadlam takiw mikro porcje, ze hoho, tylko w drugim trymestrze przybieralam tak jak trzeba, w trzecim tylko o tyle co tylo dziecko, na szczescie przed ciaza miałam troche za duzo ciala i glownie tluszcz schodzil z bioder, tyłka i ud
piękna dzidzia :-)gratuluję
A jaka podobna do mojejszpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ovulinka wrote:Witajcie dziewczyny
Nieczęsto się udzielam bo słabo u mnie z czasem, ale dzisiaj muszę się pochwalić moim bąblem.
Niedawno wróciłam z USG. Ludek ma 40,4mm. Według USG jest to 10t4d czyli prawie tak jak mówi belly.
Oto mój ludek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d262653e0ffe.jpg
Matkooooo przecież to już jest mały krasnoludek! Gratulacje -
szpilka wrote:Hej hej, wrzucam zalegle zdjecie dxidzi z wtorkowej wizyty korzystajac z chwili snu mojego czorta
Co do tycia w 1 ciazy to przytylam ok 6 kg, najpierw mdlosci, potem wymioty a jak to przeszlo tomlody sie usadowil na zoladku i jadlam takiw mikro porcje, ze hoho, tylko w drugim trymestrze przybieralam tak jak trzeba, w trzecim tylko o tyle co tylo dziecko, na szczescie przed ciaza miałam troche za duzo ciala i glownie tluszcz schodzil z bioder, tyłka i ud
Gratulacje, cieszę się że wszystko w porządkuszpilka lubi tę wiadomość