Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzena27 wrote:
Iwona jeśli chodzi o plamienia w 1 trymestrze to czasem naprawdę nie ma przyczyny i nie zawsze oznaczają coś złego, tak się po prostu czasem zdarza. Jeśli lekarz we wtorek mówił, że wszystko ok to pewnie tak jest może zadzwoń do niego czy masz się zgłosić na izbę z plamieniem i co robić?
Pewnie masz rację, tylko na sam widok czerwonego koloru na papierze człowiekowi rozne myśli do głowy przychodzą... Próbuje się uspokajać ale nerwy biorą górę...
Wypiłam meliskę, leżę i się relaksuje czytając książkę... Jak do wieczora się nie polepszy wtedy pojadę na IP
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja już
Mój bąbelek jest piękny fotka dla cioteczka później jak wrócę do domu.
Urósł do 19mm yeeeee i 150 uderzeń/min.
Gin kazał przyjechać 23.02 po L4 i założy kartę ciąży:-)
Bardzo się cieszę
Super wieści... Czekamy na fotkę
Mi też nie założył jeszcze karty ciąży, pewnie przy kolejnej wizycieżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Aaa wlasnie mi sie jeszcze przypomnialo co mi moj szanowny Ropuch wczoraj zakomunikowal - otoz postanowil, ze teraz na silownie bedzie uczeszczal co dzien po pracy... Myslicie, ze mam sie martwic? Hehe za duzo testosteronu mu sie gromadzi w organizmie hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:Dziewczyny, a spotkałyście się kiedyś z opinią, że słuchanie serduszka może być niebezpieczne dla maluszka? Na usg poprosiłam lekarza żebyśmy posłuchali, ale kategorycznie zabronił mówiąc, że to niebezpieczne i robi się wyłącznie w sytuacjach, gdy bicie serca jest nierówne albo budzi jakieś wątpliwości.
-
Hej . Ostatnio mnie brak bol glowy mnie dopadl . Ale podczytuje .
Zabka ciesze sie ze u fasolki wszystko dobrze .
Megg chyba twoj synek ma dzis roczek ?
Wszystkiego najlepszego dla niego . :-* sle buziaki .
Zbieram sie do pracy.
Trzymam kciuki za kolejne wizytujace
Milego popoludnia :*żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Zabka no to super! Strasznie sie ciesze!!!
A z tymi Ropuchami to wiesz juz tak jest... Moj dwa dni tez jest nie do wytrzynania, tak mnie wk..., a i ja cos ostatnio naladowana.
Dzis udalo mu sie mnie uglaskac (ma szczescie) - przyszla duza paczka - dzwonie - zamawiales cos?! (oczywiscie pelna zlosci, bo pewnie znow sobie jakis bajer dla siebie zamowil) - on na to - no cos tam wczoraj zamowilem, sprawdz czy wszystko ok i mi oddzwon. I znow cisnienie 200 - rozlaczyl sie... Zaczelam nozyczkami rozrywac ta pake, rozladowywujac furie hormonalna - patrze, a tu milusie, mieciutkie w kolorowe sowki - wyjmuje i co?! Poducha dla kobietek w ciazy NaNaNa pierwszy brzuszkowy prezent, czuje sie przeproszona
Chociaż twój inteligentny :-)Pomyślał
Mój to tylko dla siebie zamawia albo dla autek
Potem pewnie bede kupować co bee chciała jak przyjdzie czas
I pewnie pojedzie ze mną popatrzeć na wózki hihi ale mi się marzy X-lander .
mmargol, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegg 100 lat dla synka Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i mnóstwo fajnych prezentów życzy e-ciocia hihi
Ja na swojego męża nie narzekam ale czasami mnie tak ciśnienie podnosi że wrrrrrr
A oto mój bąbelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0e3657d8beb.jpgmmargol, Ewelina.Irl, magdallena69, Justyna_89, martta, Pysiaczek89, claudiuszek, bisacz, iwonaw1205, YvonnElizabeth, szpilka, Blair, maluutka90, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie mmargol tylko się cieszyć.
Właśnie robie sobie warzywka z kurczaczkiem na deser princessa kokosowa hmmmm
A potem truskawki kupiłam bo ktoś mi tu ochoty narobił?......
A że tak pięknie wyglądałay i pięknie zapakowane to załapałam za nie hihihimmargol, Ania91 lubią tę wiadomość